Forum ciobanesc german
October 17, 2017, 01:16:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ma ajutati si pe mine? probleme comporament  (Read 3482 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvy_sbzvy_sb
Newbie
*

« on: October 22, 2006, 02:10:23 AM »

am un metis de c.g.,dupa cum a spus doctorul ,este primul meu caine, are 4 luni si am probleme de comportament cu el .
1. atunci cand intru in casa orice om sare pe el in semnd e bucurie si incepe sa urineze,nu mult ca si cum ar face treaba mica cativa stropi dar e destul cat de te ude putin
2. daca ma joc cu el incepe sa ma prinda de mana si sa ma muste ,nu tare sa ma doara,dar am gandesc atunci cand va creste mare daca vrea cineva sa se joace cu el sa nu il muste sau si mai rau dac apune cineva mana pe el sa il muste.
    va multumesc
csati
Newbie
*

« Reply #1 on: October 22, 2006, 02:02:56 PM »

Al meu a facut la fel cand ma vedea dimineata( urina de bucurie), o facea in prima saptamana cand l-am luat,  avea trei luni, acum nu mai face.
Nu cred ca trebuie sa lasi sa te muste de mana chiari daca joaca, cel putin eu jucand cu el daca ma musca de mana ma opream si dadeam comanda "nu".
razvy_sbzvy_sb
Newbie
*

« Reply #2 on: October 22, 2006, 02:27:04 PM »

cand ma vede dimineatza(dupa ce m-am trezit si ma pregatesc sa il scot afara sa isi faca nevoile),pe mine sau parintii mei...urineaza si mai mult decat in timpul zilei, si nu stiu ce sa fac sa nu mai urinese de bucurie,am inceput sa ii interzic, comanda "nu" , "nu e voie" sa mai sara pe mine sau pe cine intra in casa,poate asa nu va mai face.sa vedem rezultatele......
cornel_gm
Newbie
*

« Reply #3 on: November 04, 2006, 11:24:27 PM »

Despre muscat pot sa iti spun ca se intimpla numai in joca, catelusul isi manifesta astfel bucuria, dar si din simplul fapt ca ii cresc coltiisorii si il deranjeaza.Ar fi bine sa incepi sa ii cumperi baghete de rontait(se gasesc la toate magazine pentru animale) pentru ca mai tarziu acesta sa nu 'faca pe seful'.
Cat despre urinat, nu stiu ce sa spun dar banuiesc ca ar putea fi din cauza faptului ca atunci cand a fost f mic sa-l fi mangaiat pe burtica mult si sa se fi 'emotionat'.Banuiesc.Parerea mea.

Te salut

"If you love something, set it free.If it returns, it is yours,if it doesen't,it never was."
razvy_sbzvy_sb
Newbie
*

« Reply #4 on: November 05, 2006, 12:56:04 AM »

batoane de acele i-am cumparat si ii dau mai tot timpul,mai ales acuma ca isi schimba dintii,de mangaiat pe burtica cand a fost mic..nu mai tin minte,ms mult;)
elanyada
Newbie
*

« Reply #5 on: November 07, 2006, 07:31:48 PM »

Buna! In descrierea catelului tau, mi-l regasesc pe al meu, care are 4 luni si jumatate. De cate ori venim acasa sare pe noi si urineaza de bucurie. Mai mult, isi ia cite o jucarie in gura si se plimba cu ea prin casa, astfel incat ramine cite o dunga de urina in urma lui. Am avut inainte de acest cg o viszla, care facea exact la fel. Vestea buna e ca dupa o anumita perioada le trece cu bucuria asta exagerata.
E aceeasi poveste si cu muscatul de mina. Daca ne jucam putin cu el sau e foarte fericit de apuca de maini. Noi nu ii incurajam comportamentul asta, astfel incit incercam sa-i atragem atentie de la muscatul mainii catre o jucarie sau sa-i spunem NU pe un ton mai hotarit. Functioneaza, sa stii!
Toate cele bune!

"Cainele are un suflet ce poseda frumusete fara vanitate, forta fara insolenta, curaj fara ferocitate, intr-un cuvant, toate virtutile omului, fara insa a avea viciile sale."
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: