Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 07:49:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Alegere pui de CG cu pedigree ...De ce anume sa tin cont in alegere puiului?  (Read 5680 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
marius_bl
Hero Member

« Reply #15 on: March 19, 2014, 07:42:20 PM »

Buna seara.Revin cu o intrebare,referitor la ce spunea von Broos...daca unul dintre parinti nu se gaseste in baza W.U.S.V. asta inseamna ca nu are testele HD,ED  si ADN facute ?

Nu neaparat. Le poate avea ( HD si ED)

*Link Removed*
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #16 on: April 06, 2014, 08:50:55 PM »

Buna seara.Am o nelamurire,mai exact am nevoie de sfaturi....Dupa cum am spus,prin iunie - iulie o sa imi iau puiul de  , o sa-l tin in casa pana la al treilea vaccin plus inca 14 zi dupa vaccin.Corect? Aici apare problema...Pana acum metisul de CG a stat cu noi in casa,are toate vaccinele si deparazitarile facute...pe acesta o sa-l mut in padoc (acum sunt cu el in constructie)...intrebarea mea este:pot tine puiul in casa sau trebuie cumva sa dezinfectez cu ceva toata camera (avand in vedere ca seara il las liber din curte si mai are prieteni care il viziteaza si patruleaza cu el noaptea)?
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #17 on: April 07, 2014, 10:02:28 PM »

Astept sfaturi...
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #18 on: April 08, 2014, 09:55:29 AM »

Parerea mea este sa duci puiul in padoc si sa lasi metisul sa-si duca viata ca pana acum.
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #19 on: April 08, 2014, 11:30:08 AM »

Si eu stiu ca schimbarea locului unui caine nu este un lucru bun, el interpretand ca nu mai este iubit. Daca aduci un alt caine in locul lui, clar o sa fie asa Smiley
Se mai spune ca un nou caine nu va dormi in locul unde este mirosul altuia...
Ce am spus mai sus este din auzite. La cainii mei nu a fost cazul de asa ceva. Au trait in perioade diferite in locuri diferite.

BVR
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #20 on: April 08, 2014, 01:54:13 PM »

Deci nu este nevoie sa-l tin in casa pana termina schema de vaccinare? Nu as vrea sa intre in contact cu metisul pana termina schema de vaccinare,mai ales ca metisul mai umbla si cu alti caini seara cand iese la plimbare in afara curtii.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #21 on: April 08, 2014, 02:01:00 PM »

Nu e bine ca lasi metisul sa umble aiurea. Tine catelul in padoc si fa-i deparazitarile si vaccinurile la timp si spera ca totul sa fie ok. O carantina perfecta e greu de facut.
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #22 on: April 08, 2014, 08:28:16 PM »

Nu e bine ca lasi metisul sa umble aiurea. Tine catelul in padoc si fa-i deparazitarile si vaccinurile la timp si spera ca totul sa fie ok. O carantina perfecta e greu de facut.
De umblat nu umbla aiurea,iese doar din curte dar nu pleaca mai mult de 30 -40 m din preajma ei insa mai il viziteaza alti catei... Ma gandeam sa tin puiul de CG in casa pana-i termin schema de vaccinare,eventual sa-l mai scot afara in brate,iar dupa ce termina si al treilea vaccin (cel mai probabil o sa aiba 2 vaccinuri cand o sa plece din canisa) sa-l scot treptat afara si sa-l obisnuiesc treptat in padoc,sa-i dau de mancare in el si sa-i las poarta deschisa sa iasa cand vrea de acolo....sa nu se simta singur si lasat acolo chiar din prima zi.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #23 on: April 08, 2014, 10:25:19 PM »

Du-l din prima zi acolo unde va sta, nu zapaci catelul. Va fi cald, nu va suferi de frig. Chiar daca o sa se vaiete o zi, doua, se va obisnui apoi cu locul unde va sta definitiv. Abia dupa ce stie bine care e 'casa' lui, poti sa-l lasi si liber.
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #24 on: April 08, 2014, 10:31:19 PM »

O sa-i fie mai usor daca o sa aiba de la crescator o cârpa ce poartă mirosul specific locului de unde provine Wink

BVR
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #25 on: April 08, 2014, 10:40:51 PM »

Am inteles.Si daca din greseala imi intra un alt caine  sau chiar metisul  in contact cu el nu are nimic?Contact prin plasa de gard am vrut sa spun. Cel mai frica imi e de parvoviroza...
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #26 on: April 08, 2014, 10:42:52 PM »

Nu stiu cum e cu boala asta, cauta si tu cu "Gooogu" Smiley

BVR
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #27 on: July 08, 2014, 12:39:40 AM »

Du-l din prima zi acolo unde va sta, nu zapaci catelul. Va fi cald, nu va suferi de frig. Chiar daca o sa se vaiete o zi, doua, se va obisnui apoi cu locul unde va sta definitiv. Abia dupa ce stie bine care e 'casa' lui, poti sa-l lasi si liber.
Buna.Sa-nteleg ca trebuie sa-l tin in padoc,fara a iesi prin curte pana termina schema de vaccinare?
AdrianHD
Sr. Member

« Reply #28 on: July 22, 2014, 10:12:02 AM »

Astept pareri in continuare...
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: