Forum ciobanesc german
August 18, 2014, 12:08:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Catelusa mea Alfa  (Read 1368 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alisaclara8
Jr. Member
**

« on: March 05, 2014, 07:46:53 PM »

Va salut pe toti ! In 3 zile o sa o primesc in sfarsit pe mult asteptata Alfa ! O astept de cand am aflat de existenta ei, mai exact cand aceasta avea 3 saptamani doar Smiley Este nascuta pe 27 ianuarie si deja are mai mult de 6 saptamani acum, momentul potrivit pentru ca aceasta sa fie intarcata de la mama ei. O astept cu mare nerabdare si vreau sa ii ofer tot binele din lume si sa se simta bine in noua ei casa. Am mai avut 2 caini ciobanesti germani,ambii masculi, unul dintre ei mi-a murit la varsta de 2 ani si 10 luni in urma unui cancer la ficat (nu am mai avut ce sa ii facem, din pacate, nici nu vreau sa imi amintesc acel moment in care am aflat si am fost informati de medici ca nu mai avem cum sa il mai salvam), iar celalalt dintre ei a murit din pacate acum destul de putin timp, pe 30 ianuarie 2013, imi amintesc momentul ca si cum a fost ieri... A murit in urma unei complicatii la inima, din cauza careia a facut infarct la varsta de 7 ani si 8 luni Sad O sa il iubesc toata viata, nici macar acum nu sunt obisnuita fara el...
  Din aceasta cauza, vreau sa aflu si mai multe despre hrana lor, ingrijirea lor, pentru a-i putea oferi noii mele cateluse tot binele din lume si sper din toata inima sa fie sanatoasa si sa nu aiba vreodata vreo problema.De aceea mi-am si facut cont pe acest forum, il citesc de ceva timp si mi se par extraordinare discutiile si foarte folositoare.
  Momentan, nu stiu sa atasez poze pentru ca as vrea sa vi-o arat si voua pe Alfa, i-am facut cate o vizita in fiecare saptamana de cand am aflat de existenta ei  Smiley Este o catelusa cu pedigree, tatal ei este un caine ciobanesc german de undeva din Ungaria, iar mama ei este superba. Am aflat de la cel care a dresat-o pe mama ei ca ea va fi un exemplar foarte frumos al acestei rase superbe. Daca imi puteti spune si mie cum sa atasez o poza, as fi recunoscatoare.
   In cele din urma, vreau sa va spun, bine v-am gasit si ca imi pare foarte bine ca fac si eu parte de acum incolo din aceasta comunitate extraordinara, de unde putem invata foarte multe.
alisaclara8
Jr. Member
**

« Reply #1 on: March 16, 2014, 01:43:11 AM »

Ea este iubita mea catelusa, Alfa. Este asa cuminte si jucausa Smiley Are aproape 7 saptamani si e destul de dezvoltata, desi nu vrea ea sa manance pe cat ar trebui... Daca ii pun bobitele langa castron le mananca, daca le pun in bol nu le mai vrea, sper totusi sa se dezobisnueasca Smiley In rest este foarte jucausa si ascultatoare, un catel model  Roll Eyes

SpaD
Newbie
*

« Reply #2 on: March 16, 2014, 04:43:24 PM »

Ea este iubita mea catelusa, Alfa. Este asa cuminte si jucausa Smiley Are aproape 7 saptamani si e destul de dezvoltata, desi nu vrea ea sa manance pe cat ar trebui... Daca ii pun bobitele langa castron le mananca, daca le pun in bol nu le mai vrea, sper totusi sa se dezobisnueasca Smiley In rest este foarte jucausa si ascultatoare, un catel model  Roll Eyes

Scuze ca iti zic asta dar nu cred ca este prea bine sa ii dai bobite de acum.. Tineo pe mancare si vitamine.. Nu te pot obliga doar ti-am zis . ! Cheesy Multa bafta . Si este foarte frmoasa <3
Did
Sr. Member

Schultz!

« Reply #3 on: March 16, 2014, 08:28:37 PM »

Am mai auzit una,nu-i da bobite,creste-o cu vitamine...Poate o iau unii de buna si o sa-si bombardeze cainii cu pastile.Bobitele sunt mancare.Sa creasca mare si sanatoasa!

"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
alisaclara8
Jr. Member
**

« Reply #4 on: March 16, 2014, 09:23:09 PM »

Asta nu am mai auzit-o nici eu sa nu ii dau bobite.. cum sa o tin pe pastile Cheesy toti cateii mananca la varsta asta bobite Smiley multumesc tare mult pt complimente !
Sandokan
Full Member

« Reply #5 on: March 16, 2014, 09:41:37 PM »

SpaD, pe viitor, daca nu stii sa dai un sfat constructiv incearca sa te abtii, pt a nu mai dezinforma! Cateii la varsta asta mananca bobite,iar daca bobitele sunt superpremium nici nu mai are nevoie de vitamine pentru ca, isi ia de acolo tot aportul de vitamine si calciu!
alisaclara8
Jr. Member
**

« Reply #6 on: March 16, 2014, 10:11:15 PM »

Cam asa Smiley
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #7 on: March 16, 2014, 10:12:01 PM »

Nu trebuie sa punem la suflet/cap ce a spus e bine pentru ceilalti care poate stiau deja si ii putem corecta Smiley apropo este foarte fruoasa alfa, mai asteptam poze cu ea Cheesy

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
alisaclara8
Jr. Member
**

« Reply #8 on: March 16, 2014, 10:17:55 PM »

Da, normal,  e bine ca pot afla pana la urma ca nu e bine Cheesy multumesc ! O sa mai atasez poze Smiley
SpaD
Newbie
*

« Reply #9 on: March 16, 2014, 10:18:46 PM »

Da, normal,  e bine ca pot afla pana la urma ca nu e bine Cheesy multumesc ! O sa mai atasez poze Smiley
pare rau .. eu asa stiam.. Acum im icer scuze ca ti-am dat informatii inutile Tongue
Fiddyw0w
Full Member

« Reply #10 on: March 17, 2014, 01:10:17 AM »

awww:X e superbaaaaa:X sa iti traiasca...Cheesy

I love German shepherds since i was ten y'rs old. Now when i have one, i love my choise !

My little love Strike' [ facebook.com/Strikethedog ]
alisaclara8
Jr. Member
**

« Reply #11 on: March 17, 2014, 09:25:29 AM »

Multumeeeesc ! Smiley
alisaclara8
Jr. Member
**

« Reply #12 on: March 17, 2014, 07:26:14 PM »

Astazi am implinit 7 saptamani Smiley

Hihi Cheesy
alisaclara8
Jr. Member
**

« Reply #13 on: March 17, 2014, 08:14:41 PM »

Si inca 2 poze ca e si ea o sarbatorita mica astazi Smiley

Olga
Hero Member

« Reply #14 on: March 18, 2014, 11:41:35 AM »

Termini de citit pana diseara tot ce ai acolo, frumoaso??
Sa cresti mare sisanatoasa  !!
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof