Forum ciobanesc german
January 28, 2015, 02:22:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: RC Maxi Junior sau RC German Shepherd Junior  (Read 528 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AndyAndrey
Newbie
*

« on: December 26, 2014, 06:07:09 PM »

Bunaa, dintre aceste 2 feluri de mancare care credeti ca ar fi mai bine pentru femela mea de    ?
aurelian stana
LUCKY
Full Member

« Reply #1 on: December 27, 2014, 12:31:11 AM »

Acana,biomill... Grin...uita de royal c...asa o sa ti spuna toti...crescatorii de cg...a fost odata bun si R C...
AndyAndrey
Newbie
*

« Reply #2 on: December 28, 2014, 11:24:48 AM »

Multumesc! Crescatorul canisei de unde am luat catelusa mi-a recomandat sa ii dau royal canin si mi-a spus ca e foarte multumit de aceasta hrana
freddy25
Hero Member

« Reply #3 on: December 28, 2014, 12:55:11 PM »

Biomill-ul are porumb si proteine vegetale ceea ce poate insemna proteine de soia care sunt alergenice. Mai bun pare a fi Biomill senzitive insa acest sortiment exista doar pentru caini adulti. O hrana buna, fara porumb, grau ori soia este Petkult. Ar mai fi Simpson senzitive somon si cartofi de la www.zooplus.ro  Pretul e cam acelasi ca RC daca nu si mai ieftin. Depinde de unde-l cumperi.
aurelian stana
LUCKY
Full Member

« Reply #4 on: December 28, 2014, 04:32:29 PM »

la inceput am dat royal si ca majoritatea a facut matreata,apoi am dat biomill si s a vazut diferenta...acum sunt o gramada de produse si poti sa ti alegi ce doresti dar cel mai bine asculta de parerile acestor pasionati de cg
w.marius
Hero Member

« Reply #5 on: December 28, 2014, 04:34:50 PM »

Cainii mei mananca Biomill de un an de zile si sunt ok.
aurelian stana
LUCKY
Full Member

« Reply #6 on: December 28, 2014, 04:42:01 PM »

http://pet-outlet.ro/magazin-online/caini-hrana-uscata--biomill-swiss-professional-maxi
multumim dl OTTO!!!asa i domn Marius w ?!?!?
w.marius
Hero Member

« Reply #7 on: December 28, 2014, 05:29:33 PM »

Da ai dreptate.
freddy25
Hero Member

« Reply #8 on: December 28, 2014, 11:20:21 PM »

O hrana foarte buna pentru puppy este platinum natural. Ca cereale contine doar orez. Vezi pe shop.platinum-natural.ro
Arunca un ochi si pe http://www.allaboutdogfood.co.uk/the-dog-food-directory ca sa alegi ce este mai bun folosind filtrele. La Acana sa ai grija ca multor catei le-a provocat scaune moi asa ca ar fi bine sa cumperi 1-2 kg pentru testare ca sa nu ramai cu sacul de 15 kg. Multi spun ca hrana cu procent mare de proteina poate provoca dermatite desi eu am hranit un pui de labrador cu Simpson 80/20 care are proteina 38% si grasimi 16% si i-a mers foarte bine.
AndyAndrey
Newbie
*

« Reply #9 on: December 29, 2014, 09:23:59 AM »

Multumesc de sfaturi!
Roby V
Newbie
*

« Reply #10 on: December 29, 2014, 12:43:19 PM »

Biomilul pe acel site e foarte scump , in timisoara la complexul Euro  gasesti biomill Miel si orez 20 kg pentru adult la 230 lei sunt siguri ca aduc si pentru junior la un pret mai bun
freddy25
Hero Member

« Reply #11 on: December 29, 2014, 01:06:05 PM »

Biomilul pe acel site e foarte scump , in timisoara la complexul Euro  gasesti biomill Miel si orez 20 kg pentru adult la 230 lei sunt siguri ca aduc si pentru junior la un pret mai bun
Pai, da. Plus ca are si proteine de soia. Evita pe cat posibil hrana care are soia, grau si chiar porumb. Daca cele grain-free ti se par cam scumpe, cauta din cele care au ovaz sau orez.
andrei.inter1981
Newbie
*

« Reply #12 on: December 29, 2014, 01:18:18 PM »

Eu personal miam hranit catelusa cu Purina pro Pan, Biomil, Acana si Test of the wild din tote a mere foarte bine cu Purina pana sa saturat de ele .... Biomolul se uita la ele ca la ceva foarte naspa cu Acana a avut scaune foarte moii si nu am m-ai putut a m-ai hrani. si acum merge pe Test of the Wild si papa bine ai merge bine la par si are si foarte multa energie.. eee un lucru foarte important eu iam dat boabele dar nici odata chele impreuna cu orezul cu ficatei de pui ca altfel catelusa mea nu mananca
freddy25
Hero Member

« Reply #13 on: December 29, 2014, 03:13:20 PM »

Si al meu avea scaune moi de la Acana puppy large breed dar dupa ce a devenit adult mananca Acana miel si mere fara sa aiba nici un fel de problema. Cred ca  pe vremea cand era pui ii dadeam mai mult decat putea digera sau avea el o sensibilitate la vreun ingredient .
AndyAndrey
Newbie
*

« Reply #14 on: January 25, 2015, 11:45:57 PM »

Intr-un timp maanca foarte bine maxi junior acuma nu prea.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof