Groll
Newbie
|
 |
« on: September 24, 2006, 12:22:13 AM » |
|
Imi pare rau pentru Gino. Un caine extraordinar. Condoleante d/lui Andrei. Cainele meu, Groll v Konigsstein , era frate cu Gino. In urma cu 2 saptamani, a trecut printr-o operatie de hernie perianala ( pe ambele parti)+castrare(avea prostata marita). L-a operat domnul Alexandru Vitalaru, de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. Un adevarat profesionist, caruia ii multumesc pe aceasta cale. Groll s-a refacut aproape complet si sper s-o mai duca vreo 3 ani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: September 24, 2006, 09:20:33 AM » |
|
Imi pare rau pentru Gino. Un caine extraordinar. Condoleante d/lui Andrei. Cainele meu, Groll v Konigsstein , era frate cu Gino. In urma cu 2 saptamani, a trecut printr-o operatie de hernie perianala ( pe ambele parti)+castrare(avea prostata marita). L-a operat domnul Alexandru Vitalaru, de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. Un adevarat profesionist, caruia ii multumesc pe aceasta cale. Groll s-a refacut aproape complet si sper s-o mai duca vreo 3 ani.
...o intrebare pur informativa....Groll a fost prin competitii,....a "facut"pui?...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #3 on: September 25, 2006, 09:56:31 PM » |
|
..........Korklasse1, mai multe CAC si 3 RCACIB. ..........
Unde si cand? daca nu este cu suparare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Groll
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: September 25, 2006, 10:12:10 PM » |
|
Korklasse 1- Cluj,noiembrie 2000, Arbitru Ioachim Stiegler, Germania. Traducea atunci, din germana, d-l Sorin Dragomir  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #5 on: September 25, 2006, 10:15:19 PM » |
|
Dl. Stiegler a arbitrat in 2000 Campionatul National de CG de la Cluj, iar pe urma a facut masuratorile pt. Groll si pt. Ria.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Groll
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: September 25, 2006, 10:19:50 PM » |
|
A doua zi a fost arbitraj de selectie, tot Ioachim Stiegler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #7 on: September 25, 2006, 10:21:16 PM » |
|
Aha, imi aduc aminte!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #8 on: September 26, 2006, 09:01:00 AM » |
|
Topicul asta este deschis pentru Gino ! Razvan, te rog fa un split si pentru Groll . Multumesc !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #9 on: September 26, 2006, 10:38:11 AM » |
|
Deoarece discutia, in ultimele postari, este despre Groll v Konigsstein, am creat un nou subiect unde sa continue.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #10 on: October 11, 2006, 09:21:15 AM » |
|
Korklasse 1- Cluj,noiembrie 2000, Arbitru Ioachim Stiegler, Germania. Traducea atunci, din germana, d-l Sorin Dragomir  . Ai reusit sa dai examenul de munca cu Groll ?
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #11 on: October 11, 2006, 09:31:54 AM » |
|
Ai reusit sa dai examenul de munca cu Groll ?
Korklasse 1- Cluj,noiembrie 2000, Arbitru Ioachim Stiegler, Germania. Traducea atunci, din germana, d-l Sorin Dragomir  . Nici nu se pune problema, altfel cum facea Körung??
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #12 on: October 11, 2006, 09:41:00 AM » |
|
Sti bine ca se face arbitraj de selectie si fara examen de munca, dar nu se da fisa de arbitraj pana la promovarea unui examen de munca. La data arbitrajului se pare ca Groll nu avea examen de munca. Asta o spun persoane care au fost la fata locului si de asta sunt curios.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #13 on: October 11, 2006, 09:51:57 AM » |
|
Sti bine ca se face arbitraj de selectie si fara examen de munca, dar nu se da fisa de arbitraj pana la promovarea unui examen de munca.
Si in 2000 se facea asa ceva??
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #14 on: October 11, 2006, 10:29:18 AM » |
|
Asa se pare . Doar traim in Romania  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|