Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 01:03:02 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cainele meu a inghitit un os intreg de porc.  (Read 2553 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Roky
Newbie
*

« on: July 04, 2013, 09:58:09 PM »

Cainele meu, un labrador de 1,5 ani, a inghitit un os de porc crud, intreg, destul de mare. Nu stiu ce sa fac. Nu stiu daca stocmacul cainelui digera oase de porc, in special crude si daca ar trebuie sau nu sa-l hranesc mai putin in urmatoarele 2-3 zile. Un sfat de la voi, pt ce ar trebui sa fac, ce sa urmaresc. In cazul in care maine nu se simte bine ( vomita sau e apatic) am sa-l duc la veterinar, dar pana atunci, ce se poate intampla?
AlexCG
Full Member

LEX

« Reply #1 on: July 04, 2013, 10:28:21 PM »

Ar putea fi destul de grav nu la ros? Dute cat de repede poti la veterinar!URGENT!!!!

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
freddy25
Hero Member

« Reply #2 on: July 04, 2013, 11:18:19 PM »

Era bine dacă ai fi vorbit cu un veterinar pentru orice eventualitate, să fie pregătit pentru operație. Dumnezeu cu mila, roagă-te să nu facă torsiune în cursul nopții și mâine la prima oră îl duci la un veterinar bun. Dacă îl vezi că se umflă, urcă-l în mașină și du-l la primul cabinet cu program non-stop. Caută cabinetele cu program permanent de pe acum să nu stai să cauți atunci.
AlexCG
Full Member

LEX

« Reply #3 on: July 05, 2013, 12:50:55 AM »

Sfatul meu cauta chiar acum pe net un cabinet veterinar non stop daca e la tine in oras si dute chiar acum cu el cum spunea si freddy s-ar putea sa-l opereze

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
AlexCG
Full Member

LEX

« Reply #4 on: July 05, 2013, 12:51:40 AM »

Sa te ajute Dumnezeu sa scape cu bine

Roky
Newbie
*

« Reply #5 on: July 05, 2013, 01:03:42 AM »

Numai dimineata il duc la veterinar, nu avem cabinete veterinare cu program non stop. L-am plimbat in seara asta, deocamdata e ok, e jucaus si plin de voie buna. Stau cu ochii pe el in noaptea asta. Sper sa fie bine. Multumesc mult pt mesaje.
AlexCG
Full Member

LEX

« Reply #6 on: July 05, 2013, 01:05:06 AM »

nu ai pentru ce speram sa se faca bine  Cry

freddy25
Hero Member

« Reply #7 on: July 07, 2013, 12:06:18 AM »

Ce mai face labradorul? Sper că e bine.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: