|
w.marius
|
 |
« on: February 26, 2014, 09:27:13 PM » |
|
Buna.Vreau sa cumpar o catelusa de cg din ungaria si am inteles ca am nevoie de pedigree de export.Cum pot sa scot pedigreeul,daca ea are deja ped unguresc.Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potok
|
 |
« Reply #1 on: February 26, 2014, 09:57:02 PM » |
|
Trebuie sa ceri de la crescatorul, o sa platest cam 10000 ft, problema este ca le ei acuma nu se fac pedegree.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #2 on: February 26, 2014, 09:58:30 PM » |
|
Trebuie sa ceri de la crescatorul, o sa platest cam 10000 ft, problema este ca le ei acuma nu se fac pedegree.
Din pacate asa e. 
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #3 on: February 26, 2014, 10:04:03 PM » |
|
Multumesc si atunci ce varianta este
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #4 on: February 26, 2014, 10:12:45 PM » |
|
Varianta in legatura cu? pedigreul de export este necesar in cazul in care se inscrie cainele( catelusa) in cartea de origine ,COR ( nostrificare) pentru a putea participa la expozitii cu dumneavoastra ca proprietar ,pt. a se putea elibera certificate de origini eventualilor catei de catre COR (cartea de origine romana). Daca nu aveti de gand asa ceva cu viitorul catel nu e necesar pedigreul de export.Deocamdata din cate stiu in ungaria nu se elibereaza pedigree .
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #5 on: February 26, 2014, 10:16:57 PM » |
|
Varianta in legatura cu? pedigreul de export este necesar in cazul in care se inscrie cainele( catelusa) in cartea de origine ,COR ( nostrificare) pentru a putea participa la expozitii cu dumneavoastra ca proprietar ,pt. a se putea elibera certificate de origini eventualilor catei de catre COR (cartea de origine romana). Daca nu aveti de gand asa ceva cu viitorul catel nu e necesar pedigreul de export.Deocamdata din cate stiu in ungaria nu se elibereaza pedigree .
Am inteles.Va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marius_bl
|
 |
« Reply #6 on: February 26, 2014, 10:17:33 PM » |
|
Cu placere!
|
|
|
|
|
|
*Link Removed*
|
|
|
|
potok
|
 |
« Reply #7 on: February 27, 2014, 09:47:53 AM » |
|
Ai grija cu cumparatul pentru ca daca cainele e nascut dupa 1 septembrie 2013 nu are pedegree. Crescatorii au tot feluri de promisiuni de la asociatie dar asta ar putea dura ani de zile. Langa Timisoara sunt multi crescatori BUNI dute la ei. Daca nu e ce-ti doresti mergi in Serbia, Croatia, Austria sau Germania. Eu deocamdata nu as cumpara de acolo pui.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #8 on: February 27, 2014, 08:10:18 PM » |
|
Ai grija cu cumparatul pentru ca daca cainele e nascut dupa 1 septembrie 2013 nu are pedegree. Crescatorii au tot feluri de promisiuni de la asociatie dar asta ar putea dura ani de zile. Langa Timisoara sunt multi crescatori BUNI dute la ei. Daca nu e ce-ti doresti mergi in Serbia, Croatia, Austria sau Germania. Eu deocamdata nu as cumpara de acolo pui.
Multumesc.Ciinele are pedigree Sirbesc,nu stiu ce sa fac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potok
|
 |
« Reply #9 on: February 28, 2014, 03:18:53 PM » |
|
Intreaba-l pe vanzator sa nu cumva aiba din start pedegree de export.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #10 on: February 28, 2014, 07:49:11 PM » |
|
Intreaba-l pe vanzator sa nu cumva aiba din start pedegree de export.
Am intrebat,nu are.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|