Forum ciobanesc german
June 25, 2010, 03:11:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Efecte urate postvaccinare  (Read 5376 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crb
Hero Member

« Reply #15 on: October 26, 2006, 08:16:28 PM »

Multumesc pentru raspuns, Ariana. Din nefericire, pare destul de clar ca nu putem avea incredere totala in vaccinuri pentru ca nici noi si nici medicul nu putem fi considerati responsabili de manipulare de la importator la depozit si asa mai departe. Daca fiecare veriga din lant si-ar face datoria ar fi mult mai simplu.
        Acum Kliff e sanatos, dar a devenit mult mai mancacios decat trebuie. Ii dau aproape dublu portia pe zi de Purina Pro Plan fata de cea mentionata in instructiuni si parca ar mai vrea. Sa ii reduc din cantitate sau sa il mai las in perioada asta de recuperare dupa boala?

...NU trebuie sa il lasi sa manince cit vrea,...ideal e sa respecti dozajul de la producator,...in mod sigur, ii faci un bine pentru perioada de adult si batrinete daca il tii chiar usor slabutz, pina pe la 14-16 luni...(nu ii suprasoliciti articulatiile, care sunt fff usor de "deranjat")

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
doglover
Newbie
*

Kira

« Reply #16 on: May 18, 2009, 01:09:25 PM »

Am tot citit opinii pro si contra referitoare la vaccinari si tare bine mi-ar prinde pareri in plus, izvorate din experienta si/sau priceperea celor specializati. Eu si Kira am trecut de primele trei vaccinari relativ usor (doar trecatoare stari de somnolenta/blegoshenie, care nu au tinut mai mult de 24 de ore).
Urmeaza cea de a patra vaccinare, cea impotriva rabiei. Kira va implini patru luni cu trei zile inaintea vaccinului. Am citit undeva ca nu e indicat ca acest vaccin (probabil din cauza "tariei" lui) sa fie facut inainte de aparitia danturii definitive, ori noi tocmai ne aflam in plin proces de schimbare a dintisorilor, care nu cred ca se va termina pana la sfarsitul lunii in curs, cand e programata vaccinarea. E drept ca site-ul de pe care am cules acest sfat era al unor crescatori din SUA (Leerburg), care se proclama aproape total impotriva vaccinarilor de orice fel. Va rog sa ma ajutati cu opiniile domniilor voastre. Multumesc!
dsh
Administrator

« Reply #17 on: May 18, 2009, 01:25:17 PM »

n-am asteptat niciodata schimbarea danturii pentru antirabic; pana acum nu am avut probleme sau constat (in masura priceperii mele) efecte adverse

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #18 on: May 18, 2009, 09:58:29 PM »

pentru siguranta catelului, vaccineaza-l! La noi rabia e in floare.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
tfygma
Jr. Member
**

Sara

« Reply #19 on: June 12, 2009, 10:44:28 PM »

Avem si noi o intrebare: i-am facut catelusei noastre de 3 luni si 3 saptamani ultimul vaccin din schema propusa de dr ei: Biocan B si "Rabies Vaccine" - asta se intampla ieri. Astazi acolo unde a intepat-o are o inflamatie ca o galma mai exact. Nu a stat foarte cuminte la vaccin... este posibil sa fie de la intepatura? sau e cazul sa-i mai facem dr-ului o vizita. Noi am zis sa mai stam un pic (stare generala f buna) si daca inflamatia nu se retrage de-abia atunci sa-l vizitam pe doctor... Aveti idee de situatii de genul asta? S-a mai intamplat cuiva?
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #20 on: June 23, 2009, 10:30:55 AM »

Da se intampla, eu am 2 catei care imediat dupa vaccinare au reactia asta. Nu este nimic grav, medicul veterinar mi-a spus ca este o reactie a sistemului imunitar.
Daca nu e bine ce am spus astept sa fiu corectata.
tfygma
Jr. Member
**

Sara

« Reply #21 on: June 25, 2009, 09:58:50 AM »

Multumim pentru raspuns sheeba_roxy, dar inflamatia s-a retras repede si scum suntem bine mersi, am scapat si de dus la doctor! (refuza cu indaratnicie sa urce scarile de la intrarea in cabinet!)
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: