ioanna43
Newbie
|
 |
« on: October 08, 2013, 08:45:26 PM » |
|
Buna seara tuturor! Urmaresc de mult subiectele dezbatute pe forum, acestea raspunzadu mi la majoritatea intrebarilor legate de cresterea CG-ului,dar acum as dori sa va cer un sfat. Ieri i-am dat ciobanescului meu de 1 an si 7. luni un os de vita. A fost extrem de incantat.. L a ros intreaga dupa amiaza,dupa care l a ascuns. Astazi cand a iesit la joaca,acesta a inceput sa manance cu pofta iarba.Pret de cateva minute a tot mancat incontinuu iarba,fiind prima data cand face asta. Initial am crezut ca incearca sa si provoace voma,dar nu a fost asa. Intrebarea mea este urmatoarea: este posibil sa fi avut aciditate la stomac din pricina poftei pe care i a provocat-o osul,secretand suc gastric in exces?? Mentionez ca i am dat imediat niste iaurt pentru calmare a stomacului. Sper sa fi procedat corect. In rest...cainele este vioi,nu pare a avea ceva....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blaster
Full Member

|
 |
« Reply #1 on: October 08, 2013, 09:14:14 PM » |
|
nu-ti face griji. poate sa aiba aciditate mai ridicata si daca ia tot felul de gustari pe parcursul zilei. un iaurt din cand in cand chiar este indicat.
|
|
|
|
|
|
si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
|
|
|
|
|
ioanna43
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: October 08, 2013, 09:18:03 PM » |
|
Multumesc pentru raspuns!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #3 on: October 08, 2013, 11:34:55 PM » |
|
Eu am renuntat să la dau oase la foștii mei câini după ce unul din ei s-a constipat foarte tare iar cel de-al doilea, de talie mai mica a făcut un scaun apos, plin de bucățele de oase și cu firișoare de sânge.. Era un os mare de vită, nu stiu cum au reușit să-l spargă. Ideea era să ronțăie cartilajul, nu să toace osul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ioanna43
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: October 09, 2013, 06:22:48 AM » |
|
El a defecat alb si tare... Apoi,dupa ce a mancat iarba a facut moale. Oricum,inca nu ajunsese la os..mai avea de rontait cartilajul,dar i l-am luat sa nu mai apara surprize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blaster
Full Member

|
 |
« Reply #5 on: October 09, 2013, 08:33:05 AM » |
|
este normal sa faca alb si tare dupa ce roade oase. important este sa nu-i dai altfel de oase decat de vita, o data pe saptamana (nu mai des). nu este asa de rau sa aiba o aciditate mai mare, digera mai bine. retine - NUMAI OASE DE VITA ! IN NICI-UN CAZ OASE DE PUI ! am scris cu majuscule, pentru ca pericolul este mortal. si nu-l lasa sa alerge dupa ce mananca, joaca si topaiala numai inainte de masa.
|
|
|
|
|
|
si daca viata este cruda, am s-o pun pe gratar.
|
|
|
ioanna43
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: October 09, 2013, 02:29:04 PM » |
|
Cunoastem aceste reguli. Multumesc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cappy
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: April 05, 2014, 09:04:28 AM » |
|
catelul meu de 1 an ciobanesc german inghide tot feluri de lucruri plastic samburi nu imi imaginez ce este in stomacul lui
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|