Forum ciobanesc german
August 20, 2013, 04:25:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Baie la Ciobanesc German  (Read 3535 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gabriella
Hero Member

« Reply #15 on: January 27, 2013, 01:22:10 AM »

pai astea 3 sunt minimele care trebuiesc facute..altfel degeaba ai cg..si pana acum trebuiau facute..este periculos..sunt boli care se declanseaza brusc si-l poti pierde..un cg este o responsabilitate mare..si daca nu-ti permiti mai bine il donezi altcuiva care-si permite sa-l creasca..altfel este posibil sa-ti moara..si este pacat de el..iar deparazitarea interna si externa este separata
adriandragus
Newbie
*

« Reply #16 on: January 27, 2013, 01:24:38 AM »

Nu e cazul sa fac asa ceva:)).Maine s-ar putea sa il duc la veterinar,sa vedem ce spune el..Sad il iubesc mult pe rooky al meu.Auzi,multi prieteni de ai mei mi-au zis ca e corcitura pentru ca mama lui e ciobanesc german pur 100% si tatal e lup alsacian.Care e verdictul?50% alsacian 50% german?:| nu mai stiu ce sa inteleg
adriandragus
Newbie
*

« Reply #17 on: January 27, 2013, 01:36:05 AM »

Sii inca ceva,cainelui i-a fost facut vaccin de cand era puiut mic.deci..?
gabriella
Hero Member

« Reply #18 on: January 27, 2013, 01:38:47 AM »

dupa cum scrii esti micut si tu..daca avea vaccin facut avea si carnet de sanatate..iar vaccinurile astea de sus sunt obligatorii..du-te la doctor maine si o sa-ti explice si el..dar sfatul meu este sa dai cainele..este clar ca nu te vei descurca cu el..si risti sa-ti moara de vre-o boala
adriandragus
Newbie
*

« Reply #19 on: January 27, 2013, 01:40:47 AM »

Nu sunt micut..doar ca nu prea ma pricep..Sad si apropo am 14 ani..Sad Prietenul tatalui meu,crescatorul,mi-a spus ca a fost vaccinat..Sad
gabriella
Hero Member

« Reply #20 on: January 27, 2013, 01:47:14 AM »

mai..esti micut..daca parintii nu-si permit sa te ajute sa cresti un cg eu zic sa nu-l chinui aiurea..pune mana si citeste pe aici..la alimentatie..la sanatate..intretinere..si vei vedea ce inseamna sa cresti un cg..implica un cost minim de 100-200 ron pe luna..cel putin in perioada cand sunt micuti..daca nu-ti permiti..eu zic sa nu-l chinui..nu-i o jucarie..dar daca tu crezi ca-ti permiti pune mana si mergi la vet cu el si fa-i tot ce-i nevoie..altfel nu are rost..catelul nu-i vaccinat..tu habar nu aveai ca-i trebuie vaccin..risti sa-ti moara de parvoviroza..mai ales daca l-ai scos afara inainte de a fi imunizat
DanielaI
Sr. Member

« Reply #21 on: January 27, 2013, 10:13:05 AM »

Nu sunt micut..doar ca nu prea ma pricep..Sad si apropo am 14 ani..Sad Prietenul tatalui meu,crescatorul,mi-a spus ca a fost vaccinat..Sad

Ba da esti micut, pe acest forum sunt numai adulti ( cu mici exceptii), asculta-i sfaturile Gabrielei !

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself. -  Josh Billings
raduro
Full Member

" si vis pacem para bellum ! "

« Reply #22 on: February 03, 2013, 04:13:24 AM »

Nu e cazul sa fac asa ceva:)).Maine s-ar putea sa il duc la veterinar,sa vedem ce spune el..Sad il iubesc mult pe rooky al meu.Auzi,multi prieteni de ai mei mi-au zis ca e corcitura pentru ca mama lui e ciobanesc german pur 100% si tatal e lup alsacian.Care e verdictul?50% alsacian 50% german?:| nu mai stiu ce sa inteleg

Tinere,...lup alsacian era denumit Total gresit Ciobanescului German , dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Aceasta denumire gresita s-a uzitat inclusiv in Romania in decursul anilor 70 - 80 (de catre profani).  Cainele  asta  pe care multi in denumesc "Lup Alsacian"   este  CIOBANESC GERMAN  toata ziua;  originile sale n-au nimic  de a face cu Alsacia (dealtfel provincie franceza cu populatie germanica). La baza formarii acestei rase au stat  trei ecotipuri canine distincte: populatie canida de Thuringia, de Krone si populatia de Wurttemberg.  Numele de Lup Alsacian sau Ciobanesc Alsacian a fost uzitat pe scara larga in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial cat si dupa aceea, de catre francezi si englezi. Revenind,...denumirea corecta este CIOBANESC GERMAN.
MarkAlex
Newbie
*

« Reply #23 on: July 12, 2013, 11:32:20 PM »

Salut, sunt Mark din Arad si am un  de 11 luni pe nume Nero.
Pe langa casa noastra trece un pîrâu , iar lui Nero ii place sa se scalde de cate ori il scot la plimbare sau ma joc cu el.
Daca ar fi dupa el s-ar scalda zilnic de doua-trei ori mai ales acum cand este asa de cald.
As vrea sa stiu daca este vreo problema daca se scalda odata pe saptamana ?
Multumesc anticipat  Smiley .
Iuliann
Hero Member

Deko

« Reply #24 on: July 14, 2013, 02:06:33 PM »

1 data pe saptamana cred ca e bine Smiley mai ales acum ca e cald..

Cainele este singura fiinta de pe pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof