sorinlupu1
Jr. Member

|
 |
« Reply #15 on: June 24, 2013, 12:50:46 PM » |
|
Cunoaste cineva masculul EREBUS si femela ELITE de la canisa VON BISMAK? Daca cunoasteti astept referinte.Multumesc.
masculul meu este din monta asta. Cu Erebus sunt destule clipuri pe youtube
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kynosport
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: June 24, 2013, 03:00:15 PM » |
|
Am o femela de 10 saptamani disponibila din monta Quatos von der Salztal Hohe si Ava aus dem Schessburg.Pentru orice informatii ma puteti suna la 0761221822.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koryo
Newbie
|
 |
« Reply #17 on: June 24, 2013, 04:57:34 PM » |
|
Salutare tuturor,
Vreau sa cumpar un pui(femela) de CG linie de lucru.As dori sa imi recomandati crescatori seriosi(preferabil din zona Bucurestiului) pentru ca toate incercarile mele de pana acum au fost esecuri deoarece am avut ghinionul sa intru in contact cu o multime de samsari care vroiau sa-mi vanda orice (numai CG nu) si care fac foarte mult rau adevaratilor crescatori. Mentionez ca vreau sa cumpar o catelusa de 8-10 saptamani care sa aiba pedigree si sa provina din parinti cu o buna linie genealogica care sa imi garanteze un exemplar reusit .
Va multumesc si astept recomandarile dumneavoastra.
Ce stiti despre cainii CG de lucru din Canisa aus dem Schessburg din Brasov? Astept recomandarile dumneavoastra.Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #18 on: June 24, 2013, 05:08:20 PM » |
|
Ce stiti despre cainii CG de lucru din Canisa aus dem Schessburg din Brasov? Astept recomandarile dumneavoastra.Multumesc.
Oameni seriosi, mari iubitori de animale! Am si eu o femela de la ei si sunt foarte multumit de ea. Poti tine legatura in permanenta cu ei pentru nelamuriri, indrumari si altele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hora
Sr. Member

|
 |
« Reply #19 on: June 24, 2013, 08:32:26 PM » |
|
Cunoaste cineva masculul EREBUS si femela ELITE de la canisa VON BISMAK? Daca cunoasteti astept referinte.Multumesc.
Nu te astepta ca cineva sa-ti spuna despre cainii altora. Du-te personal la oameni acasa si convinge-te singur..Cele mai bune referinte sunt cele pe care le vezi cu ochii tai.
|
|
|
|
|
|
Frumusetea unui caine e o chestiune subiectiva. Caracterul insa...
|
|
|
Koryo
Newbie
|
 |
« Reply #20 on: June 26, 2013, 07:40:17 PM » |
|
Salutare tuturor,
Vreau sa cumpar un pui(femela) de CG linie de lucru.As dori sa imi recomandati crescatori seriosi(preferabil din zona Bucurestiului) pentru ca toate incercarile mele de pana acum au fost esecuri deoarece am avut ghinionul sa intru in contact cu o multime de samsari care vroiau sa-mi vanda orice (numai CG nu) si care fac foarte mult rau adevaratilor crescatori. Mentionez ca vreau sa cumpar o catelusa de 8-10 saptamani care sa aiba pedigree si sa provina din parinti cu o buna linie genealogica care sa imi garanteze un exemplar reusit .
Va multumesc si astept recomandarile dumneavoastra.
Cunoasteti canisa CENTURION GLADIATOR din Timisoara? Astept comentariile dumneavoastra deoarece nu imi pot permite sa vizitez toate canisele deoarece cele care au un bun renume sunt la mari distante una de cealalta si nu am atat timp liber?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #21 on: June 26, 2013, 08:41:15 PM » |
|
Nu cumpara de la canise care au in "portofoliu" mai multe rase.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Koryo
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: July 15, 2013, 10:56:39 PM » |
|
Buna seara tuturor, in sfarsit sunt fericitul posesor al unei cateluse CG linie de lucru in varsta de 10 saptamani. Catelusa este de culoare cenusie si cantareste 6,5kg. Am doua probleme : 1.Pe spate are doua pete albe. Este normal pentru un pui din parinti cu pedigree?(tatal era complet negru si mama cenusie). 2. Cand am luat-o de la proprietar avea scaunele moi(mi-a spus ca nu este nimic grav) si continua sa le aiba si dupa o saptamana cu tot tratamentul recomandat de medical veterinar care a vazut-o. Ce pot face pentru a o vindeca?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hora
Sr. Member

|
 |
« Reply #23 on: July 15, 2013, 11:01:25 PM » |
|
cred ca nu e bine sa iei un catel cu probleme, scaunele moi pot sa nu fie nimic sau pot sa fie indiciu de boala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koryo
Newbie
|
 |
« Reply #24 on: July 15, 2013, 11:30:11 PM » |
|
Veterinarul spune ca nu se poate pronunta si sa mai asteptam putin sa vedem ce se intampla cu scaunele.Spune ca poate fi datorita faptului ca avea multi limbrici si datorita bobitelor? O sa ii repet deparazitarea pe18 iulie. Ce sa ii dau de mancare? Despre cele doua pete albe de spate ce imi poti spune?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hora
Sr. Member

|
 |
« Reply #25 on: July 15, 2013, 11:53:31 PM » |
|
Te sfatuiesc sa ii dai mancare super premium. Citeste topicul cu hrana si decide=te. Intreaba si medicul veterinar. Eu, de exemplu, ii dau Josera. Intra pe site-ul lor si vezi ce produse au. In legatura cu petele albe....nu era mai bine sa intrebi inainte de a lua catelul? Petele respective pot sa dispara sau nu. De obicei, la cg, mai apar pete albe pe piept si pe labute, dar pe spate n-am mai vazut. In fine, acum nu mai conteaza. Important e sa-l ingrijesti si sa-l educi cum trebuie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
Sr. Member

|
 |
« Reply #26 on: July 16, 2013, 08:25:42 AM » |
|
Eu zic sa nu ii mai dai boabe pana nu isi revine cu scaunele. Fierbe i orez cu pui si continua tratamentul, asa ar fi trebuit sa iti zica si vetul tau. Si tine i orezul in frigider pe vremea asta si nu ii da din el mai mult de 2 zile, fermenteaza imediat. Daca nu a mancat tot, arunca ce nu a mancat. Bafta si sa iti traiasca!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #27 on: July 16, 2013, 11:26:11 AM » |
|
Poți încerca să-i dai cu ajutorul unei seringi niste ceai de mentă neîndulcit . Cu ce era hrănită la vechiul stăpân?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CristiBurlacu
Sr. Member

|
 |
« Reply #28 on: July 16, 2013, 11:52:47 AM » |
|
Foarte bun si ceaiul de menta, asa este. Eu ii mai dadeam cand era mic, daca se strica la stomac, pastile pentru refacerea florei, Biotics pentru copii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #29 on: July 16, 2013, 01:38:01 PM » |
|
Buna seara tuturor, in sfarsit sunt fericitul posesor al unei cateluse CG linie de lucru in varsta de 10 saptamani. Catelusa este de culoare cenusie si cantareste 6,5kg. Am doua probleme : 1.Pe spate are doua pete albe. Este normal pentru un pui din parinti cu pedigree?(tatal era complet negru si mama cenusie). 2. Cand am luat-o de la proprietar avea scaunele moi(mi-a spus ca nu este nimic grav) si continua sa le aiba si dupa o saptamana cu tot tratamentul recomandat de medical veterinar care a vazut-o. Ce pot face pentru a o vindeca?
Nu ne-ai spus de unde ai luat-o pana la urma (sau n-am fost eu atenta...) Sa fie sanatoasa, felicitari!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|