Forum ciobanesc german
January 30, 2015, 07:47:07 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Oase Porc  (Read 2312 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Robertdog77
Newbie
*

« Reply #15 on: June 18, 2014, 12:02:33 AM »

O conserva de calitate buna e vreo 13-14 lei/800gr. Iesi mai ieftin cu mancare gatita decat cu conserva. O conserva ieftina contine tot felul de mizerii, inclusiv bucati de plastic, cum am gasit eu intr-o conserva Pedigree.
Ok mersi fredy pentru ajutor.Succes si toate cele bune.
manolache86
Newbie
*

« Reply #16 on: June 18, 2014, 09:49:57 PM »

Salut.Lamuritima si pe mine cu ceva, am o felema de 4 ani si vreau sa ii schimb mancarea si iam cumparat niste oase rupte de porc(are si carne pe ele)vreau sa stiu mai exact cum sa ii le prepar.Ar fi mai bine sa ii le fac mai marunte si sa ii le fierb sau cum ajutatima si pe mine.Multumesc mult.

Sper ca nu te gandesti sa ii dai doar oase.
Ii dai ocazional, doar oase cu structura poroasa (de vita). Chiar si asa, exista riscul sa se constipe.
Se dau incepand cu varsta de 3-4 luni pt a-i antrena maxilarul.
NU se alege cu cine stie ce din ele, is mai mult asa, ca sa aiba ocupatie.

Mergi la o macelarie si ia-i gat de vitel.
Robertdog77
Newbie
*

« Reply #17 on: June 18, 2014, 10:07:05 PM »

Sper ca nu te gandesti sa ii dai doar oase.
Ii dai ocazional, doar oase cu structura poroasa (de vita). Chiar si asa, exista riscul sa se constipe.
Se dau incepand cu varsta de 3-4 luni pt a-i antrena maxilarul.
NU se alege cu cine stie ce din ele, is mai mult asa, ca sa aiba ocupatie.

Mergi la o macelarie si ia-i gat de vitel.

Iam cumparat gaturi de pasare si ii leam fiert cu morcov, si vad ca mananca cu pofta.Ii dau si boabe dimineata acu sunt multumit.Mersi pentru ajutor.
raduro
Sr. Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #18 on: June 28, 2014, 11:30:20 PM »

No PIG,...NO NO NO  !!  nici chiar  oase !  Oase,,...de VITA ! daca  vrei sa ii gatesti ,...mergi la macelarii,... inima de vita, ficat de vita, pipote+inimi de pui, carne de vita,...sau cum zic  macelarii "cazatura de cutzit " dupa ce transeaza ,...dar  numai vita. Pasare, miel, sau trece-l pe delicatese de genul  iepure sau peste daca aia sursa ; pe care le poti prepara impreuna cu morcovi  si orez . 
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #19 on: August 01, 2014, 11:14:59 PM »

fara oase de porc,dar cele de pui sau gaina eu am dat.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
aurelian stana
LUCKY
Full Member

« Reply #20 on: September 22, 2014, 09:59:09 PM »

salut!!!de la ce varsta  se pot da si cat de mari sa fie oasele de vita ?doar asa sa le roada sa si faca de lucru cu ele nu?
sau merg si fierte cu legume ?
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup

« Reply #21 on: September 23, 2014, 11:39:58 AM »

Aurelian, oasele se pot da incepand cu varsta de 4 luni (sunt crescatori care dau si de la 2-3 luni)...insa daca citesti topicul, colegii explica ca oasele nu sunt baza in alimentatia cainelui. mai ales ca tu ai un catel care trebuie sa se dezvolte corect si sanatos. Oasele din punctul meu de vedere reprezinta o jucarie de ros...un antrenament pt maxilar. II poti fierbe oase (de vita) iar zeama o poti pune peste bobite sau in orez (forta majora daca nu ai bani)dar nu iti recomand. incearca sa hranesti catelul corect!! Intra la rubrica alimentatie si acolo vei gasi tot ce te intereseaza. Oasele (doar de vita) sa reprezinte strict distractie!!
FIGO
Jr. Member
**

« Reply #22 on: September 23, 2014, 01:25:18 PM »

Salut.Lamuritima si pe mine cu ceva, am o felema de 4 ani si vreau sa ii schimb mancarea si iam cumparat niste oase rupte de porc(are si carne pe ele)vreau sa stiu mai exact cum sa ii le prepar.Ar fi mai bine sa ii le fac mai marunte si sa ii le fierb sau cum ajutatima si pe mine.Multumesc mult.
Au si carne pe ele.
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...

« Reply #23 on: September 23, 2014, 04:00:37 PM »

Au si carne pe ele.
@Figo, mai cauta... sunt muuuuulte greseli gramaticale. Smiley
TAISANDO
Sr. Member

« Reply #24 on: September 24, 2014, 07:42:21 AM »

decat sa pierdem vremea cu cautarea greselilor gramaticale mai bine am da un sfat celor care au nevoie...sunt zeci de topicuri unde se asteapta raspunsuri..pt rautati insa avem intotdeauna timp!!  Sad Sad
aurelian stana
LUCKY
Full Member

« Reply #25 on: September 24, 2014, 09:46:41 AM »

E clar ca daca nu este carne, din oase goale nu are ce sa aleagă decât distractie Laughing,bobitele sunt de bază,am văzut ca este un pic controversata mâncarea royal canin,eu ii dau si mănâncă f bine,cred ca mănâncă aproape orice bobite mai,de calitate...de la 3 luni pot sa i dau junior maxi nu(royal c)?sau  sa i le dau si de la 2 luni(5octombrie )?
TAISANDO
Sr. Member

« Reply #26 on: September 24, 2014, 10:04:55 AM »

royalul nu este o mancare rea...sunt insa caini care nu se simt foarte ok cu ea (matreata, tartru, si mentine cainele mai slab - cf forum). Sunt pareri care spun ca raportul calitate pret a fi unul destul de prost. ca nu face cat costa, ca exista mancare mai iefitna cel putin la fel de buna daca nu mai buna. Eu recunosc, nu sunt un fan Royal, dar daca micutului ii merge bine cu royal (ia in greutate, are energie, scaune normale, blanita lucioasa) si il mananca cu placere mergi mai departe cu el. Despre intrarea pe junior nu stiu ce sa iti spun...fiecare cum considera, a mea face 5 luni si eu ii dau gama puppy - purina plo plan large athletic.
TAISANDO
Sr. Member

« Reply #27 on: September 24, 2014, 10:08:31 AM »

bine....la mine Pro planul acopera alimentatia pana la 12 luni. nu stiu exact cum este la royal, dar probabil ei au starterul si apoi incepe juniorul.
monicac
Jr. Member
**

Lord

« Reply #28 on: September 24, 2014, 10:44:22 AM »

Cei de la Royal au gama starter, pe sacul de junior (cel putin din gama German Shepherd junior, nu stiu despre gama maxi) se precizeaza ca se poate da incepand cu varsta de 4 luni. Parerea mea este ca atunci cand vorbim de marci super-premium, cea mai buna mancare este cea care i se potriveste cainelui cel mai bine. Eu am avut 3 caini hraniti cu Royal canin ( caini care au trait pana la varste avansate-14 ani) si nu au avut nicio problema. Pe cea pe care o am acum, pe Kharma, am trecut-o tot pe Purina Pro Plan Large breed athletic, pentru ca de la Royal avea scaune moi. Concluzia este ca ce ii merge bine unui caine, altuia e posibil sa ii faca rau. Iar daca cel mic se dezvolta bine, eu as ramane pe Royal.

''Căţelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele când venim murdari din lume.'' Paul Louis Lampert
aurelian stana
LUCKY
Full Member

« Reply #29 on: September 24, 2014, 11:23:41 AM »

pot sa spun ca ii merge bine are scaune normale si mananca de sare castronul in sus  Laughing nici nu pot sa i dau cat ar vre el ca plezneste  Cheesy
o sa incerc si cu purina plo plan large athletic mai tarziu dupa ce termin ce am...
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof