Forum ciobanesc german
June 08, 2014, 05:31:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: As vrea sa stiu diferenta dintre o ferma de caini si o canisa
Pui - 1 (100%)
Canisa sau ferma de caini? - 0 (0%)
Total Voters: 1

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pui  (Read 463 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alfa23
Newbie
*

Pui
« on: February 17, 2014, 07:09:18 PM »

Buna ziua,
Am citit pe acest forum despre cei care au fost pacaliti de samsari, asa zisi iubitori de animale. As dori sa-mi dati un sfat. Caut un pui de CG, preferabil femela si am gasit un anunt de la "Riba" de la dl. Petrica. Am fost sa vedem puii, 2 femele si un mascul de 3 saptamani. Cand am zis ca vrem caine cu pedigree ni s-au mai cerut 178 Ron pentru asta, ca un avans pentru caine, in afara de cei 200E pe care tb sa-i dam. Am dat acesti bani dar nu ni s-au luat nici datele noastre si cautand pe site-ul asociatiei cat costa un pedigree am vazut alte preturi. Ni s-au aratat niste poze, zicea ca este stranepoata unui caine pe care il detinea dl. Tiriac. Nu am cautat o anumita descedenta, am uitat sa mentionez ca este un caine de lucru, nu de show. Dorind sa invat mai multe despre aceasta rasa am intrat pe forum si am gasit un mesaj nu tocmai magulitor la adresa proprietarului canisei. Prima data as vrea sa stiu daca este intradevar a canisa si nu o ferma de caini, daca am fost naiva sa-i dau banii si in al doilea rand daca pot fi probleme de sanatate cu catelusa el spunand ca are vreo 40 de catele. Nu poate sa-mi ofere teste de displazie si cineva intr-un mesaj mai vechi zicea ca ar avea demodecia, ceea ce eu nu am cum sa stiu.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac mai departe, sa iau catelusa care este neagra si foarte scumpa, un pui de 3-4 saptamani.
tevezbd
Jr. Member
**

« Reply #1 on: February 17, 2014, 08:00:05 PM »

Nici un crescator adevarat nu iti da puiul inainte de 2 luni (8 saptamani) si in nici un caz nu iti cere nici un leu avans, mai mult decat atat toti proprietarii de canise serioase ofera spre vanzare pui care au toate actele (pedigree, carnet de sanatate cu deparazitari si minim 2 vaccinuri facute, etc.), iar parintii puilor sunt testati pentru displazie (cot, sold).....................
alfa23
Newbie
*

« Reply #2 on: March 04, 2014, 01:52:42 PM »

Dupa multe cautari mai aproape sau mai departe de Bucuresti,am luat pana la urma aceeasi catelusa, acum la 6 saptamani. Are 4,5 kg.si i-am cumparat Royal Canin Starter. Este foarte frumoasa dar ne ingrijoreaza ca are momente cand parca ii vine sa vomite si desi nu se intampla are niste incercari succesive sa elimine ceva. Parca este o pisicuta si are un ghem de blana pe care incearca sa-l dea afara. Ce credeti ca ar putea sa aiba? Mentionez ca am fost si la un dr. veterinar si nu m-a lamurit. Suspecteaza ca ar avea paraziti interni.
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: March 04, 2014, 04:11:42 PM »

Ar putea sa nu-i priasca hrana sau ar putea avea limbrici (toxocara canis)
alfa23
Newbie
*

« Reply #4 on: March 05, 2014, 12:38:36 AM »

Multumesc pentru lamurire. Cred totusi ca a avut ceva si a eliminat pt ca azi nu a mai facut. A mancat cu pofta si a tb sa- i dublez cantitatea.  I- am dat si un pic de mar. A lins farfuria. Suntem programati pt deparazitare sapt viitoare, inainte de a face vaccinul.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof