Forum ciobanesc german
January 21, 2017, 03:42:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 ... 12   Go Down
  Print  
Author Topic: Atentie de unde va cumparati caini!  (Read 27026 times)
0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #30 on: April 13, 2014, 12:46:11 AM »

Pai poate asta "fura ochii" potentialilor clienti.Dar din ce am vazut,ei au pui la pretul la care se  vinde un pui cu pedigree,250 de eur pentru un  pui fara pedigree..........meditati oameni buni
 Nu mai incurajati astfel de inmultitori care vind pui pe banda rulanta.Un crescator serios nu are pui non-stop,face montele in functie de nevoile sale.Aici din pacate gasim pui din toate rasele si tot timpul sint disponibili!
In general poza fura ochiul oricui. Reclama este sufletul comertului, stiti vorba...
Cu aceasta ocazie spun un mare NU prenotarilor, asta tocmai pentru ca un caine nu se alege din poze, in special cand este vorba de pozele parintilor lui.

BVR
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #31 on: April 13, 2014, 09:45:04 AM »

Parintii sunt foarte importanti atunci cand alegem un caine deoarece puiul de 7-8 saptamani nu poate sa-ti arate ori sa-ti demonstreze mare lucru.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
BLARO
Sr. Member

« Reply #32 on: April 13, 2014, 11:46:56 AM »

Cu aceasta ocazie spun un mare NU prenotarilor

La prenotari va inscrieti dar nu sunteti obligat sa cumparati.Un crescator serios intelege acest lucru!
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #33 on: April 13, 2014, 12:14:01 PM »

Dar nici avansul nu-l mai vezi...

BVR
BLARO
Sr. Member

« Reply #34 on: April 13, 2014, 12:21:42 PM »

Dar nici avansul nu-l mai vezi...
Totul depinde de seriozitate,eu nu pot sa iau un avans pentru un pui numai daca este rezervat"deci a fost vazut si ales de cumparator"
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #35 on: April 18, 2014, 08:12:03 AM »

Corect, dar problema apare atunci cand cineva doreste un pui, te streseaza cu 7-8 telefoane pe zi si cand il chemi sa-si aleaga puiul nu mai vine pur si simplu. Intre timp tu refuzi alti potentiali clienti, pentru ca nu mai ai pui, teoretic... Smiley
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #36 on: April 18, 2014, 11:51:41 AM »

Eu zic ca trebuie sa existe o etica, impartasita atât de crescător cat si de cumpărător.
myke
Full Member

« Reply #37 on: April 18, 2014, 02:27:52 PM »

Vad ca nimeni nu spune sau nu pune punctul pe I,nu toti puii din caini de valoare ies caini de performanta,1-2 pui sunt de varf restul sunt pui de ciobanesc german(dar cu genetica buna),din caini cu selectie pe viata,si el si ea,au iesit cuiburi antregi de displazici,uitati-va la cuiburile de valoare actuale,desi puii sunt nascuti de mult,nu sunt scosi la vanzare,crescatorii opresc ce au mai bun pentru ei(an speranta ca vor avea caini de top sau care pot fi vanduti an afara pe bani foarte multi) si RESTUL puilor sunt vanduti an tara profitandu-se de numele uneori celebre ale parintilor.Sunt convins ca cei de la Bienenwald ar fi regretat profund daca-l vindeau pe Cupidon cand era pui.Sa lamuresc lucrurile,Bienenwald este o canisa de referinta,ofera seriozitate si nu a fost decat un exemplu care mi-a venit acum in minte.Este discutabila si problema cu anmultitorii si crescatorii,au fost destule cazuri an care puii de la anmultitori au dat clasa puilor cumparati din canise la preturi triple.Nu vreau sa creez polemici dar sunt lucruri care trbuiesc spuse,se antampla si asa cum am aratat eu,nu trebuie generalizat.Daca vreti un caine bun,luati de la o canisa recunoscuta,puiul sa aiba certificat de origine,rugati crescatorul sa va arate TOTI PUII DIN CUIB,apoi puteti face testu cu cheile,cu umbrela,cu punga care pocneste..stiti la ce ma refer...cine stie stie...
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #38 on: April 18, 2014, 03:41:27 PM »

,au fost destule cazuri an care puii de la anmultitori au dat clasa puilor cumparati din canise la preturi triple.
Poti sa ne dai si un exemplu?
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #39 on: April 18, 2014, 04:10:58 PM »

Vad ca nimeni nu spune sau nu pune punctul pe I,nu toti puii din caini de valoare ies caini de performanta,1-2 pui sunt de varf restul sunt pui de ciobanesc german(dar cu genetica buna),din caini cu selectie pe viata,si el si ea,au iesit cuiburi antregi de displazici,uitati-va la cuiburile de valoare actuale,desi puii sunt nascuti de mult,nu sunt scosi la vanzare,crescatorii opresc ce au mai bun pentru ei(an speranta ca vor avea caini de top sau care pot fi vanduti an afara pe bani foarte multi) si RESTUL puilor sunt vanduti an tara profitandu-se de numele uneori celebre ale parintilor.Sunt convins ca cei de la Bienenwald ar fi regretat profund daca-l vindeau pe Cupidon cand era pui.Sa lamuresc lucrurile,Bienenwald este o canisa de referinta,ofera seriozitate si nu a fost decat un exemplu care mi-a venit acum in minte.Este discutabila si problema cu anmultitorii si crescatorii,au fost destule cazuri an care puii de la anmultitori au dat clasa puilor cumparati din canise la preturi triple.Nu vreau sa creez polemici dar sunt lucruri care trbuiesc spuse,se antampla si asa cum am aratat eu,nu trebuie generalizat.Daca vreti un caine bun,luati de la o canisa recunoscuta,puiul sa aiba certificat de origine,rugati crescatorul sa va arate TOTI PUII DIN CUIB,apoi puteti face testu cu cheile,cu umbrela,cu punga care pocneste..stiti la ce ma refer...cine stie stie...
Cam asa este referitor la pui si vanzarea lor.Dar
1.Cati crescatori cumpara de la alta canisa?
2.Oare nu crescatorul sau colaboratorii lui promoveaza cel mai bine prodususii? ma refer doar in Romania ca afara......au alta gandire.
3.Pui sunt valorosi cand au totul, hd, ed, ipo, selectie, pentru un crescator.
4.Invidia de a monta cu cainele potrivit pentru femela ta ocupa locul 1 in Romania.Unde sunt produsii montelor de top de vreo 7-8 in urma?
5.Este sport national sa montezi cu pedigreeul cainelui, locul obtinut de acesta, daca are VA , super monta.
6.Ne uitam la rezultate si ce vedem? Unde sunt puii din super monte?
7.Cati recunosc problemele produsilor lor?asta pentru extern,crezi ca e posibil ca un caine care are 300-400 pui are doar 2-3 pui cu probleme?
8.Daca ne uitam la super montele facute , cu ce au imbunatatit cg din Romania produsii rezultati din aceste monte?
9.Au fost sute de pui din super monte, unde sunt?
Se poate discuta mult pe tema aceasta,dar sa tineti minte toti ce va spun, poate sa se supere cine vrea, RAUTATEA, INVIDIA ne caracterizeaza.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #40 on: April 18, 2014, 04:12:00 PM »

Corect, dar problema apare atunci cand cineva doreste un pui, te streseaza cu 7-8 telefoane pe zi si cand il chemi sa-si aleaga puiul nu mai vine pur si simplu. Intre timp tu refuzi alti potentiali clienti, pentru ca nu mai ai pui, teoretic... Smiley

Foarte corect!
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #41 on: April 18, 2014, 04:31:10 PM »

Probabil ca cei care cumpara un pui de CG numai din poze, sunt aceia cu conturi dolofane, vila in Pipera, X5 la scara, bona la copii, samd. Puiul lor este este cel mai bun pentru ca a fost cel mai scump de pe piata. Asta conteaza, sa fii in trend, nu viitorul rasei.
Carui crescator nu-i convine sa-si vanda puii cat mai scump? Putini tin cont in curtea cui vor ajunge.
Dau si eu cu parerea, nu fac atac la persoana.
Sa aveti sarbatori linistite! Un Paste fericit!

BVR
remus67
Jr. Member
**

« Reply #42 on: April 18, 2014, 11:58:53 PM »

Bun! S-o luam pe rand:
-pe adevaratii crescatori de cg, ii doare-n fund de ce scrieti voi aici!
Acestea fiind clarificate, hai s-o luam en-detail:
-orice individ dotat cu neuroni, alege!!! E apanajul lui, pentru ca are neuroni!
In consecinta, poate sa-si ia " mascul feroce, bun la paza cu 100 euro" sau
femela " deosebita genetic", din... si vine numele dublu/triplului campion din spate...
Fiecare face ce vrea!!!
Nu ne plangem, ulterior, ca nu am castigat sapte mii de concursuri! NOI am ales!
N-a venit crescatorul sa ne bage pe gat un pui!!!
Avem, fiecare, normele si standardele lui...
Uitati-va la culori, la expresivitate, la pozitie, la osatura, la...inainte de altceva!
Alegeti un potential "ideal', si vedeti, ulterior, cat de aproape sunteti de el...samd
Si, va rog, nu mai calculati "VALOAREA" PRIETENULUI VOSTRU, functie de hartia din spatele lui!
Atat am avut de spus!
virgil
Sr. Member

« Reply #43 on: April 19, 2014, 07:57:53 AM »

sarbatori fericite.
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #44 on: April 22, 2014, 11:06:27 AM »

In procesul de informare de dinaintea cumpararii unui pui, poate vreti sa includeti si vizionarea acestui filmulet.

https://www.youtube.com/watch?v=r8OGzkNFS8g
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 ... 12   Go Up
  Print  

Jump to: