Forum ciobanesc german
June 17, 2016, 10:09:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: O noua hrana foarte buna pentru caini Petkult  (Read 19633 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #60 on: April 07, 2016, 11:37:42 AM »

Revin cu un update despre starea lui Klaus, care acum are 11 luni. Bosch nu a vrut sa manance decat in ziua cand am scris mesajul, cred ca nu are arome sau ceva, pur si simplu mi le-a refuzat total. I-am dat Petkult Maxi Junior, a mancat numai asta pana acum vreo luna. Toate bune si frumoase, a ajuns la 30 de kg, arata bine, a trecut si printr-o operatie de displazie de sold, mai urmeaza una si la celalalt picior, l-am ajutat cu o cura de PetPhos Grand Chien si Aplazyl, la recomandarea doctorului.

Problema e ca de o luna nu a mai vrut sa se atinga de Petkult, care il reglase din punct de vedere digestiv. I-am incercat purina pro plan athletic, in ziua cand am inceput sa ii dau, a inceput sa ii cada toata blana, pana la piele. A doua zi, l-am trecut pe Acana Puppy Large Bread, mananca bine, are scaune bune dimineata, foarte proaste seara, blana si acum pica, insa cred ca a intrat in perioada de naparlire. Nu mai pica oricum pana la piele, ci numai stratul de blana de la exterior.  Trecerea i-am facut-o in decursul a 2 saptamani, foooarte lent. Accepta Petkult, insa doar alaturi de acana.
I-am dat 5 kg pana acum, i-am mai luat 5, daca nu se regleaza cu scaunul seara, o sa ii incerc Lukullus, Platinum sau Simpsons. Care credeti ca sunt mai ok? Eu ies cu el cam o ora pe zi, stam la apartament, deci nu ma intereseaza hrana pentru un nivel mare de activitate. Luna viitoare urmeaza si operatia la celalalt picior si ar fi ok sa reusesc sa ii gasesc ceva sa ii priasca pana atunci.

Pe unde ma uit, vad ca de la 12 luni zic sa il trec pe adult, atat la simpson, cat si la lukullus. La platinum nu am gasit recomandari de hranire. Cum are 11 luni, cred l-as putea trece deja pe adult, dar nu prea stiu ce sa fac.

Mii de multumiri si scuze pentru deranj!
RazvanNg
Newbie
*

« Reply #61 on: April 07, 2016, 11:40:58 AM »

Al meu refuza cu desavarsire Petkult. Nu am insistat, dar nu cred ca e o hrana proasta.
Sincer, cred ca e un semn bun.
Daca ar avea tot felul de porcarii adaugate pentru gust, cel mai probabil ar fi lins vasul.
Ironic, cea mai proasta mancare e cea mai gustoasa (si noi mancam de la McDonalds, nu?).
Or fi schimbat ceva la reteta? Nici al meu nu mai mananca Petkult din martie, timp de 7 luni nu a avut nicio problema cu ele.
freddy25
Hero Member

« Reply #62 on: April 08, 2016, 03:09:37 PM »

In general, cu cat sunt boabele mai naturale cu atat sunt mai putin palatabile. Ia incercati cu royal Canin care contine mai mult porumb decat carne sa vedeti cu ce pofta o sa hapaie. Eu le pun peste boabe supa, iaurt sau conserva Lukullus indoita cu apa cat sa rezulte o zeama de consistenta unei supe-crema si merge.
alxdava
Newbie
*

« Reply #63 on: May 27, 2016, 04:58:14 PM »

Revin cu un update despre starea lui Klaus, care acum are 11 luni. Bosch nu a vrut sa manance decat in ziua cand am scris mesajul, cred ca nu are arome sau ceva, pur si simplu mi le-a refuzat total. I-am dat Petkult Maxi Junior, a mancat numai asta pana acum vreo luna. Toate bune si frumoase, a ajuns la 30 de kg, arata bine, a trecut si printr-o operatie de displazie de sold, mai urmeaza una si la celalalt picior, l-am ajutat cu o cura de PetPhos Grand Chien si Aplazyl, la recomandarea doctorului.

Problema e ca de o luna nu a mai vrut sa se atinga de Petkult, care il reglase din punct de vedere digestiv. I-am incercat purina pro plan athletic, in ziua cand am inceput sa ii dau, a inceput sa ii cada toata blana, pana la piele. A doua zi, l-am trecut pe Acana Puppy Large Bread, mananca bine, are scaune bune dimineata, foarte proaste seara, blana si acum pica, insa cred ca a intrat in perioada de naparlire. Nu mai pica oricum pana la piele, ci numai stratul de blana de la exterior.  Trecerea i-am facut-o in decursul a 2 saptamani, foooarte lent. Accepta Petkult, insa doar alaturi de acana.
I-am dat 5 kg pana acum, i-am mai luat 5, daca nu se regleaza cu scaunul seara, o sa ii incerc Lukullus, Platinum sau Simpsons. Care credeti ca sunt mai ok? Eu ies cu el cam o ora pe zi, stam la apartament, deci nu ma intereseaza hrana pentru un nivel mare de activitate. Luna viitoare urmeaza si operatia la celalalt picior si ar fi ok sa reusesc sa ii gasesc ceva sa ii priasca pana atunci.

Pe unde ma uit, vad ca de la 12 luni zic sa il trec pe adult, atat la simpson, cat si la lukullus. La platinum nu am gasit recomandari de hranire. Cum are 11 luni, cred l-as putea trece deja pe adult, dar nu prea stiu ce sa fac.

Mii de multumiri si scuze pentru deranj!

Trece-l pe dieta raw ca-l omori în ritmul asta. Toată mâncarea comerciala este plina de chimicale. La ce declara  ăștia pe sac ai zice ca vor fi animale perfect sănătoase. Din păcate contrariul este adevărat.
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: