Forum ciobanesc german
June 29, 2017, 01:05:53 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Napoca Dog Show: February 15, 2014 - February 16, 2014
Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Napoca Dog Show 2014  (Read 15872 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« on: December 14, 2013, 03:28:45 PM »

Napoca Dog Show, 15-16 februarie 2014

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
soimarutudor
Jr. Member
**

« Reply #1 on: February 16, 2014, 04:01:38 PM »

O expozitie ratata !!!

VON RUSHAUS KENNEL
marton
Full Member

carla

« Reply #2 on: February 16, 2014, 08:32:44 PM »

A fost o bataie de joc pe toate liniile Angry

Carla
dragosmarius
Jr. Member
**

« Reply #3 on: February 16, 2014, 08:44:23 PM »

Va rugam dati mai multe detalii.
marton
Full Member

carla

« Reply #4 on: February 16, 2014, 10:30:35 PM »

Am fost doar la CLUB,dar a fost o organizare si arbitraj tare aiurea:

ORA- a inceput cu 2 ore mai tarziu totul a mers in graba,conditiile de lumina era asa de proaste ca nu puteai sa faci macar o poza faina chiar daca aveai un aparat performant (noi am avut doar nu a iesit)

RINGUL- a fost amplasat intr-un colt,fara a avea loc ude unde sa vezi,doar dintr-o singura latura ai avut la dispozitie pentru spectatori

ARBITRAJUL- nu sa auzit deloc ce a zis arbitrul despre caini,arbitrajul din miscare a fost foarte scurt-nu a lasat sa alearga caini

Nu a fost respectat ordinea catalogului,prima data a fost toti masculi si dupa aia femelele

Astept si alte pareri pro sau contra

Carla
Daisy Von Baldur
Newbie
*

« Reply #5 on: February 16, 2014, 10:47:45 PM »

Ai mare dreptate!!!
Urmatorul lucru este mai deranjant pentru mine:Arbitraj descriptiv!HuhHuhHuhHuhHuh
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #6 on: February 16, 2014, 11:44:25 PM »

asta imi aduce aminte de o expozitie unde am participat cu masculul meu.... intai s-a anuntat un arbitru care apoi s-a schimbat.. cand sa inceapa clasa noastra am fost amanati: motiv... nuerau toti cainiii de la clasa noastra prezenti... cand vine si cainele lipsa(ear unul singur lipsa la apel) tocmai ala castiga.
Ely_Von_Broos
Newbie
*

« Reply #7 on: February 17, 2014, 10:32:39 AM »

Am fost si eu in plimbare pana la Cluj... dar expozitia a lasat mult de dorit...Si ca simplu "spectator" nu ai avut mare lucru de vazut in, ingesuiala de la singura latura de ring unde puteai sa stai sa vezi nu sa si auzi, iar bietii caini cand erau pusi pe static puteai se vezi ce frumos alunecau pe acea mocheta numai "buna" pentru   

Canisa von Broos
RIA
Newbie
*

« Reply #8 on: February 17, 2014, 11:14:41 AM »

De obicei eu nu scriu pe forum ,dar cred ca sunt cateva lucruri care trebuie spuse,lucruri care tin de bun simt.
-In primul rand aceste expozitii de club nu se tin in sala indiferent de vreme (vorbim de CIOBANESC GERMAN!)
-la o expozitie de club este OBLIGATORIU FOCUL DE ARMA!!!!!!!!!!! (Domnul arbitru cu siguranta a fost pus intr-o situatie jenanta, in care din pacate nu cred ca a mai fost pus vre-o data.
-arbitrajul trebuie sa fie descriptiv!
-absolut RUSINOS ca la clasa munca nu a fost decat 1 femela (a domnului Sorin Dragomir) si 3 masculi fapt care spune multe)
Pozitia Canisei de von Bienenwald este  bine cunoscuta cu privire la acest "club",dar care este explicatia neparticiparii celorlalte canise la aceasta "expozitie"?
Cred ca si restul crescatorilor trebuie sa ia atitudine cu privire la ce se intampla cu acest "club" si nepasarea duce la astfel de dezastre expozitionale. Daca dragii nostri colegi au mers pe deviza ca SE POATE SI MAI RAU, aflati de la mine ca MAI RAU NU SE POATE. Este o performanta ,, greu de egalat'' sa ai la clasa munca o femela si trei masculi.
Respectam colegii mai tineri in domeniu care din pasiunea pentru ciobanesc german au participat la aceasta expozitie dar cu parere de rau aceasta nu este un exemplu pozitiv prin care ei sa poata invata ceva si nivelu scazut care a fost nu ne face cinste.
Cred ca statutul acestui "club " nu este altul decat de"capusa" si ramane de vazut cat de mult mai va rezista.
Dorim tuturor crescatorilor un an bun si nu uitati ca pasiunea si dragostea pentru ciobanescul german ne poate face sa fim mai buni.
Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni, cine ma cunoaste stie ca am spus intodeauna lucrurilor pe nume si acest comentariu este doar o parere.

Va doresc o zi buna Remus Nicula -canisa Von Bienenwald

Daisy Von Baldur
Newbie
*

« Reply #9 on: February 17, 2014, 03:59:33 PM »

Aveti mare dreptate!!!Eu sunt incepator,a fost prima mea expozitie.Am crezut ca o sa invat foarte multe din aceasta experienta.In afara de cativa crescatori care au avut bunevointa sa mai sufle un sfat,NU AM INVATAT NIMIC!!!!Arbitrul nu mi-a zis nimic...un sfat...o indrumare...(poate ca a zis ceva dar nu am inteles mare lucru).Sunt dezmagit...Am mult mai mult curaj si ambitie chiar daca am fost codas in clasamente:D
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #10 on: February 17, 2014, 09:03:50 PM »

Eu cred ca este mult mai rusinos  sa stai pe margine si sa critici numai greselile care se fac ,
In Cluj sunt o gramada de crescatori buni ,eu ma asteptam sa vin de la Constanta  si sa particip la un club bine organizat de clujeni sau trebuia sa organizeze alti de ce oare nu va-ti implicat nu am inteles ,de ce nu vati inscris ciini iara nu am inteles , oare unde sunt ciini aceia cu care ne tot laudam pe acest forum ,
a fost invitat un arbitru care este si un crescator renumit in Germania si voi va-ti tinut ciini acasa si acuma va dati pareri asta este foarte rusinos , credeti ca daca venea cineva din cluj si oferea o alternativa de teren unde se putea organiza dupa standardele pe care le doriti voi va refuza cineva , astea au fost conditiile care au fost oferite de clujeni nu de club , cum putea sa se traga cu pistolul linga alt club (molos )unde se stie foarte clar ce probleme au ciini de acolo , nu ne-am plins noi care am participat de ring ca nu ne-am putut pune ciini in adevarata lor valoare si se pling vizitatori ca nu au avut decit o latura a ringului de unde a putut sa priveasca , sa fim seriosi
mai bine va-ti gindi mai bine si ai sa lasam orgoliile deoparte si sa facem ceva constructiv pentru CIOBANESCUL GERMAN din Romania ,ca sa se poata schimba ceva la acest club intrati in el si vorbiti din interiorul lui nu pe margine ,veniti la sedinte si   spunetiva pareriile

Parerea mea despre aceasta expozitie este ca a avut si minusuri dar ringul a vost destul de bun si un arbitraj foarte corect , sau credeti ca daca era alt ring si va alerga mai mult era alta ordine ,eu zic ca  este un arbitru cu foarte mare experienta si ar trebui sa vedem ce fel de ciini crestem si ce fel de ciini cumparam
wolfi2014
Newbie
*

« Reply #11 on: February 17, 2014, 09:30:58 PM »

Nu trebuie sa ne mai mire faptul ca a fost doar un simplu caine la clasa munca (femele). Aceasta femela, care si-a luat examenul de munca in august 2013 la Sibiu, conform unei circulare ACHR examenul fiind anulat, totusi femela este VA1 Romania. Pun si eu o intrebare retorica: stiti cumva a cui este femela? Asa ca de ce sa ne mai mire ce s-a intamplat la Cluj, cand totusi expozitia s-a tinut pe teren, daca acestia sunt oamenii care conduc in prezent destinele ciobanescului german in Romania. Domnilor din CNCG, nu credeti ca ar trebui informat si SV-ul de anumite aspecte? Nu vreau sa creez nici o polemica, nu vreau sa am nici o discutie contradictorie, nu am personal nimic cu nimeni, dar sunt convins ca in cadrul CNCG sunt si oameni de caracter! Iubitori de ciobanesc german treziti-va!
marton
Full Member

carla

« Reply #12 on: February 17, 2014, 09:36:40 PM »

A fost mai mult minus decat plus,si nu numai pentru spectatori

Daca a fost arbitrat corect de ce nu sa auzit nimic despre caini de la arbitru.?

Carla
gina.m
Jr. Member
**

Membru ARCG

« Reply #13 on: February 17, 2014, 09:38:52 PM »

In primul rand, noi cei din Cluj, am aflat ultimii de expozitia ( cica de club ) organizata aici. Din moment ce suntem crescatori de CG si nu de pechinezi, am pretentia sa-mi pot pune cainele in valoare, pe un teren unde cainele poate alerga. Intr-o sala luminata de un bec chior, de parca eram in ilegalitate, cu un arbitru de valoare, dar care parea absolut jenat de conditiile in care se desfasoara asa zisa expozitie de club, ce asteptari puteam sa avem?
Asteptam de la un arbitru de o asemenea valoare niste descrieri, aprecieri asupra cainilor, daca nu pentru altceva macar pentru banii pe care i-ati platit ( o suma considerabila, zic eu ), dar bietul om in conditiile date ce putea sa faca?
Cineva, nu stim cine, s-a gandit ca, o sa ne dea cu tifla peste nas, noua crescatorilor clujeni, prin organizarea acestei expozitii, deci nici macar nu s-a pus problema sa ne ceara cineva ajutorul, ci dimpotriva!
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #14 on: February 17, 2014, 09:39:48 PM »

unde sa scris ca acea catea de la munca i sa anulat examenul , sa dat undeva vreo circulara unde sa se specifice numele acestei catele i se anuleaza examenul ,astea sunt simple vorbe dupa vorbe nimeni nu poate sa ia nici o masura , si credeti ca din cauza asta nu sau inscris mai multe femele la clasa munca ,sau este bine sa i se anuleze examenul sa nu mai fie nici macar una la clasa munca
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: