Forum ciobanesc german
August 25, 2013, 11:20:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerSchau 2013 in Kassel

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
publicitate
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Acchizitie catelusa CG linie de lucru  (Read 5346 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Koryo
Newbie
*

« on: June 23, 2013, 04:23:20 AM »

Salutare tuturor,

Vreau sa cumpar un pui(femela) de CG linie de lucru.As dori sa imi recomandati crescatori seriosi(preferabil din zona Bucurestiului) pentru ca toate incercarile mele de pana acum au fost esecuri deoarece am avut ghinionul sa intru in contact cu o multime de samsari care vroiau sa-mi vanda orice (numai CG nu) si care fac foarte mult rau adevaratilor crescatori. Mentionez ca vreau sa cumpar o catelusa de 8-10 saptamani care sa aiba pedigree si sa provina din parinti cu o buna linie genealogica care sa imi garanteze un exemplar reusit .

Va multumesc si astept recomandarile dumneavoastra.
sorinlupu1
Jr. Member
**

« Reply #1 on: June 23, 2013, 11:58:33 AM »

ai doua optiuni: Zimbris sau Bismack
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #2 on: June 23, 2013, 12:31:54 PM »

Eu iti propun Bismack Smiley

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
hora
Sr. Member

« Reply #3 on: June 23, 2013, 12:56:08 PM »

Eu iti propun aus dem Schessburg

Frumusetea unui caine e o chestiune subiectiva. Caracterul insa...
Thara
Hero Member

« Reply #4 on: June 23, 2013, 01:04:04 PM »

Mentionez ca vreau sa cumpar o catelusa de 8-10 saptamani care sa aiba pedigree si sa provina din parinti cu o buna linie genealogica

ai doua optiuni: Zimbris sau Bismack

www.canisa-zimbris.ro
www.vonbismack.ro

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
Andy von Grassus
Newbie
*

« Reply #5 on: June 23, 2013, 04:34:34 PM »

Nu lasa distanta fata de crescator sa influenteze alegerea ta , mai ales daca vrei un caine bun . Ar fi pacat sa iti iei un caine mai slab pe care o sa-l ai 10-15 ani doar pentru ca ai fost comod si nu ai mers 100 -200  km in plus parerea mea . Canisa Bismack au caini buni si din cate am vazut si cuiburi mai multe din care iti poti alege in functie de ce preferi tu sau ce iti recomanda si  crescatorul dupa ce vorbiti.
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #6 on: June 23, 2013, 10:02:33 PM »

vezi in bucurest la dinu constantin www.donauwolf.ro
hora
Sr. Member

« Reply #7 on: June 23, 2013, 11:05:15 PM »

Si eu iti spun sa cauti, sa te informezi. In primul rand e bine sa stii exact ce vrei, apoi sa te duci efectiv la oameni acasa, sa vezi ce si cum. Ar fi bine sa vezi ambii parinti si acestia sa aiba testele de displazie facute. Daca mai au si drept de monta, cu atat mai bine. De asemenea, e bine sa stii cum se testeaza un pui inainte de a-l lua. Bafta!

Frumusetea unui caine e o chestiune subiectiva. Caracterul insa...
Koryo
Newbie
*

« Reply #8 on: June 23, 2013, 11:30:18 PM »

Salutare tuturor,

Vreau sa cumpar un pui(femela) de CG linie de lucru.As dori sa imi recomandati crescatori seriosi(preferabil din zona Bucurestiului) pentru ca toate incercarile mele de pana acum au fost esecuri deoarece am avut ghinionul sa intru in contact cu o multime de samsari care vroiau sa-mi vanda orice (numai CG nu) si care fac foarte mult rau adevaratilor crescatori. Mentionez ca vreau sa cumpar o catelusa de 8-10 saptamani care sa aiba pedigree si sa provina din parinti cu o buna linie genealogica care sa imi garanteze un exemplar reusit .

Imi poate spune cineva cum se testeaza un pui de CG de lucru inainte de al cumpara? Vreau sa cumpar o catelusa  a carei misiune principala va fi paza proprietatii si dupa aceea animal de companie pentru fiul meu. Cum se poate recunoaste un pui cu astfel de calitati?
freddy25
Hero Member

« Reply #9 on: June 24, 2013, 12:07:21 AM »

Iei o legătură de chei sau pui niște monede intr-o cutie de tablă și le zdrângănești. Puii care nu se sperie și nu se ascund înseamnă că sunt curajoși(sau surzi). Citește aici http://www.ciobanescgerman.net/articole-cg.php/3/Testul-Campbell
Thara
Hero Member

« Reply #10 on: June 24, 2013, 12:11:50 AM »

In cele doua link-uri afisate de mine vei gasi si doua forumuri. Sfatul meu este sa intri acolo, pentru ca se gaseste informatie de calitate. Este esential sa te informezi cat mai bine si sa nu te grabesti. Sa ajungi sa intelegi diferentele existente la rasa asta (si care din nefericire nu sunt putine deloc) si sa-ti dai seama exact ce doresti. Canisele Bismack si Zimbris sunt mai mult "axate" pe producerea de caini apti de paza si protectie.

In cazul unui catel luat de mic (2-3 luni) se pot face NUMAI niste anticipari, bazate pe genetica sa si pe potentialul parintilor si a cuiburilor anterioare din ei (daca au mai existat). Pe langa genetica, conteaza enorm si felul in care este crescut si format catelul.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
potok
Full Member

« Reply #11 on: June 24, 2013, 09:02:02 AM »

Eu pun totdeauna fata parinti, dute la 2-3 canise vezi ce pui au, vezi cine sunt parinti - dute acasa si sigur gasesti informatii despre parinti eventual cere ajutor pe forum si sa nu uiti din pui nu totdeauna iasa ce astepti e un fel de loto.
Thara
Hero Member

« Reply #12 on: June 24, 2013, 09:57:08 AM »

si sa nu uiti din pui nu totdeauna iasa ce astepti e un fel de loto.
Asta asa este. Nu ai nici o garantie ca puii vor fi asa cum doresti pentru ca genetica nu e matematica, e "vie" si mereu pot aparea si rezultate neasteptate, bune sau rele. Apoi intervine si modul in care este crescut si format puiul dupa ce paraseste cuibul, care are o importanta mare. DAR, in cazul unor combinatii genetice bune, exista niste anticipari, functie de liniile de sange, care au sanse mari sa se confirme. Dar omul care gandeste monta trebuie sa stie BINE ceea ce face. Din nou, nu exista ca intr-un cuib sa fie excelenti toti cateii. Cine spune asta, nu spune bine. In functie de cerintele tale, este posibil sa trebuiasca sa astepti pana vei lua catelul, daca la momentul respectiv crescatorul nu are ceea ce iti doresti tu. Dar, din experienta proprie iti spun ca asteptarea MERITA. Ia-o ca pe o oportunitate de a te informa SI mai bine, avand mai mult timp sa aduni informatii. Nu se poate descrie satisfactia pe care o ai atunci cand tragi linie si realizezi ca ai facut o alegere buna, ca ai luat ceea ce ti-ai dorit, cu atat mai mult cand este vorba de un caine.

potok
Full Member

« Reply #13 on: June 24, 2013, 10:24:39 AM »

Asa cum am zis, rabdare, parinti (linii de sange). Cresterea este la fel de important - dar asta deja depinde de tine- (vorbeam aici despre alegere). Sa nu uiti, CRESCATORUL BUN, NICIODATA NU VINDE CEL MAI BUN CAINE DIN CUIB (eventual daca cunosti bine sau e bun prieten) cine vrea sa-ti da cel mai bun nu lua de la el!
Koryo
Newbie
*

« Reply #14 on: June 24, 2013, 11:09:58 AM »

Salutare tuturor,

Cunoaste cineva masculul EREBUS si femela ELITE de la canisa  VON BISMAK? Daca cunoasteti astept referinte.Multumesc.
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof