AndreiHades
Newbie
|
 |
« on: September 14, 2013, 09:31:08 PM » |
|
Salut! Am un ciobanesc german de 3 luni jumate.el pana la 3 luni a avut urechile ridicate ,si acum i-au cazut (fara sa-i puna cineva mana pe ele).ce sa fac?ar trebui sa ma ingrijorez?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #1 on: September 14, 2013, 09:44:06 PM » |
|
Nu ai trebui. incearca sa ii dau 2 oua pe saptamana, ajuta la urechi. pune niste poze cu el sa ne facem o idee 
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #2 on: September 14, 2013, 09:49:32 PM » |
|
Salut ! Ridicatul urechilor nu are nici o legatura cu mangaiatul cainelui pe cap sau urechi , deci mangaiel fara grija . Dupa varsta de 3 luni cainii incep sa-si schimbe dantura si au o perioada de crestere exploziva . De aceea apare un consum dar si o necesitate marita de calciu si alte minerale . Asigura-te ca ii satisfaci din alimentatie aceasta necesitate si nu vei avea de ce sa-ti faci griji .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #3 on: September 14, 2013, 10:02:03 PM » |
|
Scuza-ma , am uitat ce era mai important . Din cauza schimbarii dintilor si cresterii dupa 3 luni au perioade cand le mai pica ba una, ba amandoua urchile .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoarIce
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: September 14, 2013, 10:45:18 PM » |
|
Salut ! Nu ai de ce sa te ingrijorezi , este un proces normal la  . La  meu i s-au ridicat si lasat urechile de doua ori inainte de a ramane ridicate ferm , deci stai fara grija  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AndreiHades
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: September 14, 2013, 10:48:32 PM » |
|
Multumesc pentru sfaturi;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AndreiHades
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: September 14, 2013, 10:49:55 PM » |
|
Mai am o intrebare daca ciobanescul meu german nu are foarte lasat fundul in jos inseamna ca nu e rasa pura?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #7 on: September 14, 2013, 10:52:51 PM » |
|
Nu are nici o legatura. asta tine de spusele: "linie veche, linie noua, linie de show.
|
|
|
|
|
|
Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
|
|
|
AndreiHades
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: September 14, 2013, 10:53:58 PM » |
|
Adica?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #9 on: September 14, 2013, 10:57:57 PM » |
|
Adică inițial, CG era un câine cu spatele drept ca toți câinii. La un moment dat nemții au zis că fac ei o inovație și au creat CG tip broască, ăsta cu spatele căzut. Se pare ca e mai bun la salturi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #10 on: September 14, 2013, 11:02:54 PM » |
|
Multumesc pentru sfaturi;)
Deci ai grija ce ii dai de mancare ,cel putin in urmatoarele 5-6 luni . Daca nu ii dai o mancare uscata de calitate , suplimenteaza-i mesele cu vitamine si minerale pt a nu avea probleme cu cresterea sau urechile .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AndreiHades
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: September 14, 2013, 11:12:30 PM » |
|
Dar spatele lui nu e drept e putin cazut. Deci e de rasa pura nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #12 on: September 14, 2013, 11:35:18 PM » |
|
Cred ca tu razi de noi. ti-am raspuns si eu si Freddy, ce vrei mai mult, sa iti desenam ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AndreiHades
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: September 14, 2013, 11:48:58 PM » |
|
Nu dar ma ingrijorez:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iuliann
Hero Member

Deko
|
 |
« Reply #14 on: September 14, 2013, 11:50:48 PM » |
|
Nu are nici o legatura asta. pe la 5,6 luni vezi daca este un cobanesc german sau un metis. dar daca ne pui niste poze poate iti putem spune chiar de acum ce si cum este 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|