|
freddy25
|
 |
« Reply #45 on: November 02, 2014, 05:59:47 PM » |
|
Daca da de gustul mancarii gatite, va refuza hrana uscata. E valabil la toti cainii. Eu le gatesc pipote cu legume, trec prin robot si le pun 3-4 linguri peste boabe. De vreo 2 luni am un caine care toata viata a mancat doar boabe si acum daca nu-i pun si lui supa-crema plange de zici ca e pe moarte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #46 on: November 02, 2014, 07:13:20 PM » |
|
A mea nu plange, pur si simplu e indiferenta la mancare dar rastoarna granulele pe jos, roade din orice lemn gaseste si ne dispera cu galagia pe care o face. Castronul pentru apa a trebuit sa-l fixez intr-un fel anume, altfel il alerga toata ziua prin padog  Dupa cum ati vazut, a reusit sa dea jos de la gat zgarda antilatrat si a facut-o bucati.
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup
|
 |
« Reply #47 on: November 03, 2014, 08:53:39 AM » |
|
Daca da de gustul mancarii gatite, va refuza hrana uscata. E valabil la toti cainii. Eu le gatesc pipote cu legume, trec prin robot si le pun 3-4 linguri peste boabe. De vreo 2 luni am un caine care toata viata a mancat doar boabe si acum daca nu-i pun si lui supa-crema plange de zici ca e pe moarte.
Tare asta!!!  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #48 on: December 01, 2014, 06:48:11 PM » |
|
La multi ani, Bella! La multi ani, Romania! Bine ai venit, prima zapada!
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #49 on: December 02, 2014, 12:46:48 PM » |
|
O sa pun poza fetitei si cu mancarea ei...sa o dau exemplu la beizadelele mele...masa lor de seara are aceeasi reteta de orez si carne ( fiact, peste fiert,gaturi si spinari de pui fierte bine...depinde ce am)....se uita la castron ca rata la dude...manaca bucatelele apoi mai iau de 2 ori,se invart de ju-imprejur,se ling reciproc pe botic sa vada ce a mancat celalalt...se mai uita...cu pofta de lup nu i-am vazut mancand decat o data cand am lipsit eu de acasa si cred ca nu i-a cautat nimeni in coarne.Dimineta bobite iau atat cat sa traiasca pana seara...le mai las si castonul cu bobiote la ei dar nu se omoara... Bravo Bella , esti o fetita frumoasa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #50 on: December 02, 2014, 12:56:43 PM » |
|
Cu mare pofta nici a mea nu mai mananca de cand ii dau amestecat boabe cu mancare gatita, dar e ok, chiar daca mai lasa boabe pe jos. https://www.youtube.com/watch?v=Mp9KxIxCNwA
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #51 on: December 02, 2014, 01:18:29 PM » |
|
Frumoasa...bine legata..masiva..de exceptie... Sa va traiasca , sa aveti numai bucurii de la ea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #52 on: December 02, 2014, 01:25:02 PM » |
|
Multumesc asemenea!
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #53 on: January 02, 2015, 04:07:58 PM » |
|
In primul rand, La multi ani! Sa traiti sanatosi si fericiti alaturi de blanosii vostri! In al doilea rand, pentru ca Bella mea a implinit ieri 10(zece) luni, va prezint 10(zece) foto de astazi 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #55 on: July 06, 2015, 08:49:00 AM » |
|
1 an, 4 luni si 4 zile 2 x CACIB Ploiesti, 4-5 iulie 2015: Excelent 2 - arbitru Zaza Omarov, Germania F.B - arbitru Stefan Sinko, Slovenia.
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
ririnel
Full Member

KN25wa
|
 |
« Reply #56 on: July 06, 2015, 11:02:37 AM » |
|
Rectificare: arbitru Zaza Omarov, Georgia 
|
|
|
|
|
|
BVR
|
|
|
mihai31ro
Newbie
|
 |
« Reply #57 on: July 06, 2015, 01:16:54 PM » |
|
superba. sa creasca mare si sanatoasa. mega LIKE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #58 on: July 06, 2015, 02:00:46 PM » |
|
Foarte frumoasa femela. DAR, ai grija la cantitatea de hrana pe care i-o dai! Are burta si inca mare de tot, in pozele astea parca este gestanta, cu burtoaca aia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
|