Forum ciobanesc german
September 21, 2014, 11:32:41 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: agresivitate  (Read 528 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
octavi
Newbie
*

« on: December 02, 2013, 10:04:17 PM »

azi am plimbat pentru prima data catelul meu prin piata sa vad cum se manifesta intre atata lume agitatie si zgomot pentru ca nu a mai fost scos cu lesa pana acum in societate, am fost foarte multumit de cum sa comportat fara frica si deloc agitat executa comenzi ca si acasa.
acum cu seara am iesit din nou cu el prin oras cand am venit acasa vad un vecin prin oras si il rog sa vina spre mine agitandu-se si dand din maini, fara nici un cuvant cainele sa dat sa-l muste,inca asa ferm si nervos nu l-am vazut am avut ce tine de lesa, ok dau comanda lasa cainele se linisteste merge pe langa mine dar foarte atent la vecin, inaintam vreo 30m si incercam din nou, tot asa cainele din nou ataca cand ameninta persoana, era intuneric destul de tare aproape bezna, dar de data asta a fost o diferenta nu stiu din ce motiv a simtit so fi simtit amenintat din spate sau din cauza intunericului sau l-am atins cumva dar concomitent a sarit si in spate spre mine dar la cuvantul NU a renuntat automat. am sa mai incerc maine pe zi sa vad cum reactioneaza, sincer am ramas fara cuvinte ce agresivitate are fata de straini si ce diferenta enorma intre jocurile ce le face acasa si cat de ferm a fost cred sa il si musca Shocked Shocked. acum imi dau seama ce inseamna un caine care vrea sa muste cu adevarat doamne fereste.......... ce ar fi capabil sa faca dupa 1 an daca la varsta de 5,5luni este asa.realizez ca este o mare provocare sa stapanesti un caine. dar ce o avut cu mine  Roll Eyes oare
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: December 03, 2013, 12:32:24 AM »

De ciudă că nu l-a putut mușca pe agresor a sărit pe tine. Câinii mei se încaieră deseori când sunt la gard și trec oameni sau alți câini. De frustare că nu îi pot mușca pe aceia încep să se muște între ei dar nu tare, mai mult se jumulesc. Nu ajung niciodată să se rănească.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof