Forum ciobanesc german
June 29, 2017, 01:00:18 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Ploiesti, 19 - 20 iulie 2014 - C.A.C. + C.A.C. I.B.  (Read 5671 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ririnel
Full Member

KN25wa

« on: June 04, 2014, 11:52:37 AM »

Mai multe detalii aici:
http://www.achph.ro/UntitledFrameset-5.html

BVR
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #1 on: June 04, 2014, 05:23:33 PM »

Apropo, acum, intrand de pe telefon, imi spune antivirusul ca pagina este virusata!!
LE: Si de la PC la fel!!

BVR
verdi
Hero Member

« Reply #2 on: June 20, 2014, 11:12:28 AM »

eu am o mica nedumerire : de ce e asa slaba participarea CG la CAC-uri  si CACIB-uri ? ..numai Expo de club sunt importante pentru un CG ?
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #3 on: June 20, 2014, 03:01:43 PM »

Mie-mi spune ca nu exista... Smiley
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #4 on: June 20, 2014, 03:35:02 PM »

Au modificat site-ul.
Update link:
http://www.achph.ro/evenimente/19-20-iulie-2014-cac-cacib-cupa-pazitorii-portii-vinului.html

BVR
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #5 on: June 20, 2014, 03:38:10 PM »

Aha. Multumesc!
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #6 on: June 20, 2014, 03:49:12 PM »

Cu placere!
Sper sa ajung si eu sambata pentru o vizita scurta. Ma veti recunoaste dupa medalionul lui BVR Wink

BVR
verdi
Hero Member

« Reply #7 on: June 20, 2014, 04:01:16 PM »

...dar la Constanta cine merge ?

la concursul din acest week-end  Smiley
ririnel
Full Member

KN25wa

« Reply #8 on: June 20, 2014, 04:04:39 PM »

Eu! Pe 20 iulie sunt acolo Tongue

BVR
Andy von Grassus
Full Member

« Reply #9 on: June 20, 2014, 06:07:36 PM »

eu am o mica nedumerire : de ce e asa slaba participarea CG la CAC-uri  si CACIB-uri ? ..numai Expo de club sunt importante pentru un CG ?

Parerea mea este ca , daca te uiti si vezi cine arbitreaza Ciobanescul German la Ploiesti , sau  cine a arbitrat in majoritatea CAC-urilor si  CACIB-urilor desfasurate pana acum , cred ca o sa  intelegi de ce multi posesori sau crescatori de CG prefera concursurile de CLUB organizate de CNCG . La CAC-ul si CACIB-ul de la Ploiesti  arbitreaza Molnar Zsolt si Calin Simu , doi arbitri care dupa parerea mea sunt paraleli cu rasa asta . In schimb in concursurile de CLUB au arbitrat RAINER MAST , LEONARD SCHWECKERT , RICHARD BRAUCH , UWE SPRENGER , numai arbitri SV , ce au arbitrat anumite clase la Sieger-ul Germaniei si detin canise de renume din aceeasi tara .
   Probabil ca sunt din ce in ce mai multi cei care atunci cand vor o parere obiectiva si avizata  despre cainele lor , merg la niste arbitri care sunt in masura sa o exprime si nu la unii ca  Petrica Muntean & Co care au monopolizat CAC-urile si CACIB_urile si nu stiu sa diferentieze parul lung de scurt sau ca negru e culoare acceptata ( cazuri reale  ). Eu nu zic sa fie chemati arbitrii SV la CAC-uri ( probabil nici nu ar veni ) , dar macar niste arbitrii care cunosc aceasta rasa si o cresc , cum ar fi Sorin Dragomir , Iulia Moldovan , Silviu Stoica , si care atunci cand arbitreaza se vede  si in numarul mai mare de participanti .
vomhausemy
Hero Member

www.vomhausemy.ro

« Reply #10 on: June 20, 2014, 06:34:37 PM »

Parerea mea este ca , daca te uiti si vezi cine arbitreaza Ciobanescul German la Ploiesti , sau  cine a arbitrat in majoritatea CAC-urilor si  CACIB-urilor desfasurate pana acum , cred ca o sa  intelegi de ce multi posesori sau crescatori de CG prefera concursurile de CLUB organizate de CNCG . La CAC-ul si CACIB-ul de la Ploiesti  arbitreaza Molnar Zsolt si Calin Simu , doi arbitri care dupa parerea mea sunt paraleli cu rasa asta . In schimb in concursurile de CLUB au arbitrat RAINER MAST , LEONARD SCHWECKERT , RICHARD BRAUCH , UWE SPRENGER , numai arbitri SV , ce au arbitrat anumite clase la Sieger-ul Germaniei si detin canise de renume din aceeasi tara .
   Probabil ca sunt din ce in ce mai multi cei care atunci cand vor o parere obiectiva si avizata  despre cainele lor , merg la niste arbitri care sunt in masura sa o exprime si nu la unii ca  Petrica Muntean & Co care au monopolizat CAC-urile si CACIB_urile si nu stiu sa diferentieze parul lung de scurt sau ca negru e culoare acceptata ( cazuri reale  ). Eu nu zic sa fie chemati arbitrii SV la CAC-uri ( probabil nici nu ar veni ) , dar macar niste arbitrii care cunosc aceasta rasa si o cresc , cum ar fi Sorin Dragomir , Iulia Moldovan , Silviu Stoica , si care atunci cand arbitreaza se vede  si in numarul mai mare de participanti .

Asa este, iar in expozitiile de club condiitiile sunt foarte bune pentru un ciobanesc german care vrea sa faca miscare  !!! La mai multe expo de club !!!

*Link Removed*
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #11 on: June 23, 2014, 02:04:24 PM »

ce-a mai noua prezentare de Ciobanesc German in cadrul CAC si CACIB
si numararea segmentelor de pe coada
https://www.facebook.com/photo.php?v=499715036826683&set=vb.100003645729679&type=2&theater
asa ca ducetiva voi de acum in colo care vreti un Ciobanesc German sa prezentati ciobanescul german in asemenea conditi si la asemenea arbitri

si uitativa aici cum se prezinta un ADEVARAT CIOBANESC GERMAN

https://www.facebook.com/photo.php?v=535879033204785&set=vb.100003480796694&type=2&theater
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...

« Reply #12 on: June 23, 2014, 03:15:25 PM »

ce-a mai noua prezentare de Ciobanesc German in cadrul CAC si CACIB
si numararea segmentelor de pe coada
https://www.facebook.com/photo.php?v=499715036826683&set=vb.100003645729679&type=2&theater
asa ca ducetiva voi de acum in colo care vreti un Ciobanesc German sa prezentati ciobanescul german in asemenea conditi si la asemenea arbitri

Si a avut vertebre in plus Ranja?! Smiley
verdi
Hero Member

« Reply #13 on: June 24, 2014, 09:04:03 AM »

la Constanta a fost de tota jena ... toate 4 concursuri !!!
bogdan(demi)
Full Member

« Reply #14 on: June 24, 2014, 02:48:28 PM »

Acum ai vazut de ce este asa slaba participarea la CAC sau CACIB? pentru ca ai parte de un arbitraj ca la constanta!
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: