Forum ciobanesc german
June 06, 2014, 09:39:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cumpăr sau adopt un pui de ciobănesc  (Read 328 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sebastian.virlan
Newbie
*

« on: February 09, 2014, 03:05:49 PM »

De mult îmi doream să iau un ciobănesc german și uite că a venit și clipa în care am zis gata vreau să îl iau.

Aș dori un ciobănesc german, mascul, să nu fie trecut de starea de adult, nu cred că ar conta pentru mine dacă ar avea nu știu ce părinți campioni sau ceva de genul, vreau să fie pur și simplu animal de companie.

Aștept oferte de vânzare sau spre adopție cu: preț, vârstă și foto :-)

Tel: 0742424185

Mulțumesc.
Did
Sr. Member

Schultz!

« Reply #1 on: February 09, 2014, 04:33:25 PM »

N-or fi contand prea mult aspectele pe care le-ai mentionat,dar eu zic ca mai intai ar trebui sa te documentezi (de ex. vrei linie de lucru sau de show).Acum zici ca-l vrei de companie si mai pe urma te trezesti ca-l vrei pe podium si asta nu prea se va intampla.  LOL Si un al doilea lucru:nu cred ca gasesti sau vei gasi mai greu pe cineva dispus sa-ti dea pe gratis un puiut autentic.Altfel gasesti sa adopti un catel,care sa semene cu un ciobanesc german ,cu nemiluita pe site-uri specializate.Oricum,bafta in cautare!

"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
sebastian.virlan
Newbie
*

« Reply #2 on: February 09, 2014, 04:38:00 PM »

Am zis clar că nu mă interesează campioni sau chestii de genul, podium șamd. M-ar interesa un ciobanesc german ca animal de companie, că găsesc sau nu de adoptat am menționat de asemenea clar că și cumpăr. Postul tău e cam fără rost.

Mai pe românește vreau un ciobănesc german, mascul, pui, și sunt dispus să plătesc un preț normal de 100 - 150 Euro.
Did
Sr. Member

Schultz!

« Reply #3 on: February 09, 2014, 06:27:32 PM »

Eu zic sa o lasi mai usor,nu te mai aprinde asa repede ca o faci degeaba  Smiley Suntem liberi sa ne dam cu parerea ca de asta e un forum.Pana la urma tu faci cum vrei,mai ales daca iei la rand toate anunturile de pe toate site-urile de vanzare si ne intrebi daca sunt "rasa pura".De asta ti-am zis sa te documentezi si daca o faceai ai fi aflat ca doar pedigree-ul atesta puritatea rasei,si din cate scrii tu acolo,vrei ciobanesc german.Asta e ultimul replay pe care ti-l mai dau.Bafta in gasirea catelului!

"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
sebastian.virlan
Newbie
*

« Reply #4 on: May 14, 2014, 09:45:15 PM »

Eu zic să mai înveți limba română și înțelesul cuvintelor. Am zis că vreau să fie pur și simplu animal de companie nu că rasă pură. Nu am pus nicio virgulă.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof