Forum ciobanesc german
October 09, 2014, 08:35:45 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: BOSCH Junior Lamb & Rice sau BOSCH Junior Maxi ?  (Read 584 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sunny22hd
Jr. Member
**

« on: July 01, 2014, 10:37:13 AM »

Buna. Ce-mi recomandati pentru o catelusa de 3 luni jumate? BOSCH Junior Lamb & Rice sau BOSCH Junior Maxi ? Sunt la primul CG si nu stiu inca ce e mai bun pt el. Multumesc.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: July 01, 2014, 10:56:58 AM »

Bosch Junior Maxi are 25% proteine si 13% grasimi fata de Bosch junior lamb&rice care are 24% proteine si 12% grasimi deci prima ar fi un pic mai concentrata decat a doua. Totusi pentru un catel de 3 luni si jumatate as da ceva mai concentrat, ceva la 27% proteine si 14-15% grasimi. Dupa 6 luni e perfect Bosch Junior Maxi. Uita-te si la Brit Premium Junior Large breed care e la un pret asemanator cu Bosch.
sunny22hd
Jr. Member
**

« Reply #2 on: July 01, 2014, 11:50:30 AM »

Mersi de ajutor. Mi-am comandat BRIT Premium Junior L 2x15kg

http://www.zoofast.ro/britpremiumjuniorl2x15kg-p-10906.html

Este ok?

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: July 01, 2014, 05:16:54 PM »

Vezi cum ii merge si daca e bine continua cu asta. Sa nu aiba scaune moi, sa aiba blanita lucioasa, sa nu vomite, sa ia in greutate. Poate ca te-ai grabit sa-i cumperi deodata 2 saci. Era mai bine sa-i fi luat pentru inceput 3-4 kg de proba.
sunny22hd
Jr. Member
**

« Reply #4 on: July 01, 2014, 05:32:56 PM »

n-am gasit aici la mine sac mic Sad nu e pretentioasa deloc la mancare. dupa ce am adus-o acasa i-am dat pedigree junior si a doua zi mi-a facut un inceput de scaun mai moale dar a teminat cu el legat. de la zoofast mi-au spus ca-mi vine pachetul marti acum sa vedem... catelusa pare ok, cam puturoasa si parca am impresia e greoaie la mers, dar e primul meu CG si sunt sigur ca multe nu stiu eu...

freddy25
Hero Member

« Reply #5 on: July 02, 2014, 01:04:39 AM »

Ai grija ca noua hrana sa o introduci treptat in alimentatie, dureaza in medie 6-7 zile.
sunny22hd
Jr. Member
**

« Reply #6 on: July 02, 2014, 09:22:09 AM »

asta inseamna ca trebuie combinat la inceput cu actualul pedigree?

freddy25
Hero Member

« Reply #7 on: July 02, 2014, 10:49:26 AM »

Da, la inceput ii pui cam 25% din noua hrana si 75% din vechea.  Maresti treptat cantitatea din noua hrana si micsorezi proportional pedigree-ul pana ajungi la 100% brit.
sunny22hd
Jr. Member
**

« Reply #8 on: July 05, 2014, 02:02:55 PM »

mersi de informatii Wink

Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #9 on: August 01, 2014, 11:01:49 PM »

foarte multi recomanda Britul,
eu am un vecin cu o femela de 3 ani,crescut doar cu brit si este foarte ok.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof