14aa41
Newbie
|
 |
« on: August 01, 2014, 06:38:18 PM » |
|
Salut ,eu ma numesc Alex si sunt fericitul "posesor" al unui frumos ciobanesc german ,l-am gasit pe strada si am decis sa il iau acasa ,ca prin facut a aparut la mine la poarta togmai dupa ce cu o zi inainte cineva mi-a intrat in curte noaptea ,incercand sa fure . Am decis sa il "botez" Viorel mai mult dintr-o gluma cu prietenii , cand l-am scos la plimbare la calcat pe un prieten pe picior si ia zis "Viorele , Picioru" ,de atunci ia ramas numele viorel  ) . Are ~3 luni acum ,nu cred ca este rasa pura ,dar pare destul de aproape . Cateva poze : Dupa baie Cateva poze de azi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #1 on: August 01, 2014, 07:40:30 PM » |
|
E un frumos, sa-ti traiasca si sa devina un paznic de nadejde!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #2 on: August 01, 2014, 07:57:17 PM » |
|
In primul rand  pentru fapta buna k l-ai adoptat, pare un metis din linie de lucru, este foarte frumos,este posibl sa iti ofere aceleasi satisfacti k unul pur, sa ai grija de el.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
monicac
Jr. Member

Lord
|
 |
« Reply #3 on: August 01, 2014, 08:15:41 PM » |
|
E minunat, Viorel  ! Tot respectul pentru adoptia lui! Sa va aduca multe bucurii si sa fie sanatos! si nu in ultimul rand, bun venit pe forum!
|
|
|
|
|
|
''Căţelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele când venim murdari din lume.'' Paul Louis Lampert
|
|
|
|
Izzy
|
 |
« Reply #4 on: August 01, 2014, 08:16:14 PM » |
|
Sa ti traiasca si sa va bucurati unul de altul!  A stiut el la ce poarta sa se opreasca!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14aa41
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: August 01, 2014, 09:56:40 PM » |
|
Dap , m-am apucat de dresaj pentru el , din pacate nu stie decat sezi momentan(stapanu e devina ,nu stie cum sa comunice cu el )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack
|
 |
« Reply #6 on: August 01, 2014, 10:08:46 PM » |
|
citeste mult si rabdare, si vei intelege cum este cu dresajul, dar vezi k greselile in dresaj se repara greu, incepe cu socializarea:caini/oameni/zgomote/aglomerati(piete)etc.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #7 on: August 02, 2014, 05:38:08 PM » |
|
Frumos gest , sa ai noroc de el !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #8 on: August 06, 2014, 09:57:04 PM » |
|
Felicitari pt gestul tau....vei avea parte de un caine care-ti va multumi toata viata !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14aa41
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: August 07, 2014, 10:38:59 PM » |
|
Astazi l-am dus la garla si nu prea vroia sa intre deloc(probabil era si speriat ca l-am dus cu masina) , l-am bagat de 2-3 ori , ma asteptam sa se sperie tare de apa ,insa nu se speria . Nu dadea semne ca ii place ,dar nici ca ii displace
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #10 on: August 08, 2014, 09:46:19 AM » |
|
Poate inca nu stie la ce sa se astepte....atata atentie poate n-a avut niciodata...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #11 on: August 10, 2014, 08:11:58 PM » |
|
Salut ,eu ma numesc Alex si sunt fericitul "posesor" al unui frumos ciobanesc german ,l-am gasit pe strada si am decis sa il iau acasa ,ca prin facut a aparut la mine la poarta togmai dupa ce cu o zi inainte cineva mi-a intrat in curte noaptea ,incercand sa fure . Am decis sa il "botez" Viorel mai mult dintr-o gluma cu prietenii , cand l-am scos la plimbare la calcat pe un prieten pe picior si ia zis "Viorele , Picioru" ,de atunci ia ramas numele viorel  ) . Are ~3 luni acum ,nu cred ca este rasa pura ,dar pare destul de aproape . Pare sa fie tanar. Vezi daca nu e cumva microcipat si daca e, incearca sa-l gasesti pe fostul proprietar. Pe undeva o fi un copil care plange dupa un "Nero". Daca are proprietar si cainele e pierdut , (nu abandonat) ai un caine de la mine gratis in schimbul lui "Viorel". O zi buna! Bogdan
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
Horatiu Popescu
|
 |
« Reply #12 on: August 10, 2014, 08:25:39 PM » |
|
Super gest!
|
|