Dog-Chow-ul e o hrana mai proasta decat Brit Premium. Bosch nu e mult mai scump decat Brit Premium. La
www.zoofast.ro costa 140lei sacul de 15kg. Dar ar fi bine sa cumperi o cantitate mai mica sa vezi cum o tolereaza. In mod sigur gasesti la magazinele Animax din incinta Carrefour. Giardia nu este vierme ci un organism microscopic (protozoar). Uite aici un articol despre asta www.adoptiicaini.ro/giardia-la-caini/
Mda, singurul loc unde am gasit orice a fost zoofast. Pur si simplu nu gasesc iar bolovanul de veterinar o tot tine pe a lui sa-i dau Royal Canin pe care desigur il are de vanzare in magazinul lui pt ca restul mancarurior sunt proaste... Da, initial am vrut sa iau Bosch dar cineva de aici mi-a recomandat Brit si asa am ajuns la Brit. Eu sunt la primul CG si nu stiu inca prea multe despre problemele acestei rase iar pana acum o sursa f buna de informare a fost acest forum.
De ieri i-am micsorat si portia de mancare (ii dau orez fiert+morcov amestecat cu aprox 10-15 boabe de Brit) si in aceasta dimineata a avut un scaun normal fara a fi combinat cu obisnuitul scaun moale sau doar moale. Tot de ieri am terminat si 5 zile de enteroguard.
Care ar fi cantitatea zilnica ideala de orez pt un catel de aproape 3 luni si 3 saptamani?
Sambata trecuta avea 12,5 kg, azi are 14,5 kg deci nu cred ca are giardia (din ce am citit un catel daca are giardia scade in greutate)