Forum ciobanesc german
August 18, 2014, 06:28:58 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Achizitionare pui  (Read 828 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
George.
Newbie
*

« on: April 17, 2014, 01:21:39 AM »

Buna seara!Tin sa mentionez ca am mai avut in Ciobanesc German cand eram mai mic.Acum doresc sa-mi cumpar, dar nu stiu dupa ce imi dau seama ca este original.Am gasit pe net la pretul de 250 lei, dar nu stiu ce sa zic.Majoritatea sunt de la 100 euro in sus.
Va puteti da seama din poze daca sunt ,,originali''?Vreau sa cumpar unu' din cei din poza, dar cred ca trebuie sa astept cel putin o luna.Nu au nici ochii dati in poza, iar anuntul este dupa 10 aprilie.Imi plac cei mai latosi, gen:  Canisa von Vifor, dar cred ca ajunge la cateva sute de euro unu.
http://img34.olx.ro/images_mercadorro/27782001_5_644x461_ciobanesc-german-bucuresti-ilfov.jpg

edit: Ma scuzati, acum am vazut ca am gresit sectiunea.Trebuie o sectiune mai jos, dar n-am fost atent.E tarziu!
AdrianHD
Full Member

« Reply #1 on: April 17, 2014, 02:19:48 AM »

Salut.Incearca sa te documentezi putin daca vrei unul ''original''...Ti-am dat 2 link-uri mai jos..Pretul pleaca de la 300 de euro...in sus....
http://www.canisaciobanescgerman.com/?deeplink_referrer=socialB_facebook#!Ce-trebuie-sa-stiti-inainte-de-a-cumpara-un-pui-de-Ciobanesc-German/cq26/D3C8D295-6345-4C09-AFE3-530512A2DD03 , sectiunea Articole
sau
http://www.vonbienenwald.com/sfaturi-achizitionarea-unui-pui-de-ciobanesc-german/#.U08QFqBPNzQ
Thara
Hero Member

« Reply #2 on: April 17, 2014, 09:03:55 AM »

Un sfat cat se poate de sincer :

Daca vrei unul "original" cauta sa cumperi unul cu certificat de origine. Din poze nimeni nu iti poate spune originea unor caini insa la pretul de 250 RON ai toate sansele sa fie facuti cu maidanezul de la colt! Pentru ca este plin de badea "Gheorghe" si "Vasile" care au pui de "caine-lup" din monte accidentale cu tot felul de caini si care se gandesc sa scoata si ei un ban. In mod normal nimeni nu ar trebui sa sustina ca vinde catei dintr-o anumita rasa atata vreme cat nu poate dovedi originea acelor caini. Dar mai departe totul se rezuma la ceea ce doresti cu adevarat. Daca vrei un Ciobanesc German te orientezi spre o canisa, spre un pui cu certificat de origine. Daca vrei doar un caine care sa semene cu Ciobanescul German la aspect, sfatul meu este sa cauti sa adopti unul, nu sa dai bani pe el - pentru ca vei da bani pe un metis (corcitura) pe care de altfel il poti avea gratis. Ba mai mult, adoptand unul mai marisor din adapost vei avea certitudinea ca seamana la aspect cu Ciobanescul German, daca vei da bani pe un pui dintr-o monta "fantoma" nu ai nici o garantie ca va arata ca si unul. Te poti trezi cu surprize (nu ridica urechile, parul devine mai sarmos/aspru, ajunge sa tina coada covrig pe spate etc). Si sunt abandonati prin adaposturi si pe strazi destui "caini-lup" chiar reusiti, trebuie doar sa te interesezi unde trebuie.

Pretul unui pui de Ciobanesc German cu acte de la o canisa incepe de pe la 200-300 euro in sus, in functie de asteptarile pe care le ai de la catel. Dar gandeste-te ca iei cainele 'pe viata'. Stiu ca in cazul unora 200-300 de euro reprezinta salarul pe o luna si poate parea o suma mare de bani insa eu consider ca nu este o investitie chiar imposibila pentru avantajele pe care le ofera, in situatia in care vrei un Ciobanesc German "original". Si nu spune nimeni ca trebuie sa-l cumperi astazi sau maine. Poti oricand sa pui niste bani deoparte si sa-l cumperi in 2 sau 3 luni, in care ai si timp suficient sa te documentezi in legatura cu rasa si crescatorii seriosi.

Bafta!
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #3 on: April 17, 2014, 09:08:06 AM »

Un sfat cat se poate de sincer :

Daca vrei unul "original" cauta sa cumperi unul cu certificat de origine. Din poze nimeni nu iti poate spune originea unor caini insa la pretul de 250 RON ai toate sansele sa fie facuti cu maidanezul de la colt! Pentru ca este plin de badea "Gheorghe" si "Vasile" care au pui de "caine-lup" din monte accidentale cu tot felul de caini si care se gandesc sa scoata si ei un ban. In mod normal nimeni nu ar trebui sa sustina ca vinde catei dintr-o anumita rasa atata vreme cat nu poate dovedi originea acelor caini. Dar mai departe totul se rezuma la ceea ce doresti cu adevarat. Daca vrei un Ciobanesc German te orientezi spre o canisa, spre un pui cu certificat de origine. Daca vrei doar un caine care sa semene cu Ciobanescul German la aspect, sfatul meu este sa cauti sa adopti unul, nu sa dai bani pe el - pentru ca vei da bani pe un metis (corcitura) pe care de altfel il poti avea gratis. Ba mai mult, adoptand unul mai marisor din adapost vei avea certitudinea ca seamana la aspect cu Ciobanescul German, daca vei da bani pe un pui dintr-o monta "fantoma" nu ai nici o garantie ca va arata ca si unul. Te poti trezi cu surprize (nu ridica urechile, parul devine mai sarmos/aspru, ajunge sa tina coada covrig pe spate etc). Si sunt abandonati prin adaposturi si pe strazi destui "caini-lup" chiar reusiti, trebuie doar sa te interesezi unde trebuie.

Pretul unui pui de Ciobanesc German cu acte de la o canisa incepe de pe la 200-300 euro in sus, in functie de asteptarile pe care le ai de la catel. Dar gandeste-te ca iei cainele 'pe viata'. Stiu ca in cazul unora 200-300 de euro reprezinta salarul pe o luna si poate parea o suma mare de bani insa eu consider ca nu este o investitie chiar imposibila pentru avantajele pe care le ofera, in situatia in care vrei un Ciobanesc German "original". Si nu spune nimeni ca trebuie sa-l cumperi astazi sau maine. Poti oricand sa pui niste bani deoparte si sa-l cumperi in 2 sau 3 luni, in care ai si timp suficient sa te documentezi in legatura cu rasa si crescatorii seriosi.

Bafta!

Foarte bine spus!
George.
Newbie
*

« Reply #4 on: April 17, 2014, 05:41:33 PM »

Prefer sa mai astept, iar cand o sa am bani o sa cumpar unul cu certificat de origine.Multumesc!
Horatiu Popescu
Hero Member

« Reply #5 on: April 17, 2014, 09:06:25 PM »

Foarte buna decizie!
Leo.Leontin
Newbie
*

« Reply #6 on: May 04, 2014, 11:20:45 PM »

http://imageshack.com/a/img841/1120/50ov.jpg
http://imageshack.com/a/img836/3618/h2sj.jpg
http://imageshack.com/a/img843/6387/gxu26.jpg
Parintii si micutii,au pedigree tot,ce ziceti sunt rasa pura??? Merita cumparat un dragalas?
George.
Newbie
*

« Reply #7 on: May 05, 2014, 12:42:33 PM »

Cat este pretul lor?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof