Forum ciobanesc german
August 18, 2014, 06:05:46 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: gasit ciobanesc german  (Read 387 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vladutb
Newbie
*

« on: July 03, 2014, 05:36:35 PM »

buna ziua,
zilele trecute cand ma intorceam de la munca am gasit in fata casei un ciobanesc german care statea la umbra.cainele era destul de slabit si de obosit.i-am dat ceva de mancare si niste apa.am observat ca nu are zgarda si am mintrebat vecinii daca stiu ceva de catel.am crezut ca a iesit din vreo curte.nimeni nu stia nimic.au trecut 5 zile si cainele este tot pe strada.probabil este abandonat.ma gandesc sa mai astept cateva zile si sa iau acest caine la mine in curte dar mi-e frica sa nu devina agresiv cu membri familiei.nu stiu ce fel de comportament au acesti caini mai ales ca este si un caine matur.vb cu el este atent la ce zic nu ma latra nu maraie doar ca mi se pare ciudat ca atunci cand ii vorbesc sau ii dau de mancare tine urechile ascutite si ma fixeaza cu privirea.stiu ca si pozitia cozii este relevanta dar in acest caz o tine intre picioare.nu stiu cum sa interpretez aceste semne.
exista posibilitatea ca acest acine sa sara la membri familiei mai ales ca sunt plecat toata ziua de acasa iar acasa sunt numai femei care nu sde pot apara.se poate integra in familie?ce risc daca iau acest caine?ce ma sfatuiti sa fac?
va multumesc anticipat
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: July 03, 2014, 06:43:42 PM »

Ciobanestii germani sunt obedienti, inteligenti si nu cred ca va ataca pe cineva daca nu e agresat. Eu am experiente pozitive cu caini maturi adoptati. Puii sunt o belea pana le vine mintea la cap adica minim 2ani.
vladutb
Newbie
*

« Reply #2 on: July 03, 2014, 08:56:36 PM »

Ciobanestii germani sunt obedienti, inteligenti si nu cred ca va ataca pe cineva daca nu e agresat. Eu am experiente pozitive cu caini maturi adoptati. Puii sunt o belea pana le vine mintea la cap adica minim 2ani.
ce imi poti spune despre felul in care tine urechile si cum ma priveste(le tine ridicate si ma fixeaza cu privirea iar coada mereu o tine intre picioare)
merci
Did
Sr. Member

Schultz!

« Reply #3 on: July 03, 2014, 10:08:01 PM »

Majoritatea ciobanestilor au urechile erecte iar coada o tin in general jos(cand sunt activi sau dominanti o tin sus).Iar daca te fixeaza cu privirea imi imaginez ca e atent la miscarile tale(poate a patit ceva rau in trecut si e precaut).

"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: July 03, 2014, 10:48:23 PM »

Daca tine coada intre picioare, ii este frica. Urechile ciulite arata ca este atent. Nu te uita fix in ochii lui ci  priveste-l mai spre coada. Nu-l aborda frontal ci din lateral.
catalicir
Newbie
*

« Reply #5 on: July 04, 2014, 02:10:26 PM »

De unde sunteti? Daca nu-l puteti adopta as putea sa-l iau la mine. Sunt din Brasov.
Did
Sr. Member

Schultz!

« Reply #6 on: July 04, 2014, 11:34:41 PM »

Eu nu l-as putea lua oricum...chiar azi am dat de o femela,slaba dar foarte prietenoasa si frumoasa.Mi se rupe inima ca nu am putut-o ajuta cu multe,asa ca daca aveti posibilitatea,adoptati-l!

"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof