Forum ciobanesc german
September 15, 2017, 08:45:43 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: probleme de dezvoltare fizica  (Read 1211 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
1wolf
Newbie
*

wolf

« on: May 29, 2014, 11:14:49 AM »

salut.am cateva intrebari referitoare la dezvoltare a doua femele de ciobanesc german,prima e referitoare la ne ridicarea urechilor suficient a catelusei Marta in varsta de 8 luni,credeti ca sunt sanse sa le mai ridice in viitor si daca da cam pe la ce varsta,exista tratament?iar cea de a doua problema e cu rahitismul une femela de 2 ani care in perioada de crestere a fost slab hranita si nu a fost suficien a m-ai fost legata si in lant!credeti ca ar exista o posibilitate de tratament pt a reveni aproape de marimea si greutatea unei catele de varsa ei,ea avan aproximativ 15 kg,e ff frumoase trasaturile de ciobanesc german care le are dar pacat ca e problema sus mentionata.multumiri anticipate.
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: May 29, 2014, 01:10:44 PM »

Daca nu are pedigree, nu poti sti ca e sau nu e CG . Dupa varsta de 2 ani nu va mai creste dar cu hrana buna si suplimente se va face mai solida. De cand o ai? Are deparazitarea interna? Cainii infestati cu viermi intestinali sunt slabi fiindca o parte din hrana o consuma viermii.
1wolf
Newbie
*

wolf

« Reply #2 on: May 29, 2014, 08:45:32 PM »

pe Wolfi am primit-o in urma cu 2 luni de la o cunostinta unde acest catel nu a avut parte de atentie ba din contra a cam badjocorit-o pt ca manca pui de gaina,am primito pt ca am o sensibilitate pt aceasta rasa si am cerut cateva detali i,deparazitare ,vaccinuri,parinti.am aflat ca are deparazitare interna,primele doua vaccinuri si parinti am mers personal sa ii cunosc,da intradevar seamana foarte mult cu tatal ei din linia noua dar numai ca diferenta e de volum si a tatalui si a mamei niste caini f frumosi.curand o sa atasez foto cu toata familia canina,wolf,marta si nou venita wolfi
1wolf
Newbie
*

wolf

« Reply #3 on: May 30, 2014, 08:26:07 AM »

am uitst sa mentionez de deparazitarea interna pe care iam facuto si vaccinul de 7valente.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: