AndyAndrey
Jr. Member

|
 |
« on: December 29, 2014, 08:28:53 PM » |
|
Buna, de sambata catelusa mea  in varsta de 5 luni si 2 saptamani nu prea mai mananca nici mancare uscata nici gatita . Astazi nu a mancat aproape deloc doar cateva boabe si putina supa . Ce as putea face ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roby V
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: December 29, 2014, 08:42:54 PM » |
|
Mergi la un veterinar urgent !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei.inter1981
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: December 30, 2014, 01:47:28 PM » |
|
Clar trebueste mers la un veterinar urgent!!! sper sa fi rezolvat problema catelusei
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AndyAndrey
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: December 30, 2014, 02:54:45 PM » |
|
Asear i-am pus in bobite un ou fiert si a mancat tot
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FIGO
|
 |
« Reply #4 on: December 30, 2014, 03:00:21 PM » |
|
Daca nu mananca doar 24 de ore eu zic sa stai calm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w.marius
|
 |
« Reply #5 on: December 30, 2014, 03:19:21 PM » |
|
Incearca sa ii schimbi mancarea,poate sa saturat de ea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AndyAndrey
Jr. Member

|
 |
« Reply #6 on: December 30, 2014, 05:32:12 PM » |
|
Multumesc de sfaturi . I-am dat putina supa de pui cu legume si carne de pui si tot nu mananca cu pofta,doar ciuguleste putin din ea si din boabe si doar atat .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei.inter1981
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: December 30, 2014, 05:38:32 PM » |
|
Clar are un discomfort de nu mananca decat asa sa supravietueasca!! clar trebuie sa fie dusa la un doctore sa o vada si sa o faca bine pe iepuras... figo tu ai zis sa stai calma daca nu a papat 24 ore . eu am incercat sai dau nu mai boabe chele asa fara nimica si acea figuri nu manca duar sa supravietueasca 10-20 boabe planegeam langa ea sa manance si nu puteam sta calm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FIGO
|
 |
« Reply #8 on: December 30, 2014, 07:04:46 PM » |
|
Pai ia sa nu ii dai 24 de ore nimic. apoi pune-i boabele sa vezi cum mananca, apoi le ridici imediat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrei.inter1981
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: December 30, 2014, 08:20:45 PM » |
|
3 zile nu a mancat ce 24 de ore ile puneam lasam 1 minut luam NU a mancat ce sa fac  ce mise rupe sufletul si ai dau boabe alese nu slabe ... Nu a mancat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #10 on: December 30, 2014, 09:28:22 PM » |
|
Du-l la veterinar, ce astepti? Sa i se agraveze boala?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AndyAndrey
Jr. Member

|
 |
« Reply #11 on: December 30, 2014, 09:33:47 PM » |
|
Eu ii dau royal canin maxi junior :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #12 on: December 30, 2014, 09:59:40 PM » |
|
Mergi cu cainele la veterinar. Nu se stie ce poate avea si pierzi timp pretios. Mai oameni buni, in cazuri de genul nu veniti pe forumuri si asteptati nemurirea sufletului, cand vedeti ca sunt astfel de probleme. Aveti impresia ca se poate stabili vreun diagnostic-minune prin intermediul internetului? Idem pentru tratamente. Putin nu va ganditi si voi? Daca vezi ca ceva nu e in regula cu cainele apelezi la medicul veterinar, in viata reala, nu virtual.
Am patit ceva similar cu masculul meu care a inceput sa refuze boabele, la inceput primele 2 zile am vazut ca nu termina tot din vas, iar dupa 2 zile nu a mai mancat deloc, venea si mirosea vasul dupa care pleca. Intre timp bineinteles ca l-am dus la control si a reiesit ca totul era ok. Am cumparat de la un pet shop o cantitate mai mica varsata din alta hrana uscata si i-am amestecat boabele de a lins vasul. Se mai plictisesc uneori si ei de acelasi gust. Dar inainte de toate e bine sa eliminam orice posibilitate de boala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AndyAndrey
Jr. Member

|
 |
« Reply #13 on: December 31, 2014, 12:50:15 AM » |
|
In seara aceasta a mancat toata portia de mancare uscata + gatita . Cred ca si-a revenit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #14 on: December 31, 2014, 12:56:24 AM » |
|
Nu cumva ii dai prea multa mancare? Ce varsta are, ce greutate si cate grame de hrana uscata ii dai pe zi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|