ELLA11
Newbie
|
 |
« on: July 21, 2014, 04:59:29 PM » |
|
Dragii mei, citesc pe forum de ceva timp si abia asteptam sa impartasesc cu voi ..bucuria mea ..ne-am luat un puiuz sanatos , afectuos si frumusel foc de cg ..cu par lung..voi pune si poze ca este frumusica rau ..o crestem s iubim muuultttttttt si abia asteptam sa vedem cum va arata ea ..mai maricica ..mama este cogniac + auriu s negru ...tatal mult mai inchis ....ambii tare frumosi ..se poate ca puiuta mea ( O cheama TARA) sa iasa amestecata ..sau va semana cu unul din parinti???..e o intrebare ..asa de curiozitate..nu ca ar conta prea mult ..nu este pt concurs fata este pt familia noastra ..un nou membru ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prototype
Jr. Member

|
 |
« Reply #1 on: July 21, 2014, 05:57:43 PM » |
|
Pune poze, sunt nerebdator s-o vad. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELLA11
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: July 22, 2014, 09:33:07 AM » |
|
gata pozele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELLA11
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: July 22, 2014, 09:40:46 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELLA11
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: July 22, 2014, 09:46:27 AM » |
|
voiam sa intreb de fapt daca sa ii fac sau nu ..antirabic ,,,parerile sunt impartite..si nu stiu cum sa procedez ....va rog un raspuns si pt fata mea ..multumimm frumoooosssssss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELLA11
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: July 22, 2014, 09:49:00 AM » |
|
se pare ca e periculos acest vaccin..l-ati facut?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELLA11
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: July 22, 2014, 09:50:19 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELLA11
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: July 22, 2014, 09:51:14 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELLA11
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: July 22, 2014, 09:52:03 AM » |
|
si asta este mamica mea ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #9 on: July 22, 2014, 10:00:47 AM » |
|
voiam sa intreb de fapt daca sa ii fac sau nu ..antirabic ,,,parerile sunt impartite..si nu stiu cum sa procedez
 Antirabicul este vaccin obligatoriu prin lege, nu este optional.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELLA11
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: July 22, 2014, 10:11:11 AM » |
|
ok ..mercii..il facem atunci ..unde e lege nu-i tocmeala.....este mai bine un pic mai trz ?..parca e micuta rau acum la 3 luni ..cand sunt programata ....ma gandeama sa se intremeze bine ....pe la 4 luni asa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Did
Hero Member

Schultz!
|
 |
« Reply #11 on: July 22, 2014, 01:27:19 PM » |
|
Alegem noi cand facem un anumit vaccin sau daca il facem sau medicul veterinar?Eu stiam ca cel din urma informeaza stapanul cu privire la vaccinuri.
|
|
|
|
|
|
"Dogs never bite me.Just humans" - Marilyn Monroe
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #12 on: July 22, 2014, 01:34:49 PM » |
|
Alegem noi cand facem un anumit vaccin sau daca il facem sau medicul veterinar?Eu stiam ca cel din urma informeaza stapanul cu privire la vaccinuri.
Da, medicul veterinar informeaza proprietarul cu privire la vaccinuri/deparazitari dar in final alegerea ramane a proprietarului, pentru ca el scoate banii. Daca el nu vrea sau nu poate, ramane sa-si asume riscul daca ii moare puiul de parvo, jigodie etc. Dar cand vine vorba de vaccinuri obligatorii prin lege, in cazul de fata antirabicul, nu trebuie sa existe "pareri impartite".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ELLA11
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: July 22, 2014, 02:53:25 PM » |
|
Il facem ..nu suntem inconstienti ..ca "noi parinti" ..mai ales ca plecam cu puiutii dupa noi ..e clar ....doream numai sa stiu daca putem amana 2 spatamini ..Tara este mica ..slabuta au fost mai multi puiuzi in cuib ..si as dori sa fie intremata bine inainte de a baga :microbi " in ea ..mai ales ca nu o soatem din curte ,,sa se intalneasac cu alti catei pana nu ii facem acel vaccin. Eu asa aveam de gand cu micuta..si am cerut aici parerea ,,pentru ca sunt seniori cu experienta ..de care este bine sa tinem cont , experienta conteaza poate mai mult ca un veterinar de cartier...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TAISANDO
Sr. Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup
|
 |
« Reply #14 on: August 06, 2014, 11:19:37 AM » |
|
Frumoasa!! Sa iti traisca! Seamana perfect cu a mea! Au si apoximativ aceeasi varsta! poate ne vedem la o joaca in parc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|