Salut. Detin o catea de CG in varsta de 4 luni (azi le aniverseaza

), Amelie von Germinius este numele ei:
http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=1964626-amelie-von-germiniusAcum cam 1 luna de zile, una din urechi s-a lasat, concomitent cu un miros urat. Ne-am uitat si eu si nevasta-mea o zi la ea, pana la urma am decis s-o ducem la cabinetul nostru veterinar uzual. Verdictul: otita. Tratament (picaturi) cu... ceva ce am uitat, si sters in urechi de 2 ori pe zi cu OttoCleans. Toate bune si frumoase, dupa o saptamana i-a trecut, si urechea s-a ridicat (la 2 zile chiar). Trebuie sa precizez ca urechile i s-au ridicat de la 2 luni si o saptamana (a doua), asadar nu are probleme din punctul asta de vedere.
Boon. Acum 2 saptamani zile vad iar o ureche lasata jos, si ca scutura din cap din cand in cand. Stiind ca o curat zilnic in urechi cu OttoCleans si ca sunt imaculate, ma duc sa vad ce-are. Verdictul meu: nimic! Urechile roz si curate, fara miros... etc. Seara o duc la veterinar. Se uita la ea pe toate partile si cu osteoscopul (sper ca asa se numeste?), totul curat, am vazut ambele timpane roz, nimic neobisnuit, poate in afara de o foarte usoara roseata sau vascularizare la baza urechilor. Pana la urma, doctorita ma intreaba daca mananca, si eu zic ca un pic mai slabut in ultima perioada (desi nu e slaba). Ne uitam si la dentitie, surpriza: cei 4 dinti din fata - schimbati toti. Ne mai uitam odata la data nasterii, o masuram, cantarim, si aud verdictul: Se va face cat usa, are 2-3 kg in plus fata de cat trebuie si cativa cm prea sus, dintii astia trebuia sa apara peste 3 saptamani, nu acum. O sa fie un exemplar masiv. Bine, bine, zic eu, dar urechea? A, pai urechea s-a lasat din cauza lipsei calciului, spune veterinarul. Cum vine asta, zic eu, ca ii dau numai Orijen amestecat cu RoyalCanin CG puppy, si cate o pastila de PetPhos GrandChien pe zi. Zice bun, atunci facem analize maine dimineata si vedem exact ce se intampla.
A doua zi dimineata, analize. Rezultatele (atasate), contradictorii. Un medic spune ca sunt normale, un altul ca are prea putin calciu (si deci nu asimileaza), dar eu vad ca si Ca si Phos sunt ambele in parametri. Imi dau sa-i fac injectii cu Borogluconat de calciu 1,5mg SC si Beforvel 1,5ml SC.
Am fost si la un alt veterinar, el a zis ca arata ok analizele, dar mi-a dat sa-i pun Mitex in urechi.
Nu vad nici o imbunatatire, nici de la picaturi, nici de la injectii. Intre timp am cheltuit 200 euro si o gramada de timp, cateaua cam scutura din cap, are o ureche lasata si mananca mai putin decat trebuie. Ce sa-i fac?