Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #30 on: September 20, 2014, 10:44:15 PM » |
|
Foarte frumoasa femela!
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #31 on: September 20, 2014, 10:56:03 PM » |
|
Mersi frumos! Frumusetea este de la parinti, eu n-am nicio vina  Despre comportament... mai avem de lucrat la comenzi. Ii place sa fie sefa, nu prea se subordoneaza. Iata masa de seara ce include si vitaminele de rigoare: Dimineata serveste hrana uscata, made in Germany 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #32 on: September 20, 2014, 11:09:20 PM » |
|
Legat de ceea ce se afla in castron, va prezint reteta (variaza f. putin din cand in cand): - 1 kg ficat pasare (sau in combinatie cu carne tocata); - 0,5/0,7 kg orez; - sare (neiodata) cca o lingura; - cca 250 ml bulion de casa; - 2-3 morcovi mai mari; - alte legume diverse. - apa.
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup
|
 |
« Reply #33 on: September 22, 2014, 02:01:43 PM » |
|
grija la carnea tocata....se digera mai greu! Deasemenea grija si la ficatul de pui...contine fier intradevar dar nici in exces nu este ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #34 on: September 22, 2014, 02:15:09 PM » |
|
S-a intamplat o data sa nu am ficat si i-am pus doar carne tocata. S-a deranjat la stomac. De atunci nu ii mai dau decat f putina, in amestec cu ficat de pui. Am avut un husky pe care l-am hranit vreo 6 ani cu carnea asta si a fost ok. Este speciala pt caini si pisici, luata de la magazinele de specialitate. Nu stiu cat % e carne 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup
|
 |
« Reply #35 on: September 22, 2014, 02:16:45 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #36 on: September 22, 2014, 02:39:11 PM » |
|
Ii pui cam multa sare. Si orezul daca e vorba de 0,5-0.7 kg de orez crud - e prea mult. Catelul tau e pui, e in crestere, cred ca i-ar trebui mai multa carne si mai putine cereale. Pentru a fierbe o cana de orez e nevoie de 3 cani de apa deci in final cantitatea rezultata va fi de 4 ori mai mare minus apa care se evapora la fiert.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #37 on: September 22, 2014, 02:47:54 PM » |
|
O sa incerc sa completez cu mai multa carne... ramane de vazut de care gasesc mai ieftina. Nu stiu daca ati retinut, dar o singura masa pe zi este din reteta asta, si anume seara. Dimineata ii dau acelasi castron plin cu Bosch Junior Maxi. Ca si vitamine, ii dau zilnic un comprimat de K9 complete motion si 3 de K9 Complete growth.
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #38 on: September 27, 2014, 08:43:26 PM » |
|
Am schimbat acel kg de ficat cu 1,5kg de spinari, gatlej si alte organe de pui. Lingura de sare a devenit lungurita. Am pus si un galbenus de ou. Sper ca e ok, ea oricum mananca pe nerasuflate.  Data viitoare sper sa inlocuiesc puiul cu vita. Deocamdata nu am gasit la pret ok.
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
w.marius
Hero Member

|
 |
« Reply #39 on: September 27, 2014, 09:13:52 PM » |
|
Da e buna mancarea gatita,dar iti trebui si timp sa o pregatesti,eu la 4  cam greu mai primesc orez cu legume ca merge mai repede.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #40 on: October 19, 2014, 06:59:44 PM » |
|
Fiind greu de stapanit, mai ales ca a primit un motanel adoptat "bonus", tot bonus am avut si eu un colier. 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #42 on: November 01, 2014, 10:12:05 PM » |
|
Daca este prima zi a lunii, este sarbatoare... Bella a mai implinit ceva  Inainte de o fotografie la zi, sa va mai spun cate ceva: trecand pe hrana gatita, bio cum se zice, a inceput sa refuze treptat granulele. Refuza masa de dimineata cu granule, in asteptarea mesei de seara din hrana gatita. M-am gandit ca este satula de Bosch Junior, asa ca i-am luat Bosch miel si orez. Nicio diferenta, asa ca, am lasat-o cateva saptamani doar pe granulele cele noi, din cand in cand inmuiate in lapte sau alte supe. Astazi am rasfatat-o din nou cu mult ravnita hrana gatita, dar in amestec cu granule la fiecare masa. Tortul se amana  In alta dezordine de idei, am trecut de la zgarda Kiltix purtata toata vara, la Scalibor. Asta pentru ca se tot scarpina din cand in cand, chiar daca eu nu am gasit nimic in blana ei. De ziua ei, dupa multe iesiri in gradina si pe strazile patriei, i-am facut cunostinta cu cainele unui vecin, bun prieten de-al meu (ca na, am avut si eu husky), un mascul de aproape 13 ani: 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #43 on: November 02, 2014, 02:11:17 PM » |
|
 Bella! Sa fii sanatoasa!
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
|
|
|