tzitzi_84
Full Member

|
 |
« on: June 24, 2014, 09:01:10 AM » |
|
Salutare ....caut mascul la Cluj pentru ARA o femela de ciobanesc german de 2 ani jumate fara Pedigree .... ( parintii ei au pedigree dar ea nu are drept de pedigree ) Daca cumva stiti ceva mascul ... please call 0745552874 ARA ------> http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,8186.90.htmlPOZA MEA --- ARA
|
|
|
|
|
|
Cainele este "omul" suprem !!!
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #1 on: June 24, 2014, 10:41:49 AM » |
|
Si de ce ai vrea tu sa reproduci o femela fără pedigree? Ca sa nu mai zic de drept de monta si alte alea. Daca totusi te încăpățânezi să scoți pui, nu uita să le spui viitorilor proprietari ca trebuie sa-si sterilizeze câinii, conform legii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #2 on: June 24, 2014, 10:55:54 AM » |
|
Pai tocmi de aia vreau sa o dau la monta anu asta ca sa o pot steriliza anul viitor !!! Oricum stai linistit ca nu o sa vand puii...vreau sa ii donez unor oameni care sa aiba grija de ei ! Nu o fac pentru bani o fac pentru catelusa !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #3 on: June 24, 2014, 11:11:27 AM » |
|
Nu este nevoie sa faca pui ca s-o sterilizezi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #4 on: June 24, 2014, 11:27:31 AM » |
|
Este suficient sa aruncati o privire pe internet in locurile potrivite si veti vedea ZILNIC cel putin 2-3 CG gasiti pe strazi si ne-revendicati de nimeni. Si ghiciti ce? Majoritatea provin tot din monte "gandite" ca si aceasta, tot pe principiul "sa faca si el/ea odata macar puiuti" si "nu voi vinde puii, am sa-i fac cadou". Cealalta parte din CG-ii abandonati o reprezinta exemplare cu acte, ceea ce este si mai trist! Sunt multi care abandoneaza caini cu acte, pe care au dat bani si pe care la un moment dat si l-au dorit! Ce sa mai spunem de restul! Imi vine greeeu sa cred ca "o faceti pentru catelusa" - femela are de trecut prin niste perioade nu tocmai placute cu monta, gestatia si fatarea, este supusa unor riscuri si pentru ce? Sa aduca pe lume niste catei care nu vor face decat sa contribuie si ei la populatia si asa incredibil de mare de caini fara acte care de cele mai multe ori sfarsesc pe strazi, pentru ca cel putin 1-2 din proprietarii puilor vor gandi si ei tot asa - "las' sa faca si el/ea pui!".
Chiar nu pot sa inteleg incapatanarea si refuzul clar de a vedea realitatea (care e una trista de tot) al unora!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #5 on: June 24, 2014, 11:55:43 AM » |
|
Cum stiti voi de toate aici pe forumul asta.... Sa nu crezi ca eu sunt absent de ce se intampla si in canisele de ciobanesc german si nu numai....totul e pur financiar...profit... inmultim cainii pentru bani...dragostea fata de animal e demult disparuta ...si spun asta pentru ca stiu si nu sunt strain de acest domeniu ...am in familie medici veterinari...Aceea hartie de pedigree iti da dreptul sa pui o femela la monta de cate 2 ori pe an? La ce chinuri supui acea femela?! De cate ori am vazut pe acest forum pe unul altul spunandu-le proprietarilor pui de ciobanesc fara pedigree " lasa ca nu este important ca are sau nu pedigree, este f frumos, important e sa il iubesti si sa ai grija de el !" Asa ca .... nu mai fiti voi asa siguri de ce o sa faca unul sau altul cu caini lui. Eu zic sa va vedeti voi de a vostri si sa ii iubiti si sa aveti grija de ai vostrii in primul rand si sa nu mai faceti atatea supozitii, ca daca sunt aici pe forumul asta inseamna ca imi pasa si mie de ce o sa se intample cu puii aia care o sa vina !
declar subiect inchis !!! si imi cer scuze ca am INCERCAT sa caut mascul aici ( unde nu ai dreptul de a-ti da la monta femela numai daca are pedigree si unde te ataca toti ca si cum te-ar cunoaste )
Si rog un operator sa STEARGA acest post!!!
P.S. imi place ca noi ceilalti ar trebuii sa ne supunem toti cainii care nu au din diferite motive pedigree la chinurile castrarii si a sterilizarii pentru ca asa au zis cativa incompetenti din parlamentul aceastei tari plina de incompetenta ca trebuie rezolvata problema cainilor fara stapan!!! Sau este un mic truc prin care sa mai castige si medici veterinari niste bani de la stat si sa mai faca putina evaziune fiscala !
RUSINE SPECIEI UMANE !!!! RUSINE CELOR CARE GANDESC ASA !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
Hero Member

Schultz!
|
 |
« Reply #6 on: June 24, 2014, 12:16:15 PM » |
|
Nu trebuie sa te simti atacat...Inteleg ca fiecare vrea binele cainelui lui si pentru fiecare, cainele lui e cel mai frumos si merita sa aiba urmasi.De aceeasi parere eram si eu pana sa aflu ca de puiutii din cainele meu nu s-a ales nimic.Mai mult,femela a fost donata pe undeva deoarece nu i-au fost intelese nevoile(cainele mai are si instinct de prada,nu e doar "ceva").Daca ai siguranta ca toti puii si-ar gasi stapani buni care sa nu se descotoroseasca de ei la prima neintelegere,atunci succes!Cred ca binele lor primeaza,dar in acelasi timp nu pot trece cu vederea ciobanestii germani abandonati si vai de ei,pe care mi s-a intamplat sa-i intalnesc,si nu doar in anunturi pe net.
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #7 on: June 24, 2014, 12:24:45 PM » |
|
Putem discuta pe aceste subiecte ca sa umplem 100 de pagini in acest topic...nu cred ca e cazut pentru ca fiecare are parerea lui despre ce? cat? unde si cum? asa ca nu mai vreau sa intru in polemici cu nimeni!!! Rog sa se STEARGA acest TOPIC!
Multumesc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Horatiu Popescu
Hero Member

Oxy von Vifor
|
 |
« Reply #8 on: June 24, 2014, 01:39:34 PM » |
|
P.S. imi place ca noi ceilalti ar trebuii sa ne supunem toti cainii care nu au din diferite motive pedigree la chinurile castrarii si a sterilizarii
Habar n-ai ce scrii! Tu compari o operatie de sterilizare cu 2 luni de gestatie si aproape 2 de alaptare? Ce sa mai zic de cele 4-6 ore de travaliu? Sper sa nu fie nimeni atat de inconstient incat sa-ti dea tie mascul pentru monta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tzitzi_84
Full Member

|
 |
« Reply #9 on: June 24, 2014, 02:00:27 PM » |
|
THE END... No more reply to this bull sh....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|