Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 11:19:24 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: aciditatea stomacului  (Read 2742 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ioanna43
Newbie
*

« on: October 08, 2013, 08:45:26 PM »

Buna seara tuturor! Urmaresc de mult subiectele dezbatute pe forum, acestea raspunzadu mi la majoritatea intrebarilor legate de cresterea CG-ului,dar acum as dori sa va cer un sfat.
Ieri i-am dat ciobanescului meu de 1 an si 7. luni un os de vita. A fost extrem de incantat.. L a ros intreaga dupa amiaza,dupa care l a ascuns. Astazi cand a iesit la joaca,acesta a inceput sa manance cu pofta iarba.Pret de cateva minute a tot mancat incontinuu iarba,fiind prima data cand face asta.   Initial am crezut ca incearca sa si provoace voma,dar nu a fost asa. Intrebarea mea este urmatoarea: este posibil sa fi avut aciditate la stomac din pricina poftei pe care i a provocat-o osul,secretand suc gastric in exces?? Mentionez ca i am dat imediat niste iaurt pentru calmare a stomacului. Sper sa fi procedat corect. In rest...cainele este vioi,nu pare a avea ceva....
blaster
Full Member

« Reply #1 on: October 08, 2013, 09:14:14 PM »

nu-ti face griji. poate sa aiba aciditate mai ridicata si daca ia tot felul de gustari pe parcursul zilei. un iaurt din cand in cand chiar este indicat.

si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
ioanna43
Newbie
*

« Reply #2 on: October 08, 2013, 09:18:03 PM »

Multumesc pentru raspuns!
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: October 08, 2013, 11:34:55 PM »

Eu am renuntat să la dau oase la foștii mei câini după ce unul din ei s-a constipat foarte tare iar cel de-al doilea, de talie mai mica a făcut un scaun apos, plin de bucățele de oase și cu firișoare de sânge.. Era un os mare de vită, nu stiu cum au reușit să-l spargă. Ideea era să ronțăie cartilajul, nu să toace osul.
ioanna43
Newbie
*

« Reply #4 on: October 09, 2013, 06:22:48 AM »

El a defecat alb si tare... Apoi,dupa ce a mancat iarba a facut moale.
Oricum,inca nu ajunsese la os..mai avea de rontait cartilajul,dar i l-am luat sa nu mai apara surprize...
blaster
Full Member

« Reply #5 on: October 09, 2013, 08:33:05 AM »

este normal sa faca alb si tare dupa ce roade oase. important este sa nu-i dai altfel de oase decat de vita, o data pe saptamana (nu mai des). nu este asa de rau sa aiba o aciditate mai mare, digera mai bine.
retine - NUMAI OASE DE VITA ! IN NICI-UN CAZ OASE DE PUI ! am scris cu majuscule, pentru ca pericolul este mortal. si nu-l lasa sa alerge dupa ce mananca, joaca si topaiala numai inainte de masa.

si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
ioanna43
Newbie
*

« Reply #6 on: October 09, 2013, 02:29:04 PM »

Cunoastem aceste reguli.
Multumesc !
cappy
Newbie
*

« Reply #7 on: April 05, 2014, 09:04:28 AM »

catelul meu de 1 an ciobanesc german inghide tot feluri de lucruri plastic samburi nu imi imaginez ce este in stomacul lui
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: