Forum ciobanesc german
August 02, 2013, 02:51:31 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ajutor pentru mancare  (Read 619 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Iuliann
Hero Member

Deko

« on: June 13, 2013, 11:47:55 AM »

Ma puteti ajuta va rog in legatura cu o mancare bune pentru deko ? luna asta pe 20 face 3 luni. ce as putea sa ai mai adaug de mancare ? momentan ai dau supa de pui,carne de pui, conserve amestecate cu orez fiert ai place si dog chow Smiley ce as putea sa mai adaug ? mai pun in bobite in ou de gaina pun calbenusul faramitez coaja si amestec bine incat sa fie si bobitele mai moi am observat ca ai place. si morcov am observat ca nu mananca. doar atunci cand pun in ciorba de pui Cheesy

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
mancare
Newbie
*

« Reply #1 on: June 13, 2013, 12:15:07 PM »

Orez cu morcovi.
Ralucag
Hero Member

« Reply #2 on: June 13, 2013, 12:22:53 PM »

Pilaf cu legume, pilaf cu inimioare de pui, branzica de vaci
verdi
Hero Member

« Reply #3 on: June 13, 2013, 12:31:00 PM »

Iulian , eu nu am intele bine daca tu te referi la o marca de bobite sau la alt gen de mancare ...
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #4 on: June 13, 2013, 12:44:09 PM »

Ma refer la mancare gatita.. nu cumparata. si orez cu morcov simplu ? dat pe razuitoare ? am mai incercat asta parca si nu a mancat morcovi...

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Ralucag
Hero Member

« Reply #5 on: June 13, 2013, 12:54:26 PM »

Da, orez cu morcov simplu. Morcovul eu il tai rondele, deoarece Crys il papa, nu-l alege, dar ca sa fii sigur ca Deko il papa, da-l pe razatoare, ca fie mai mic! Smiley
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #6 on: June 13, 2013, 01:23:01 PM »

ok, multumesc Cheesy mai astept pareri

freddy25
Hero Member

« Reply #7 on: June 13, 2013, 03:48:05 PM »

Cainele e un animal carnivor. Nu e iepure,  nu e porc. Daca nu stii sa-l hranesti corect cu mancare gatita, mai bine, macar pe perioada cresterii, da-i numai hrana uscata calitate buna. Dog chow si asa are mai multe cereale decat carne si tu ii adaugi orez si morcov din greu.  Trebuie minim o treime carne, o treime cereale si o treime legume si zarzavaturi iar aceasta e pentru un adult. Pentru un pui, sunt alte proportii  asa ca nu te mai complica, da-i hrana uscata superpremium in care pui 2-3 linguri de supa de carne pentru a-i da gust mai atractiv.
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #8 on: June 13, 2013, 04:02:36 PM »

Eu cred ca nimeni nu s-a nascut proffesionist si fiecare in parte a invatat de la alte persoane si tot asa. sunt doar un amator de cg care iubeste rasa aceasta. cred ca asa au fost toti Smiley multumesc!

Ralucag
Hero Member

« Reply #9 on: June 13, 2013, 04:29:31 PM »

N-a zis nimeni ca ciobanescul german e iepure sau porc! Sad A cerut doar niste pareri, iar lucrul asta nu dovedeste decat ca il intereseaza binele cainelui. Iulian, nu vreau sa fac reclama unor anumite marci de bobite, dar pana la un an, lui Crys ii dadeam 5 zile pe saptamana bobite (Hill's puppy), iar doua zile pe saptamana orez cu legume, branza de vaci, cate un ou fiert, iar pentru rontaiala, intre mese, cate un pesmet (din aia populari).De asemenea, tot pana la 1 an, i-am dat calciu si multivitamine (Crys a fost mai slabut, ca sa nu zic subnutrit). Asta a fost schema noastra. De la 1 an si pana ieri Smiley i-am dat Happy Dog Profi 26 Sportive, iar ieri i-am comandat ceva nou, adica Proper Form Molossoid Adult Maintenance.
freddy25
Hero Member

« Reply #10 on: June 13, 2013, 05:07:08 PM »

Daca unui pui de caine nu-i dai suficiente proteine, nu se dezvolta bine. Nici fizic, nici mental. Proteinele de calitate sunt cele din carne. Asa ca mai usor cu orezul si morcovii. Uitati-va la compozitia boabelor superpremium pentru puppy si mai interesati-va si de hrana grain-free. De crescut, va creste dar va avea o musculatura slaba care nu va sustine bine scheletul si cu timpul vor aparea probleme osteo-articulare.
Ralucag
Hero Member

« Reply #11 on: June 13, 2013, 05:18:58 PM »

Tocmai d-aia intreaba si el ce e bine sa-i dea! Schema dupa care l-am hranit noi a fost indicata de medicul veterinar!
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #12 on: June 13, 2013, 05:24:36 PM »

Se pare ca am vorbi in alta limba. multumesc mult pentru raspunsuri mai astept si altele Smiley

Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #13 on: June 18, 2013, 01:55:24 PM »

Mai astept si alte parei in legatura cu mancarea gatita Smiley

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof