Salutt. Sunt nou pe forum. Mi.am facut cont pt a auzi cat mai multe pareri despre comportamentul

-ul meu Maxi. De cateva saptamani a inceput sa se invarta dupa coada ,la inceput doar pentru cateva clipe si se oprea. In fiecare zi fac minim 10 15min de dresaj. Stie sezi ,dute, stai ,vino ,culcat. Si nu mi se parea o problema camd il apuca cateva momente sa alerge dupa coada. Dar acum cand il apuca nu se mai opreste cateva minute ,orice i.as face,ii zic nu ,ii dau cu ziarul peste fund ,nu mai asculta nici o comanda. Ii mai arunc cate un papuc o jucarie o carpa ,trage de ea, si iar se uita dupa coada. Spatiul nu cred ca este o problema. Stau la curte,si el are o terasa a lui in spatele casei de vreo 15mp . in ultima vreme nici nu am putut sa il scot la alergat si din cauza ploii si m.am gandit ca si de asta face asa . de ex azi alm.am dus sa mai stau cu el acolo ,si am stat in jur de 15 min si s.a invartit aproape incontinuu dupa coada, ii mai dadeam un papuc ,mai tragea de el ,si iar alerga dupa coada. Am uitat sa specific are 3 luni jumate aproape. Astept niste pareri , . va multumesc