Va salut pe toti ! In 3 zile o sa o primesc in sfarsit pe mult asteptata Alfa ! O astept de cand am aflat de existenta ei, mai exact cand aceasta avea 3 saptamani doar

Este nascuta pe 27 ianuarie si deja are mai mult de 6 saptamani acum, momentul potrivit pentru ca aceasta sa fie intarcata de la mama ei. O astept cu mare nerabdare si vreau sa ii ofer tot binele din lume si sa se simta bine in noua ei casa. Am mai avut 2 caini ciobanesti germani,ambii masculi, unul dintre ei mi-a murit la varsta de 2 ani si 10 luni in urma unui cancer la ficat (nu am mai avut ce sa ii facem, din pacate, nici nu vreau sa imi amintesc acel moment in care am aflat si am fost informati de medici ca nu mai avem cum sa il mai salvam), iar celalalt dintre ei a murit din pacate acum destul de putin timp, pe 30 ianuarie 2013, imi amintesc momentul ca si cum a fost ieri... A murit in urma unei complicatii la inima, din cauza careia a facut infarct la varsta de 7 ani si 8 luni

O sa il iubesc toata viata, nici macar acum nu sunt obisnuita fara el...
Din aceasta cauza, vreau sa aflu si mai multe despre hrana lor, ingrijirea lor, pentru a-i putea oferi noii mele cateluse tot binele din lume si sper din toata inima sa fie sanatoasa si sa nu aiba vreodata vreo problema.De aceea mi-am si facut cont pe acest forum, il citesc de ceva timp si mi se par extraordinare discutiile si foarte folositoare.
Momentan, nu stiu sa atasez poze pentru ca as vrea sa vi-o arat si voua pe Alfa, i-am facut cate o vizita in fiecare saptamana de cand am aflat de existenta ei

Este o catelusa cu pedigree, tatal ei este un caine ciobanesc german de undeva din Ungaria, iar mama ei este superba. Am aflat de la cel care a dresat-o pe mama ei ca ea va fi un exemplar foarte frumos al acestei rase superbe. Daca imi puteti spune si mie cum sa atasez o poza, as fi recunoscatoare.
In cele din urma, vreau sa va spun, bine v-am gasit si ca imi pare foarte bine ca fac si eu parte de acum incolo din aceasta comunitate extraordinara, de unde putem invata foarte multe.