Forum ciobanesc german
November 14, 2014, 07:55:48 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Problema  (Read 4814 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Iuliann
Hero Member

Deko

« on: September 10, 2013, 03:59:04 PM »

Buna ziua. am si eu o problema cu deko. are 5 luni si jumatate. De ceva zile am observat ca are ceva la cap iar azi m-am hotarat sa va arat. el se mai ciondareste cu cocosul, il mai ciugule cocosul... acum nu stiu daca asta e cauza, dupa cum se vede in poze nu prea are par in varful capului unde am facut poze si are ceva de genul ca niste cojite sa zic asa.. voi ce spuneti ?  Angry

* P1030977.000.jpg (74.54 KB, 599x337 - viewed 51 times.)

* P1030978.jpg (71.4 KB, 599x337 - viewed 48 times.)

* P1030981.jpg (71.69 KB, 599x337 - viewed 50 times.)

* P1030983.jpg (71.38 KB, 599x337 - viewed 45 times.)

* P1030984.jpg (53.27 KB, 599x337 - viewed 40 times.)

* P1030985.jpg (37.26 KB, 599x337 - viewed 49 times.)

* P1030989.jpg (44.92 KB, 599x337 - viewed 40 times.)

* P1030990.jpg (60.87 KB, 599x337 - viewed 36 times.)

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: September 10, 2013, 07:15:06 PM »

Cred că e o micoză. La vârsta asta, adica între 5-6 luni și un an și ceva, din nu știu ce motive le scade imunitatea și fac diverse boli de piele. Du-l la medic să se uite cu lampa UV. Dacă e ciupercă, va străluci la lumina ultravioletă. Oricum, trebuie tratat și se vindecă in 3-4 săptămâni sau chiar mai mult. Cumpără Septilin de la farmacia umană și dă-i o perioadă de câteva luni. E un produs pentru creșterea imunității. Nu în ultimul rând i-ar prinde bine o hrană mai bună, pe bază de miel.
danny_nero:X
Hero Member

Nero,baiatu lui tata:D:)

« Reply #2 on: September 10, 2013, 10:16:24 PM »

Se poate sa se fi si lovit undeva,asa m-am speriat si eu cu al meu, dupa cap avea ceva de genu,da si-a revenit....am gasit mai pe urma unde s-a lovit...
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: September 10, 2013, 11:16:44 PM »

Du-te la medic sa faca un examen microscopic dupa ce racleaza putin, poate fi(mari sanse) demodecie. Micoza mai putin dar nu exclus. Bineinteles ca poate fi o nimica toata dar eu m-as gandi, dupa cum arata zona, la demodecie in primul rand!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: September 11, 2013, 12:36:40 AM »

Du-te la medic sa faca un examen microscopic dupa ce racleaza putin, poate fi(mari sanse) demodecie. Micoza mai putin dar nu exclus. Bineinteles ca poate fi o nimica toata dar eu m-as gandi, dupa cum arata zona, la demodecie in primul rand!
Brr!!! Mi se face pielea de găină când aud de demodecie. Cu atât mai mult sfatul cu creșterea imunității e valabil. Deci cumpără-i septilin și dă-i 3 tablete pe zi. Nu o spun eu din burtă. Acest supliment a fost recomandat de medicul veterinar unui câine de la mine de la serviciu care avea probleme dermatologice. I s-a dat hrană cu miel și orez și septilin și s-a vindecat fara nici un alt tratament. A invins singur micoza care era destul de extinsă.
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #5 on: September 11, 2013, 12:48:09 AM »

Of.. si cat costa septilinul ?

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: September 11, 2013, 01:01:52 AM »

Cam 25 lei cutia cu 100tablete.  Da' zi cu ce îl hrănești? Câinele ăsta de la serviciu era hrănit cu boabe de supermarket, Pedigree, Frieskies sau Chappi. De acolo i s-a tras. Mi se pare că tu îi dai Purina dog chow despre care te-am atenționat de câteva ori că nu e bună, ca are prea multe cereale plus chestia aia mizerabilă care se numește digest.
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #7 on: September 11, 2013, 01:11:30 AM »

Da.. o sa incerc sa ii dau ceva mai bun Smiley multumesc mult

Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #8 on: September 11, 2013, 01:12:09 PM »

Astazi am fost la vet, i-am explicat ce are, si mi-a dat romparasect si canider u

criser
Full Member

« Reply #9 on: September 11, 2013, 02:38:39 PM »

Si al meu a avut ceva asemanator dupa o muscatura de capusa (extrasa de mine cu sulf). cam 1 cm patrat de lipsa par, piele ceva mai dura si rositatica decat in rest. i-a trecut ("reimpadurit") fara niciun tratament dupa aprox 2 luni. partea mai buna in cazul meu a fost ca stiam cauza.
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #10 on: September 11, 2013, 06:23:11 PM »

A.. dar el nu a fost muscat de capuse..

freddy25
Hero Member

« Reply #11 on: September 11, 2013, 10:48:10 PM »

Păi dacă ți-a recomandat romparasect și canider înseamnă că are râie. Dacă e râie demodecică e rău că se vindecă foarte greu. Râia demodecică apare pe fond de imunitate scăzută așa că dă-i si septilin că nu-i strică.
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #12 on: September 12, 2013, 12:49:32 AM »

nu mi-a spus nimic de raie. daca se agraveaza ii iau  si septilin

Andy von Grassus
Full Member

« Reply #13 on: September 12, 2013, 03:07:41 AM »

Astazi am fost la vet, i-am explicat ce are, si mi-a dat romparasect si canider u

Din ce spui tu aici ,veterinarul ti-a dat un tratament bazandu-se pe o descriere a ta . Cred ca gresiti grav amandoi  . In mod normal trebuie sa mergi cu cainele  , sa ii ia o mostra de tesut ( raclaj ,asa cum ti-a mai spus cineva mai sus ) si dupa ce o analizeaza la microscop iti poate spune sigur daca e vorba de un parazit ( raie ) sau nu . Daca nu e raie si e o eczema alergica cauzata de mancare , atunci tratamentul pe care il dai nu are nici un efect . Ba mai mult , daca tratamentul  e de lunga durata si tinand cont ca sunt insecticide si antibiotice , ii poate face mai mult rau decat bine .Daca i-ai dat o zi - doua , merge, ca poate fi si de la paduchi de pasari . In cazul in care nu  e raie , da-i o mancare super premium varianta mai light , sensi ( miel si orez cum ti-a spus freddy ) plus ceva suplimente pt imunitate si protectie ficat . Si ,du-te la alt doctor , ala care iti da tratamente dupa ureche nu e bun decat sa-ti ia banii .
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #14 on: September 12, 2013, 11:26:53 AM »

Ok, multumesc mult Smiley

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof