Forum ciobanesc german
August 18, 2014, 06:38:50 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Este blanda cu ,cainii straini .. :(  (Read 561 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
SpaD
Newbie
*

« on: February 20, 2014, 05:20:51 PM »

Salut sunt nou pe Forum ! Am si eu o cateluse  pe nume Maya in varsta de 6 luni ... Am observat ca ii este frica de altii caini .. Adica latra se duce spre ei dar cand se intorc fuge ... Sad As vrea sa fie ceva mai rea sa se apere singura..SI inca ceva este ca-m slabuta  . Omul care mi-a dato a zis ca e bine cum este  , a zis ca este catea si este in crestere .. Dar eu nu cred ca este rasa pura.. Omul care mi-a dato este sub sef de politie in Craiova . el mi-a zis ca este luata de la Sectie Parc Craiova ..si inca ceva este foarte naroada si neascultatoare... nu imi place comportamentul ei .. nu ma inteleg cu ea ..

emip
Jr. Member
**

« Reply #1 on: February 20, 2014, 06:38:32 PM »

Nu ar trebui sa o incurajezi sa fie agresiva cu cainii pe strada. Dar nici nu lasa strainii sa o mangaie sau sa interactioneze cu ea.
Sa nu o mangai sau sa o consolezi cand e speriata.

Oricum, inca e mica, mai are timp sa se faca agresiva.
SpaD
Newbie
*

« Reply #2 on: February 20, 2014, 07:33:45 PM »

Crezi ca daca o sa creasca mai mare o sa fie mai agresiva ? Smiley  Si app imi poti zice un site sa pun pozele sa o vezii sa iti dau cu o parere despre ea ?
emip
Jr. Member
**

« Reply #3 on: February 20, 2014, 07:54:39 PM »

Eu pun pozele pe picassa (picasaweb.google.com)

La varsta asta trebuie incurajata, nu trebuie sa-i subminezi increderea lasand-o singura cu alti caini.
De asta si dresajul de agresivitate se face cand cainele este matur.

Acum fa niste discplina cu ea, lucreaza la atasament (joaca, plimbare, recompense) si impune regulile casei.
SpaD
Newbie
*

« Reply #4 on: February 20, 2014, 08:16:03 PM »

Uite aici o poza cu ea . Este in lant de ieri am puso sa vad cum reactioneaza insa vad ca sta foarte bine Smiley Am puso in lant numai sa ii fac poze ca e nebuna rau... nu ma inteleg cu ea.. si vad ca s-a obisnuit .    http://imageshack.com/a/img812/4402/yb38.jpg
Secret
Newbie
*

« Reply #5 on: February 21, 2014, 07:26:30 PM »

Pot baga mana in foc ca e rasa pura...Si eu am tot o catea de 6 luni,nu prea are treaba cu cainii,cand era mai mica nu avea treaba nici cu oameni prea mult,doar cand intra in curte latra unpic apoi fugea,acuma nu te bagi in curte ... o sa prinda incredere in tine si o sa vezi ca se va schimba...
alexandrasm
Newbie
*

« Reply #6 on: February 27, 2014, 05:40:20 PM »

E foarte frumoasa! Ai grija de ea:) Ai rabdare,citeste despre cum sa  o dresezi si eu cred ca va fi bine,o sa mai creasca si o sa va intelegeti mai bine.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof