bularulolian
Jr. Member

Brenda Catelusa me de C.G.
|
 |
« on: May 15, 2014, 09:14:07 PM » |
|
salut am o catelusa de  si are 2 luni de zile azi am cintarito si are 2.17 kg e normal nu pot spune ca nu maninca bine maninca si e dolofana am sa pun si citeva poze cu ea dar spunetimi daca e normal sa aiba aceasta greutate si nu o hranesc cu mincare pentru caini cu mincare facuta in casa pentruca momentan nu pot sai cumpara multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
uneori in viata trebuie sa te gindesti in ce persoana sa ai incredere dar in cainele tau poti avea incredere tot timplul
|
|
|
SabinaIoana
Jr. Member

|
 |
« Reply #1 on: May 15, 2014, 10:00:58 PM » |
|
Un CG nu poate avea 2 kg la 2 luni... Daca ar fi CG pur , aceasta greutate nu ar fi normala, dar avand in vedere ca mai mult ca sigur este metis, atunci da, poate fi o greutate normala pentru ca nu se stie dimensiunea pe care o va avea ca adult. In ce consta, mai exact, aceasta mancare facuta in casa?
|
|
|
|
|
|
The average dog is a nicer person than the average person!
|
|
|
|
|
tevezbd
Jr. Member

|
 |
« Reply #2 on: May 15, 2014, 11:45:09 PM » |
|
Prietene, nu mai posta in diverse sectiuni ale acestui site intrebari la care ai primit deja raspuns... 1. Cainele tau, nu are acte (pedigree), deci (ca sa-ti traduc: deci = cojunctie conclusiva) nu este ciobanesc german, oricum l-ai socoti (ai obvservat: l-ai - nu este egal cu lai)  2. Gretutatea nu e normala pt un  in varsta de 2 luni; ar trebui sa fie in jur de 7-8 kg (asa cum ti-am mai spus) 3. ..............  about many things 4. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bularulolian
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: May 16, 2014, 09:54:24 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
uneori in viata trebuie sa te gindesti in ce persoana sa ai incredere dar in cainele tau poti avea incredere tot timplul
|
|
|
bularulolian
Jr. Member

|
 |
« Reply #4 on: May 16, 2014, 09:59:46 PM » |
|
Prietene, nu mai posta in diverse sectiuni ale acestui site intrebari la care ai primit deja raspuns... 1. Cainele tau, nu are acte (pedigree), deci (ca sa-ti traduc: deci = cojunctie conclusiva) nu este ciobanesc german, oricum l-ai socoti (ai obvservat: l-ai - nu este egal cu lai)  2. Gretutatea nu e normala pt un  in varsta de 2 luni; ar trebui sa fie in jur de 7-8 kg (asa cum ti-am mai spus) 3. ..............  about many things 4.  daca nu vrei sa raspunzi normal nu raspunde nu esti obligat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...
|
 |
« Reply #5 on: May 16, 2014, 10:06:29 PM » |
|
Cand iti zic mai multi sa inveti ce inseamna punctul, virgula, cratima, inseamna ca ar trebui sa te ocupi de scoala. Dupa ce iti faci temele, te poti ocupa si de Brenda. Este o combinatie interesanta, mica ca greutate pentru varsta ei... dar nu se stie, poate peste un an ne demonstrezi ca esti singurul pe forum cu un metis(adica corcitura) de ciobanesc german pitic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bularulolian
Jr. Member

|
 |
« Reply #6 on: May 16, 2014, 10:09:35 PM » |
|
dar cam cit de mic ar putea fi la maturitate daca e un metis pentruca mama ei este un ciobanesc german mare din linie de lucru si nu ar trebui sa semene mai mult cu mama ei ?? va rog frumosc raspundeti merci mult
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #7 on: May 16, 2014, 10:27:31 PM » |
|
pentruca mama ei este un ciobanesc german mare din linie de lucru
Cum se numeste? Daca este din linie de lucru inseamna ca are acte. Daca nu are acte, probabil este 'linie veche'. Dar NU mai faceti confuzie intre linia de lucru si 'cainele-lup' fara acte din curtea lu' badea Vasile!!! Omul a spus exact asa cum este realitatea. Este alegerea fiecaruia daca vrea sa o accepte sau daca-i place sa se minta singur!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bularulolian
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: May 17, 2014, 08:59:28 AM » |
|
Cum se numeste? Daca este din linie de lucru inseamna ca are acte. Daca nu are acte, probabil este 'linie veche'. Dar NU mai faceti confuzie intre linia de lucru si 'cainele-lup' fara acte din curtea lu' badea Vasile!!! Omul a spus exact asa cum este realitatea. Este alegerea fiecaruia daca vrea sa o accepte sau daca-i place sa se minta singur!!!
pai si daca mama ei e din linie veche ce inseamna asta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bularulolian
Jr. Member

|
 |
« Reply #9 on: May 22, 2014, 08:58:27 PM » |
|
brenda cum spuneti voi un metis de C.G. Si chiar este miine implineasca 9 saptamini si am cintarito si de la 2.17 kg am ajuns la 3 kg am ridicat si oleaca urechiusele am sa pun si citeva poze http://youtu.be/qo8liwCDj8U
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izzy
Full Member

|
 |
« Reply #10 on: May 23, 2014, 01:29:23 PM » |
|
Cg, metis, nu mai are importanta acum e catelusa ta care te iubeste, ai grija de ea cum poti tu mai bine! Sa ti traiasca si sa fie sanatoasa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bularulolian
Jr. Member

|
 |
« Reply #11 on: May 23, 2014, 01:49:30 PM » |
|
multumesc mult si catelusa ta izzy e tare frumoasa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #12 on: May 23, 2014, 02:06:53 PM » |
|
3kg la 3 luni? Cred ca la maturirate nu va trece cu mult de 10kg. Ca sa-ti dau un exemplu : schnauzerul meu avea 4.5 kg la 2 luni si 10 zile si acum are 21-22kg. Am avut acum foarte multi ani un catelus pe care mi l-a adus copilul. Semana aproape perfect cu un CG dar cand s-a facut mare avea vreo 8kg si o coada stufoasa de pechinez. In rest- destept, bun de paza, ascultator doar ca era mic. Cum s-o fi combinat pechinezu' cu CG ramane un mister.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bularulolian
Jr. Member

|
 |
« Reply #13 on: May 23, 2014, 02:54:23 PM » |
|
ea nu are 3 luni ci 9 saptamiini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andy von Grassus
|
 |
« Reply #14 on: May 23, 2014, 03:20:33 PM » |
|
Ca de obicei freddy25 are dreptate . La 3 luni un ciobanesc german are aproximativ 30-35 % din greutatea lui la maturitate . Deci pentru a spera la un caine mare si solid, acesta ar trebui sa aiba intre 12 si 14 kg in functie de sex si de individ . Procentele acestea se aplica tuturor rasele mari ( 30-40 kg la maturitate ), la 4 luni au cam 45 % din greutate , la 6 luni cam 65 % , la 12 luni bat spre 90 % din greutatea lor la maturitate . La rasele foarte mari , gigant , molosoide maturizarea e ceva mai lenta , cam cu 10% mai putin la fiecare interval de timp dar se prelungeste ,normal , perioada de dezvoltare. La rasele mai mici , mini si medii dezvoltarea si maturizarea e ceva mai rapida ca la CG . Nu vreau sa fiu rau , pentru ca aici vad ca e vorba de un copil , dar asta e un alt caz de caine lup sau linie veche , care se dovedeste o pacaleala . Probabil ca e foarte greu de inteles ca singurii caini care se pot numi cu certitudine Ciobanesc German sunt cei care au macar Pedigree , fie ca vorbim de linia de "Show " sau de linia de "Lucru" . In rest , " Linie Veche " , Politie , Jandarmerie , Graniceri etc , sunt doar vorbe in spatele carora se ascund in majoritatea cazurilor metisi care la maturitate nu au nicio legatura cu rasa care voua de fapt va place . Se pare insa , ca incapatanarea , lipsa de educatie si refuzul de a intelege si invata ceva , fac ca acesti mincinosi sa aiba castig de cauza de multe ori . Si apoi vedem pe forum proprietari care intreba ce sa dea de mancare la caine pentru ai creste capul ca e prea mic , si culmea , altii care le raspund si le dau sfaturi in acest sens . Dar pana la urma , sunt convins ca fiecare are ce merita si atunci cand va merita si va dori sa faca si anumite eforturi in acest sens , nu neaparat de ordin financiar , va avea altceva .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|