ecn
Sr. Member

Iaky: BH, SV HD+ED+DNA. Training for IPO.
|
 |
« on: June 19, 2013, 02:52:50 PM » |
|
De multa vreme ma tot gandesc sa va povestesc si eu despre Iaky, un  femela care este la noi de mai bine de un an de zile. Mai niciodata nu am avut timp sa spun toata povestea, care creste in fiecare zi cate putin. nici acum nu este timp, insa m-am hotarat sa o iau cu pasi mici ...
|
|
|
|
|
|
Lord, help me forgive those who sin different than I!
|
|
|
ecn
Sr. Member

|
 |
« Reply #1 on: June 19, 2013, 02:57:53 PM » |
|
Prima data am intalnit-o pe Iaky cand avea numai doua luni si mama ei inca avea grija de ea. Din cuib a fost cu siguranta cea mai mare ... Poate nu si cea mai nazbatioasa  Alegerea am facut-o cu totii in familie, incantati au fost mai ales copiii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecn
Sr. Member

|
 |
« Reply #2 on: June 19, 2013, 03:00:44 PM » |
|
Crescatorul de unde am ales-o pe Iaky este Emilian Grigore: http://www.vomhausemy.ro/Am cautat pe cineva care sa fie aproape de noi, fizic, pentru ca intrebari si necunoscute sunt multe cand cresti un caine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecn
Sr. Member

|
 |
« Reply #3 on: June 19, 2013, 03:07:26 PM » |
|
Mi-a placut de el pentru ca a fost foarte deschis cu noi. Ne-a lasat sa vedem in ce conditii isi creste cainii si s-a interesat in detaliu de ce vrem un catel: daca pentru familie, paza, expozitii; daca am mai avut caini, ce rase; in ce conditii il vom creste, etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quest
Sr. Member

this is quest
|
 |
« Reply #4 on: June 19, 2013, 03:11:28 PM » |
|
Iaky... o catelusa tare frumoasa si ascultatoare  .Dupa intalnirea cu Iaky , Quest a ramas marcat  . Oare Quest va fi asa ascultator vreodata? Mi-e frica sa ies cu el in parc pt ca in momentul cand intalneste o pers necunoscuta se arunca pe ea( el de bucurie, ma trage cu taras dupa el sa ajunga la tinta, la catei nu stiu ce sa zic . Seara ne plimbam pe strada cate o jumatate de ora, o ora... A invatat lectia de iesit si se bucura cand plecam nu mai musca lesa si nici sa se tavaleasca ; asteapta doar sa deschid poarta si hop afara sa adulmece mirosuri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecn
Sr. Member

|
 |
« Reply #5 on: June 19, 2013, 03:26:28 PM » |
|
Ca sa ii punem numele, am aflat ca trebuie sa inceapa cu litera I. Am strans multe nume si copiii au ales Iaky. Asa a ajuns la noi un ciobanesc german deosebit de disciplinat si ascultator, jucaus, iubitor de copiii, protector si se pare, foarte inteligent: http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=1806867-iaky-vom-haus-emy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecn
Sr. Member

|
 |
« Reply #6 on: June 19, 2013, 03:30:03 PM » |
|
Iaky... o catelusa tare frumoasa si ascultatoare  .Dupa intalnirea cu Iaky , Quest a ramas marcat  . Oare Quest va fi asa ascultator vreodata? Mi-e frica sa ies cu el in parc pt ca in momentul cand intalneste o pers necunoscuta se arunca pe ea( el de bucurie, ma trage cu taras dupa el sa ajunga la tinta, la catei nu stiu ce sa zic . Seara ne plimbam pe strada cate o jumatate de ora, o ora... A invatat lectia de iesit si se bucura cand plecam nu mai musca lesa si nici sa se tavaleasca ; asteapta doar sa deschid poarta si hop afara sa adulmece mirosuri primul lucru pe care Quest - la 3 luni - l-a facut cand a vazut-o pe Iaky la poarta a fost sa sara la ea ... Hmmm, s-a gandit Iaky, se impune o lectie! Nu l-a muscat, insa l-a certat bine ... De mai multe ori, ca sa nu uite. Sunt sigur ca daca se intalnesc pe strada, sunt prieteni buni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quest
Sr. Member

this is quest
|
 |
« Reply #7 on: June 19, 2013, 03:31:14 PM » |
|
Trebuie sa ne postezi si cateva fotografii cu Iaky 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ralucag
|
 |
« Reply #8 on: June 19, 2013, 03:42:12 PM » |
|
Iaky frumusicaaa, Iaky frumusicaaa! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecn
Sr. Member

|
 |
« Reply #9 on: June 19, 2013, 03:46:07 PM » |
|
Trebuie sa ne postezi si cateva fotografii cu Iaky  prima fotografie este in semnatura mea din stanga, am incercat sa postez de pe telefon insa Windows8 nu ma lasa ... Asa ca revin cand ajung la calculator
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecn
Sr. Member

|
 |
« Reply #10 on: June 19, 2013, 03:50:15 PM » |
|
Iaky frumusicaaa, Iaky frumusicaaa!  Multumesc, dupa ce obtine dreptul de monta cautam activ si pretendenti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #11 on: June 19, 2013, 03:52:52 PM » |
|
Iaky, bine ai venit ! ... esti frumoasa !
In ce zona te plimbi tu ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecn
Sr. Member

|
 |
« Reply #12 on: June 19, 2013, 03:58:09 PM » |
|
Iaky, bine ai venit ! ... esti frumoasa !
In ce zona te plimbi tu ?
Bine te-am gasit Verdi, sunt din Bucuresti, Drumul Taberii - Brancusi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #13 on: June 19, 2013, 04:03:18 PM » |
|
.. .cam departe de mine care ma plimb prin Tineretului ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ralucag
|
 |
« Reply #14 on: June 19, 2013, 04:04:48 PM » |
|
Eu, Crys, din pacate, nu pot obtine drept de monta, dar poate ... Bosculet  . Bosco, te-am bagat la inaintare! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|