Forum ciobanesc german
August 31, 2014, 04:15:53 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Alimentație.  (Read 512 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Robert1
Newbie
*

« on: April 23, 2014, 10:42:58 PM »

Am deschis și aici un topic pentru a vă întreba ceva de alimentație. Dimineață îi dau cățelului mâncare făcută în casă( sănătoasă zic eu, nu mâncăm chimicale) și seara granule ProCan Adult(până acum i-am dat junior). Cățelul are 5 luni și 6 zile.
P.S Așa mi-a recomandat un doctor veterinar(sunt în Suceava, nu sunt foarte mulți veterinari buni). Cică e bine de dat dimineață și seară mâncare câinelui, până într-un an. Credeți că e ok cum fac ?

Mulțumesc ! 

"Căţelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele când venim murdari din lume."
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #1 on: April 24, 2014, 01:28:50 PM »

Dupa ce am vazut pe aici pana la 5 luni trebuiesc cam 4 mese apoi pana la 1 an 3 mese si dupa 1 an 2 mese dimineata si seara..

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Nu te uita la cineva de sus decat doar daca il ajuti sa se ridice
bularulolian
Jr. Member
**

Brenda Catelusa me de C.G.

« Reply #2 on: April 25, 2014, 08:26:18 AM »

buna cum cred ca toti de aici aveti Ciobanesc german poate sami spuna cineva ce mincare asputea sai dau puiului meu de c.g. are 6 saptamini si ii dau cam 4-5 portii pe zi dar nu foarte mari sunt portiile e bine ca fac  multumesc anticipat !

uneori in viata trebuie sa te gindesti in ce persoana sa ai incredere
dar in cainele tau poti avea incredere tot timplul
Robert1
Newbie
*

« Reply #3 on: April 25, 2014, 12:28:16 PM »

Deși se numește ''Forum ciobănesc german'' cu toții avem acasă tarantule și canari  Grin Glumesc. Eu i-am dat de 4 ori pe zi și a crescut destul de bine. Vezi să ai mare grijă la cantitatea pe care o dai. Ce fel de mâncare îi dai ?

"Căţelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele când venim murdari din lume."
Nyke99
Sr. Member

Enzo von Bismack

« Reply #4 on: August 02, 2014, 07:26:08 AM »

Chiar crezi ce scrie pe sacul de Procan?
diferenta dintre varianta junior si adult este la proteina de 2% in rest sunt copiate datele identic,
importatorul este in Bucuresti si are o dugheana in complexul Flora cu 2 pensionari angajati,
daca ar fi adevevarat ce scrie pe sac ar fi ok,
cum ii merge catelului cu procan?

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof