Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:25:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: latrat excesiv  (Read 3609 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
madrid1
Newbie
*

Un tatic si o gasca de catei

« on: August 18, 2006, 06:21:46 PM »

Multumesc pentru sfaturi. Chiar o sa tin cont de ele. Si Sarona  are noroc cu Figo , puiutul meu de 8 luni care deja a depasit-o ca si inaltime si statura. Si el o alearga de cel putin trei ori pe zi( chiar o scoate din apatia in care intra uneori). Il am pe "juniorul galagie" de la o luna si acum e mai sef in anumite situatii decat Sary, pe curte. Nu cade o frunza fara ca el sa nu latre. Chiar stiti vreo metoda sa il fac sa mai taca? Singura metoda sa il mai fac sa nu latre e sa il leg. Atunci e cel mai cuminte catel. Dar mi-e mila sa il tin legat! E asa frumos si tare destept. Asa cum a fost si Sarona la timpul ei.

Sa ne iubim animalutele! Sunt cele mai sincere fiinte din lume. Si ele la randul lor ne iubesc neconditionat.
ulck
Hero Member

« Reply #1 on: August 22, 2006, 12:01:33 PM »

Daca incerci sa-l dresezi sa latre la comanda, s-ar putea sa-i treaca cheful de "galagie".  Grin
crb
Hero Member

« Reply #2 on: August 22, 2006, 12:15:56 PM »

....sau zgarda elactrica, folosita cum trebuie, chit ca , costa cca 150 Euroi....depinde de timpul tau sau de finantele de care dispui...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
madrid1
Newbie
*

Un tatic si o gasca de catei

« Reply #3 on: August 25, 2006, 03:05:02 PM »

Crezi tu ca ma lasa inima sa-i pun zgarda electrica? daca il vezi cand ies afara din casa si ma vede cum vine la mine sa ma linga pe mana, sau sa imi dea labuta, ca asa nu mai zic daca il apuca sa sara pe mine(ca imi ajunge pana la umeri)...... iar de dus la dresaj, nu imi permite bugetul Undecided  , dar voi gasi eu o metoda sa il dezvat.

Sa ne iubim animalutele! Sunt cele mai sincere fiinte din lume. Si ele la randul lor ne iubesc neconditionat.
crb
Hero Member

« Reply #4 on: August 25, 2006, 03:09:09 PM »

Crezi tu ca ma lasa inima sa-i pun zgarda electrica? daca il vezi cand ies afara din casa si ma vede cum vine la mine sa ma linga pe mana, sau sa imi dea labuta, ca asa nu mai zic daca il apuca sa sara pe mine(ca imi ajunge pana la umeri)...... iar de dus la dresaj, nu imi permite bugetul Undecided  , dar voi gasi eu o metoda sa il dezvat.
Zgarda electrica folosita cu discernamint nu produce mari "daune", doar constientizarea legaturii cauza efect, si da rezultate in max 1 luna, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa o poarte permanent la git...de pe net poti afla mai milte privind zgrzile electrice....si daca te-ai decis sa te ocupi, primul lucru care trebuie sa il stie perfect este comanda de interdictie...altfel, eu unul nu stiu...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
dsh
Hero Member

« Reply #5 on: September 18, 2006, 08:18:41 PM »

teoretic, subscriu explictiilor lui crb despre zgarda electrica; eu as folosi-o; e drept ca ma intreb de ce in foarte multe tari e interzisa... poate in ideea ca poate ajunge si in mainile celor care n-o folosesc cu masura...
oricum, e scumpa...
despre invtatul latratului la comanda... nu stiu ce sa zic... nu cred ca-l poti face sa latre doar la comanda; ares NU latra, asa ca m-am straduit sa-l invat s-o faca... la comanda, desigur.. de atunci a devanit un latrator pasionat... il preferam mut!  Sad
sfatul meu - incepe lucrul cu cainele - poti demara cu materilaele lui gabi cocu (ale de care multi fac mishto, dar care pentru incepatori si simplii proprietari eu zic ca sunt foarte bune); parca ,,dresajul cainelui de companie" ii zice - recomand caseta; ideea e ca puiul tau sa invete ,,interdictia" - adica sa stie ca daca aude ,,NU" sau ,,NU_I VOIE" sau ce vrei tu sa-i spui, sa se opreasca din actiunea pe care o face in momentul respectiv;
succes!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: