Din pacate,perdeaua nu mai este printre noi,asa ca Lara s-a reprofilat, acum are o pasiune pentru colturile de la parchet!
Maine facem ultimul vaccin , cam dupa cat timp avem voie afara?Nu cred ca mai rezista inca 2 saptamani in casa..deja e maricica si are foarte multa energie. De 4 zile am trecut-o incet incet pe Acana junior( e ok? ) ptc de la Royal maxi junior& german shepherd junior facea matreata si diaree rau de tot si sper ca nu m-am grabit cumparandu-i un sac de 18 kg, ca vad ca uneori face cam moale, alteori e ok.
O alta ''problema'' , cum as putea sa-i temperez iesirile agresive? Din cate am inteles mosteneste aceasta parte de la tatal ei, iar eu am de gand s-o duc la dresaj pt paza( cu asa bodyguard nu mai intra nimeni in apartament, probabil nici in bloc

) insa momentan ea e agresiva si cu noi , in special cand vine vorba de zgarda&lesa si cand ii interzicem ceva..se supara, maraie isi arata ''coltii'' si se repede..sper sa-i treaca dupa cateva sedinte de disciplina, dar pana atunci sper sa imi mai ramana ceva carne pe oase!
Poze cu vinovata :
cu chiu cu vai am reusit sa facem si poza in pozitia...aproximativa