Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 07:49:35 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ciobanescul german pe Facebook si grupurile dedicate acestuia  (Read 2000 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...

« on: June 19, 2014, 11:28:47 PM »

Astazi am vazut pe FB intr-un grup dedicat CG cum cineva(nu dau nume) povatuia viitorii cumparatori sa ceara copii dupa pedigree-le parintilor. In  conversatie a intrat un membru al forumului care a spus ca nu da copii dupa pedigree nimanui in afara de asociatia chinologica romana.
 Deoarece ,cel care a creat grupul  se crede atotstiutor a intrat imediat in contradictie. Eu am mentionat 2 motive pentru care viitorilor proprietari nu trebuie sa le fie date copii dupa pedigree:
1. Avand copii dupa pedigree, te poti trezi ca femela a mai "fatat" inca o data la altcineva.
2. Si pe forum am vazut cazuri in care oameni de buna credinta credeau ca au CG cu pedigree prin simplul fapt ca au primit copii dupa pedigree.
Eu si nu doar eu, ci si alti crescatori suntem de parere ca viitorilor proprietari este suficienta declaratia de monta si fatare cu viza asociatiei chinologice de care apartine crescatorul.(asta indica faptul ca actele parintilor sunt in regula si ca urmeaza emiterea pedigree-lor puilor.
DAR, REPLICILE MI-AU FOST STERSE. Pe deasupra, am fost contactat de cel care a creat grupul.... Si imi zice mie ca scriu prostii....

Hai sa va citez ceva frumos:
"Daca tot o sa scriem prostii, o sa compromitem si grupul asta, daca nu cumva asta iti este scoopul.Grupul imi apartine, si este casa mea, daca ai caini de vanzare sau caini cu rezultate notabile in expozitii ok, poti posta, daca nu, te rog sa nu mai intervi in discutiile pe care le am cu alte persoane.Asta este a doua oara cand faci lucrul asta.Ai ceva ce nu iti convine, poti parasi grupul, nu te tine nimeni cu forta."
This is it for the moment... Smiley
Ely_Von_Broos
Newbie
*

« Reply #1 on: June 20, 2014, 12:16:45 AM »

Mda... se pare ca acel grup - https://www.facebook.com/groups/gsfsir/ -  e un grup de "gen comunist", sau administratorul grupului mai bine spus. "Ori scrii ca mine, ori zbori afara!!!" Nu esti singurul care ai zburat de acolo, dupa ce am intrebat frumos de ce au fost sterse unele comentarii... am zburat si eu   
 Un sfat pt cel care administraza acel grup: Daca oamenii nu au voie sa isi exprima parerile, atunci creeaza o pagina persoanala in care sa postezi doar tu!

Canisa von Broos
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #2 on: June 20, 2014, 02:58:35 PM »

Asta-i grupu' lui Georgel.
Omul asta se crede buricul pamantului. Nu trebuie bagat in seama.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
augustus-canis
Hero Member

Ciobanesc German: quality not quantity...

« Reply #3 on: June 22, 2014, 07:27:31 PM »

Stimate domnule George, alias Grogo, ne spui si noua ceva: cand ti-ai luat caine din Germania ai cerut nemtilor copii dupa pedigree-le parintilor? Ca sa fi sigur ca o aiba pedigree puiutul?
Nu ti-ai cumparat inca? Incearca o discutie cu un crescator din Germania  referitoare la copiile pedigreelor... O sa rada cu gura pana la urechi.
 Asa ca da sfaturi "utile" membrilor grupului pe care il "pastoresti"... Se pare ca iti plac in grup doar membri supusi si cu caracter aparte.... adica sa poata fi "pastoriti"-a se intelege aluzia.
Stimati membri GSFIR, deschideti ochii,comentati in contradictoriu cu admi-ul si ajungeti in "gradina publica" unde nu iti sterge nimeni posturile indiferent ce parere ai.
 Spor la treaba.
marius_bl
Hero Member

« Reply #4 on: June 22, 2014, 10:32:57 PM »

Nu merita bataia de cap. Crezi ca ai cu cine discuta?

Poate se crede buricul pamantului ,nu stiu, dar ca scrie si chiar posteaza niste anunturi care nu au nici o legatura cu realitatea ,asta e sigur. 

*Link Removed*
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: