sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« on: June 28, 2014, 08:11:15 PM » |
|
Buna, de ieri sunt mandru posesor a unei cateluse de CG in varsta de 3 luni si o saptamana si v-as ruga sa ma ajutati si pe mine sa aleg pt ea cea mai buna mancare pe care sa mi-o si pot permite. Tin sa va precizez ca, catelusa este o MANCACIOASA! I-am luat 1kg sa incerc Pedigree Junior si l-a devorat, i-am facut azi niste orez,morcovi si putin spanac fierte cu niste oase de pui (pe care desigur ca le-am scos dupa fierbere si nu i le-am dat) si a mancat foarte bine si asta... Am vz oferta buna de 2x15kg pe zoofast.ro la Bosch Junior Maxi, BRIT Lamb & Rice Premium la 256 ron sau Pedigree Junior Maxi la 189 ron. Ce sa aleg? Sau poate stiti si alte marci bune la aprox acelasi pret. Va multumesc. Si la final v-o prezint pe Mara  Un dracusor in piele de CG 
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #1 on: June 28, 2014, 09:03:14 PM » |
|
Frumoasa,eu sunt pentru Bosch.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« Reply #2 on: June 28, 2014, 09:09:24 PM » |
|
Frumoasa,eu sunt pentru Bosch.
Mersi 
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: June 28, 2014, 10:21:52 PM » |
|
Uitasem sa mai intreb ceva. Este sau nu bine sa-i alternez mancarea uscata cu cea facuta in casa? Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #4 on: June 28, 2014, 10:34:35 PM » |
|
Si eu amestec boabele cu orez cu legume si carne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: June 28, 2014, 11:01:16 PM » |
|
Si eu amestec boabele cu orez cu legume si carne.
deci este ok sa nu aiba doar hrana uscata sau doar mancare gatita?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
raduro
Full Member

" si vis pacem para bellum ! "
|
 |
« Reply #6 on: June 28, 2014, 11:22:02 PM » |
|
Bosch este OK , mai sunt si alte brand-uri: Pro Plan , Belcando, Eukanuba, Advance Affinity, Arden Grange, Taste of The Wild,...etc, etc. Uita de Pedigree, este categoria junk ! ...si apropos,.... fata este frumoasa foc !!!  Sa iti traiasca !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« Reply #7 on: June 29, 2014, 07:53:08 PM » |
|
Bosch este OK , mai sunt si alte brand-uri: Pro Plan , Belcando, Eukanuba, Advance Affinity, Arden Grange, Taste of The Wild,...etc, etc. Uita de Pedigree, este categoria junk ! ...si apropos,.... fata este frumoasa foc !!!  Sa iti traiasca !!! Mersi mult de sfaturi  As mai avea inca o intrebare. Am observat ca sughita des. Poate sa fie vreo problema?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: July 19, 2014, 11:06:00 AM » |
|
Bună. Revin cu o nouă îngrijorare. Marti i-am dat la Mara Drontal Plus si la câteva ore a eliminat niste viermișori subtiri de vreo 5cm si scaunul a început să se mai lege. Problema mea cu alta. De sâmbătă a slăbit 1kg. Mâine face 4luni si azi are 13,5 kg. Într-adevăr de sâmbăta trecută făcând scaunul moale i-am dat mai mult orez si i-am crescut treptat doza de Brit. Este normal? Mulțumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #9 on: July 19, 2014, 11:50:54 AM » |
|
Inseamna ca nu a fost deparazitata corect iar diareea era din cauza viermilor. Peste 12-14 zile ii mai dai 2 tablete de Drontal ca sa omori si viermii iesiti din oua. Peste inca o luna fa-i o deparazitare externa cu picaturi Stronghold care in afara de purici omoara si viermii rotunzi. Atentie, nu are efect la capusi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« Reply #10 on: July 19, 2014, 01:51:30 PM » |
|
Mersi freddy de raspuns. Mi-ai raspuns mereu la nelamuririle sau ingrijorarile mele  Dupa a doua tura de Drontal cand ar mai trebui sa-i fac iar? Daca a scazut in greutate de la 14,5 la 13,5 kg este vreo problema? Se poate spune ca are o greutate sub normal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #11 on: July 19, 2014, 02:05:16 PM » |
|
Daca a tinut regim si a avut si diaree, normal ca a slabit. Dupa cele doua deparazitari ti-am scris ca ar fi bine ca dupa o luna sa-i pui picaturi Stronghold pe ceafa. Aceste picaturi omoara si viermii intestinali nu doar puricii. Nu are efect impotriva viermilor lati (tenii) si a capuselor. Poti sa-i pui aceste picaturi in fiecare luna dar sa fie cantitatea potrivita pentru greutatea catelului. Daca il subdozezi, n-ai facut nimic. Totusi, ca sa fie ferit de capusi dar nici sa nu-l intoxici cu prea multe insecticide, ii poti pune o zgarda pe baza de ulei aromatic, se mai numesc zgarzi bio. Eu le pun la ai mei zgarda cu ulei de Neem dar nu stau intr-o zona invadata de capusi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« Reply #12 on: July 19, 2014, 02:14:11 PM » |
|
Nici la mine nu sunt capuse. Am inteles cum e cu Stronghold. Eu intrebam deparazitarea interna cu Drontal, cand si daca mai trebuie facuta dupa al 2 lea tratament de peste 12 zile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #13 on: July 19, 2014, 02:38:27 PM » |
|
Teoretic se face o data la 3 luni. Practic, majoritatea stapanilor dau deparazitant intern o data la 6luni. Important e sa-l scapi acum de viermi. Cate pastile de Drontal i-ai dat.? Pentru 13.5kg ar fi trebuit sa primeasca minim o pastila si jumatate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunny22hd
Jr. Member

|
 |
« Reply #14 on: July 19, 2014, 07:18:48 PM » |
|
2 pastile de drontal plus i-am dat pt ca sambata trecuta avea 14,5 kg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|