Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 10:22:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Modalitati transport catel  (Read 1794 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ribery
Newbie
*

« on: June 18, 2014, 10:04:04 AM »

Salutare!

Catelul meu are aproape 6 luni (s-a marit) si nu prea il mai pot cara pe bancheta din spate. Mentionez ca sta liber si nu e foarte safe la drum cu el asa.
Intentionez sa imi schimb masina cu un model break si vroiam sa vad cum va transportati voi cateii? Ar fi utila o cusca pentru transport sau il pot lasa pur si simplu in porbagaj? As fi interesat sa vad si cu ce masini ii carati, pentru a-mi face o parere cu privire la masina pe care ar trebui sa o achizitionez. M-ar tenta un Logan MCV in principiu, fiind foarte spatios.

Multumesc!

verdi
Hero Member

« Reply #1 on: June 18, 2014, 11:30:42 AM »

Noi avem break si  Bosco sta in portbagaj liber (mi se pare chinuitor intr-o cusca, sincer !)
... la tine s-ar putea sa fie o problema cu deprinderea lui sa stea pe bancheta ..noi l-am obisnuit pe Bosco direct acolo ..
 MCV  poate fi cea mai buna alegere in privinta spatiului ...am avut vechiul model ...era ca o  garsoniera ...Smiley
Izzy
Sr. Member

« Reply #2 on: June 18, 2014, 03:34:36 PM »

Si eu sunt de aceeasi parere, liber in portbagaj, eu insa am cumparat si o bariera pentru ca domnisoara Izzy avea prostul obicei sa puna capul langa scaunul soferului si sa mi latre in ureche pe neasteptate de saream in sus Drac iti pun un link sa vezi cum arata al meu, desi sunt mai multe variante/preturi

http://www.maxi-pet.ro/detalji_proizvoda.4e3d806454764ee08356c189a27b2349.karlie-bariera-pentru-masina-negru-crom.aspx
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor

« Reply #3 on: June 18, 2014, 03:48:39 PM »

Cea mai buna modalitate de transport e in cusca. Câinele este asigurat in caz de frână brusca sau viraje luate in viteza si in plus nu se chinuie sa-si găsească locul.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #4 on: June 18, 2014, 03:53:17 PM »

Liber in masina este cea mai proasta solutie. Custile pentru caini nu sunt gandite doar pentru comoditatea soferului in timpul condusului ci si pentru siguranta cainelui in timpul mersului. Este acelasi lucru, ca si in cazul scaunului pentru copii. In cazul unui impact, a unei franari bruste, cainele se poate acidenta foarte grav atunci cand este liber in masina. Deci, daca nu doriti sa va zboare cainele pe geam in cazul unui impact ceva mai serios, obligatoriu cusca de transport, bine fixata si potrivita pentru marimea cainelui (nici prea mare, nici prea mica).
w.marius
Hero Member

« Reply #5 on: June 18, 2014, 09:10:30 PM »

Da si eu ii duc in cusca ,e dubla si opun in porbagaj la Sharan si sau obisnuit foarte repede cu ea,pina si negresa sare sus in cusca.
Ribery
Newbie
*

« Reply #6 on: June 19, 2014, 01:41:33 PM »

Multumesc pentru raspunsuri. Si pe noi ne sperie in trafic cand latra pe nepusa masa la ureche Smiley
Cred ca o sa incerc varianta custii de transport, fiind mai sigura pentru catel.
Deluxe Kennel
Newbie
*

« Reply #7 on: June 25, 2014, 12:49:11 PM »

Cumpar remorca transport catei SH cu 3 sau 4 boxe cu toate dotarile necesare. Astept oferte sau informatii de unde pot achizitiona.Va multumesc
kyolth
Newbie
*

« Reply #8 on: June 25, 2014, 06:35:33 PM »

Aici gasesti noi si SH:  http://www.wt-metall.com/
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #9 on: June 26, 2014, 06:51:22 PM »

Mai gasesti si pe eBay la preturi mai normale... Smiley
Deluxe Kennel
Newbie
*

« Reply #10 on: June 27, 2014, 05:58:38 PM »

Va multumesc de informatie am achizitionat una cu 4 boxe si 2 axe de pe acest sait  http://www.wt-metall.com/.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: