Forum ciobanesc german
October 19, 2014, 01:13:21 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ma numesc Greta  (Read 299 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Simon
Newbie
*

« on: September 14, 2014, 01:35:15 PM »

Ma numesc Greta, sunt un ciobanesc german de culoare neagră. Am plecat de acasă, de la părinții mei, la 7 saptamâni, iar astăzi împlinesc 3 luni. Am terminat vaccinurile si sunt fericita ca pot sa socializez acum si cu alți căței.
Mi se mai spune Shupy, când fac prostioare...
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #1 on: September 14, 2014, 01:59:56 PM »

Bine ai venit!
asteptam si poze cu micuta.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Simon
Newbie
*

« Reply #2 on: September 14, 2014, 02:49:19 PM »

As fi pus si poze cu micuta, doar ca nu m-am descurcat de pe tableta... sau nu am încă permisiunea.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #3 on: September 14, 2014, 05:40:00 PM »

Foloseste Photobucket, iti faci cont cu nume de user si parola, se deschide Photobucket si acolo gasesti casuta de "upload" se observa sus, faci click pe ea si cauti imaginea pe care vrei sa o postezi de pe calculator. Dupa ce se incarca poti sa ii adaugi nume si la editare apasa butonul "resize" si da dimensiunea 600x400 sau ce considera calculatorul ca este mai bine la 600x... Dupa care nu uita sa salvezi bifand si apasand butonul "replace original". Pentru a putea posta poza dupa salvare gasesti un buton sus "library", apesi pe el, se va deschide si iti va aparea "recent uploads" si se vor vedea pozele tale incarcate recent. Faci click pe poza pe care vrei sa o incarci pe forum, se va deschide si in partea dreapta vei observa o rubrica "Links to share this photo", te duci jos pe ultimul rand unde scrie "IMG", faci click pe link-ul din dreptul lui (IMG), o sa iti apra cu galben "copied", dupa care te duci in forum cu click dreapta si paste si iti va aparea link-ul fotografiei respective.
Pentru a fi sigur apasa butonul "preview" si daca totul este in regula,apesi pe post.

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Simon
Newbie
*

« Reply #4 on: September 14, 2014, 10:14:20 PM »

Acum la 3 luni!

Cusca de pisici cu care am venit la 7 saptamni!

La 7 saptamani!

Multumesc de ajutor!
TAISANDO
Full Member

Forta lupului sta in haita,forta haitei sta in lup

« Reply #5 on: September 15, 2014, 08:17:21 AM »

Bine ai venit Greta! Sa fi sanatoasa...cuminte (cat ii sta bine unui   Drac) si bineinteles sa iti faci treaba pt care ai fost lasata pe pamant!! (sa iti iubesti, ajuti si protejezi "haita").
Iti recomand sa vorbesti cu nyke99...el il are pe Enzo, un ciobanesc negru long hair, exact ca al tau.
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #6 on: September 15, 2014, 02:22:57 PM »

Frumoasa negresa!
Sa iti traiasca.

Simon
Newbie
*

« Reply #7 on: September 15, 2014, 09:42:35 PM »

Multumesc de aprecieri. L-am remarcat pe Enzo, este un caine superb. Astept sa creasca Greta, sper sa arate la fel de bine.
artsofsound
Newbie
*

« Reply #8 on: September 16, 2014, 02:03:53 AM »

Foarte frumoasa Greta, sa.ti traiasca!
w.marius
Sr. Member

« Reply #9 on: September 18, 2014, 09:12:15 PM »

Foarte frumoasa sa creasca mare 
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: