Forum ciobanesc german
August 18, 2014, 06:28:04 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Yago face nazbatii cand ramane singur  (Read 409 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alexandrasm
Newbie
*

« on: February 17, 2014, 04:13:45 PM »

Buna ziua,

Avem si noi un puisor de 8 luni,s-ar putea ca unii dintre voi sa-l cunoasca pe Yago Smiley Pe langa faptul ca este cel mai frumos catel din lume,uneori mai face si cateva nazbatii.M-am gandit sa va cer ajutorul,poate v-ati mai lovit de acest lucru si aveti sfaturi pentru noi.
Cele mai maricele probleme apar cand ramane singur.Eu sunt plecata aproape toata ziua,dar prietenul munceste de-acasa de obicei,astfel sta cu Yago foarte mult timp.Obisnuindu-se in modul acesta,este o adevarata tragedie cand ramane singur acasa.Le face pe toate:incepe sa urle,sa latre continuu,sa roada tot ce prinde,chiar daca are toate jucariile la indemana,inclusiv covorul.

Dati-mi,va rog,un sfat,cum am putea sa-l invatam sa nu mai faca chiar atat de rau cand ramane singur.Sa se obisnuiasca si cu lucrul acesta,sa stie ca ne vom intoarce.Ce putem sa facem?

Multumesc mult pentru ajutor,o zi buna sa aveti cu totii.

Alexandra
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: February 17, 2014, 11:00:15 PM »

Catelul tau are anxietate de separare. Posibil ca la varsta de 3-4 luni nu i-ati facut ceea ce se cheama separarea adica sa nu-l mai alintati, sa-l pedepsiti cand facea cate o trasnaie intr-un cuvant sa nu-i tolerati obrazniciile. Din aceasta cauza el nu s-a maturizat psihic, se crede tot pui mic care plange dupa mami si tati .
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #2 on: February 24, 2014, 01:56:50 PM »

Cam aceasi problema am si eu. doar ca la mine face seara. il tineam liber pana la 10 luni, acum are 11 luni si il mai tin in tarc. e cel mai cuminte caine acum Smiley) cu toate ca imi e mila de el, dar roade pana si masa de afara, banca..orice..

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
alexandrasm
Newbie
*

« Reply #3 on: February 27, 2014, 05:37:31 PM »

Buna,multumesc pt raspuns.Separarea nu i-am facut-o.Noi de cand avea 4 luni il avem.L-am adoptat de la Asociatia Robi.Din cate stiu,a fost gasit pe strada cand era mic si au avut grija de el mai multe persoane.Dar nu pot spune ca facea obraznicii mari,era cuminte.
Eu ma gandesc ca pur si simplu vrea sa ne pedepseasca pentru faptul ca il lasam singur,nu stiu de ce face asa.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof