|
mofli
|
 |
« Reply #15 on: February 17, 2014, 09:44:17 PM » |
|
nu sa auzit nimic de la arbitru ca asa zis traducator nu cred ca se pricepea ,de ce nu ati spus la fata locului si o spuneti acuma ,eu am inteles ce mi-a spus despre ciini mei
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #16 on: February 17, 2014, 09:52:52 PM » |
|
crezi ca pentru au fost conditi diferite pentru uni ciini si la ai vostri au fost alta , daca era mai multa lumina se scimbau ciini aratau mai bine ,nu crezi ca sau vazut la vel ,eu am vacut 800 de km ca sa particip si nu ma mai pling ,astea au fost conditiile , nu-mi convenea nu mai participam , dar cred ca uni sunt foarte frustati din cauza rezultatelor si se tot pling atita ,de fapt ca dupa fiecare expozitie ,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #17 on: February 17, 2014, 10:16:13 PM » |
|
pentru Gina m ,ce fel de ciini cresteti ca eu nu stiu ,sau oare la o expozitie unde nici macar nu sau dat calificative unde cred ca ai participat si tu la asa zis club fantoma ce va zis arbitrul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gina.m
Jr. Member

Membru ARCG
|
 |
« Reply #18 on: February 17, 2014, 10:20:48 PM » |
|
Pechinezi !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #19 on: February 17, 2014, 10:31:48 PM » |
|
te cred draga Gina ,de asta nu cred ca ne cunoastem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gina.m
Jr. Member

Membru ARCG
|
 |
« Reply #20 on: February 17, 2014, 10:35:36 PM » |
|
Da, draga Moflic, nici nu avem cum ! Frecventam alte cercuri  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #21 on: February 17, 2014, 10:43:25 PM » |
|
asa este ,eu frecventez cercurile cu ciob german ,tu patratelul in care esti membru
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #22 on: February 17, 2014, 10:56:12 PM » |
|
Nu am participat la aceasta expozitie deci nu imi permit sa fac comentarii despre ce s-a intamplat acolo . Observ insa un lucru cel putin ciudat , in sensul ca niciunul dintre participanti nu se plange nici de arbitraj, nici de conditii in timp ce "chibitii " de pe margine se vaicaresc toti . Ce este mai ciudat ,este faptul ca ei sunt din zona sau chiar din Cluj si se plang de slaba organizare a acestui concurs ( ca nu au putut face poze , ca nu au avut decat o latura , ca nu au avut "camera cu vedere la mare" ). Poate daca se implicau mai mult , reuseau sa ofere si conditii mai bune . In privinta arbitrajului , sunt sigur ca a fost unul corect pt. ca niciunul din participanti nu a obiectat nimic , iar valoarea si experienta arbitrului este una incontestabila . Daca nu prea au inteles "chibitii "ce spunea arbitrul , este doar vina traducatorului , in nici un caz nu poate fi numit un arbitraj slab sau aiurea asa cum am citit pe aici .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soimarutudor
Jr. Member

|
 |
« Reply #23 on: February 17, 2014, 11:05:00 PM » |
|
totusi se putea din partea celor din CNCG, vazand ca vremea este frumoasa sa faca expozitia de club afara (loc era suficient) unde se putea trage si cu focul de arma...trebuia doar bunavointa din partea organizatorilor
|
|
|
|
|
|
VON RUSHAUS KENNEL
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #24 on: February 17, 2014, 11:12:28 PM » |
|
unde era loc si la lumina luni sau faceam ringul din masini si aprndeam farurile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soimarutudor
Jr. Member

|
 |
« Reply #25 on: February 17, 2014, 11:42:17 PM » |
|
nu exagera si bate campii....cum o fost un amarat de bec inauntru care vedea ca o lumanare....se puteau monta cateva reflectoare afara loc era suficient in spate daca cumva nu l-ai observat + ca la expo era montat si un cort imens si daca se respecta cel putin programul poate nu era nevoie de lumina artificiala(EXPO CLUB era programat la 16:30 si a inceput in jurul ore 18:00)
Trebuia doar bunavointa si implicare din partea organizatorilor
RUSINE CNCG si ACH Napoca
|
|
|
|
|
|
VON RUSHAUS KENNEL
|
|
|
|
Tin3l
|
 |
« Reply #26 on: February 17, 2014, 11:58:57 PM » |
|
asa este fara aia, fara ailalta ,dar cu carnetele de performanta si foile de arbitraj semnate de un arbitru SV si cu o taxa la fel pentru toti RUSINE CUI...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kyolth
Newbie
|
 |
« Reply #27 on: February 18, 2014, 12:01:03 AM » |
|
Amatorism ... ca si in politica , inconpetenta si nepasare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daisy Von Baldur
Newbie
|
 |
« Reply #28 on: February 18, 2014, 08:09:48 AM » |
|
nu sa auzit nimic de la arbitru ca asa zis traducator nu cred ca se pricepea ,de ce nu ati spus la fata locului si o spuneti acuma ,eu am inteles ce mi-a spus despre ciini mei
Am spus si la fata locului si nu ma baga nimeni in seama,parca eram invizibil..ma rog,nu am mari pretenti sa fiu bagat in seama de ditamai organizatorii!Subliniez urmatoarele lucruri:SUNT INCEPATOR SI AS FI VRUT TARE MULT SA PRIMESC NISTE SFATURI DE LA UN ARBITRU SV.SEMNATURA ACEEA PE MINE NU MA INTERESEAZA DELOC!!!!!!!!!NU VREAU SA FIU INMULTITOR DE CAINI SI NICI CRESCATOR!!!VREAU SA STIU CE DEFECTE ARE CAINELE MEU!!!SI ASTA VROIAM SA O AUD DE LA CEL PT CARE AM PLATIT SA-MI SCRIE ASTA IN CARNETUL DE PERFORMANTA!!!NU MA INTERESEAZA LOCUL PE CARE AM FOST(NU MA INCURCA SI NU MA AJUTA CU NIMIC)!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...
|
 |
« Reply #29 on: February 18, 2014, 09:26:33 AM » |
|
Vreti sa stiti adevarul? Campionatul de la Targoviste a fost cea mai reusita expozitie de ciobanesc german pe 2013/2014. Din pacate, pseudo-expozitia de la Cluj a fost organizata de catre AchR. Ach Napoca i s-a impus aceasta data expozitionala de catre "imparatie"- stiti voi care . Implicit, banii au fost incasati de Ach, nu de CNCG- uitati-va pe chitante... Asadar, am avut parte de un arbitraj demn de un CAC, pe bani mult mai multi. Toata lumea asteapta de la un arbitru SV sa asculte o descriere, o parere... Asta e valabil atat pentru cei incepatori dornici sa invete cat si pentru " veterani ". Sper ca nu se vor simti "atacate" anumite persoane... Si daca trebuie, stiu mai multe... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|