Forum ciobanesc german
September 11, 2017, 07:09:17 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: problema mare cu ochii  (Read 1271 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bogdannn85
Newbie
*

« on: November 10, 2013, 12:43:57 PM »

buna ziua,
am un ciobanesc de vreo 4 ani si are probleme cu ochii. peste ei sa asternut ceva, ca un val inchis la culoare, nu stiu sa o descriu cum trebuie, din cautarile mele cred ca e vb despre panus, cred ca asa se scrie correct. veterinara la care am fost a dat acelasi diagnostic. I-am facut niste poze la ochisori impreuna cu doctorita si le-am trimis si la bucuresti la o fosta profesoara de-a ei si aceasta nea confirmat diagnosticul.
de aproape 1 an ii facem tratament cu un unguent optimune, parca asa se scrie, dar boala nu da inapoi, dar nici inainte, parca are perioade cand I se limpezesc ochii asa putin si alte dati nu ii vezi deloc floarea ochiului. va intreb acuma ce alt tratament ar mai fi sau un unguent mai bun deoarece doctorita si cu mine chiar nu mai stim ce medicament ar mai fi potrivit. cine stie aveti vreo idee?. cainele este castrat de vreo 3 saptamani si I-am schimbat si mancarea in bosch miel si orez, si de vreo 2 zile primeste 2 pastille de septilin pe zi pentru imunitate.

va multumesc. o zi buna:)
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: