Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 10:05:32 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: bea foarte multa apa  (Read 5256 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mishu65
Hero Member

« on: December 29, 2013, 02:44:51 AM »

De ceva timp, cam doua saptamani, cateaua mea de 8 ani bea foarte multa apa. Si cand spun multa inseamna mai mult de 6 castroane pe zi. Daca i-as pune mai mult le-ar consuma fara probleme. Are in curte trei castroane pe care le umplu la fiecare 2-3 ore. Am fost cu ea la veterinar pentru o dermatita, i-au dat tratament cu exemtrat, liv52, ulei de somon si am inlocuit RC cu Hills miel si orez. E drept ca nu se mai scarpina deloc dar scaunele sunt moi si faptul ca bea atata apa ma cam sperie. Nici nu putem sa lipsim de acasa prea mult pentru ca nu-i sunt suficiente cele trei castroane, cand ajung si le umplu bea de parca n-ar fi vazut apa de o saptamana. A mai avut cineva cazuri asemanatoare?

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: December 29, 2013, 04:53:31 AM »

Exemtratul face sa cresca glicemia, de aceea bea asa multa apa. Scaunele s-ar putea sa fie moi fiindca i-ai schimbat mancarea. Daca dupa o saptamana -doua tot mai are polidipsie, du-o la veterinar sa-i faca glicemia. Alt motiv pentru care bea apa multa ar fi febra dar nu ai pomenit de asa ceva.
mishu65
Hero Member

« Reply #2 on: December 29, 2013, 12:19:17 PM »

Exemtratul face sa cresca glicemia, de aceea bea asa multa apa. Scaunele s-ar putea sa fie moi fiindca i-ai schimbat mancarea. Daca dupa o saptamana -doua tot mai are polidipsie, du-o la veterinar sa-i faca glicemia. Alt motiv pentru care bea apa multa ar fi febra dar nu ai pomenit de asa ceva.

Nu are febra. Am mai observat ca plescaie cu limba ca si cum si-ar sterge botul dupa ce mananca. Face asa minute in sir pana strig la ea dupa cateva minute face la fel. Chiar sunt speriata pentru ca in timpul noptii ea bea cele trei castroane cu apa, dimineata le umplu si tot asa. Mananca mai mult ca de obicei, a inceput sa fure de pe unde apuca, ea nu facea asa niciodata. Ori s-a luat dupa Maia ori i-a crescut apetitul. Dupa sarbatori am sa-i fac analizele daca o sa fie tot la fel.

freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: December 29, 2013, 12:33:48 PM »

Exemtratul contine dexametazona, un antiinflamator care da probleme de iritatie gastrica. Cate zile au trecut de cand nu mai ia exemtrat?
mishu65
Hero Member

« Reply #4 on: December 29, 2013, 01:29:16 PM »

Ieri a fost prima zi fara exemtrat. Acum primeste doar liv52. Sunt sigura ca ai dreptate, deja vad ca dimineata am gasit un strop de apa nebaut  LOL Eu sper sa intre in normal inclusiv cu plescaiala asta, parca vrea sa-si umezeasca botul permanent.

freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: December 29, 2013, 02:48:45 PM »

In cateva zile ii trece. Daca trece o saptamana si nu-si revine, fa-i glicemia, Doamne fereste, sa nu dea in diabet ca are o varsta, nu mai e tinerica. Daca ai in casa, da-i o ligurita de Maalox pentru iritatia gastrica.
mishu65
Hero Member

« Reply #6 on: December 29, 2013, 07:40:34 PM »

Mersi freddy25, am sa fiu atenta la batranica mea draga. M-am gandit si eu sa merg la veterinar dar am zis ca pot sa mai astept mai ales ca perioada asta nu e cea mai buna pentru analize. Daca era istet veterinarul trebuia sa-mi spuna cand mi-a dat tratament pentru dermatita la ce sa ma astept. Sau poate vrea sa ne vedem mai des  Angry ca doar e luna in care trebuie sa cheltuiesti  LOL

mishu65
Hero Member

« Reply #7 on: January 04, 2014, 07:16:09 PM »

In cateva zile ii trece.

Asa s-a intamplat. Incet-incet a revenit la ratia obisnuita de apa. Mersi freddy25 

freddy25
Hero Member

« Reply #8 on: January 04, 2014, 09:32:39 PM »

Cu placere. Ma bucur ca si-a revenit.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: